Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Summer Street Fiesta στο six d.o.g.s

Summer Street Fiesta στο six d.o.g.s

Τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, 21 Ιουνίου 2015 το six d.o.g.s διοργανώνει το μεγαλύτερο street party στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής. Από τις 17.00 το απόγευμα με dj sets από τους: Μανώλη Οικονόμου , Στάθη Μητρόπουλο, Κωνσταντίνο Δαγριτζίκο, Chevy και Pan, ελεύθερη είσοδο και free ταϋλανδέζικο μπάρμπεκιου.

 

Την 21η Ιουνίου ο ήλιος θα ανατείλει  στις 06.03 το πρωί και θα δύσει στις 20.51 το βράδυ. Η Κυριακή αυτή θα είναι η ημέρα του Θερινού Ηλιοστάσιου, δηλαδή η μεγαλύτερη του χρόνου, και ταυτόχρονα η μέρα της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής. Με άλλα λόγια είναι μια ιδανική ευκαιρία για ένα μεγάλο καλοκαιρινό street party, το πρώτο επίσημο στην ιστορία του six d.o.g.s (γιατί θρυλικά και ανεπίσημα είχαν γίνει κι άλλα πίσω στο 2009), με ελεύθερη είσοδο και συνοδεία λαχταριστού Ταϋλανδέζικου μπάρμπεκιου και κοκταίηλς.  

 

Όσοι από εσάς ήρθατε στο προηγούμενο μας ταϋλανδέζικο μπάρμπεκιου ξέρετε τι να περιμένετε: γεύση λάϊμ, λέμον γκρας και τσίλι σε άφθονο φαγητό και λαχταριστά κοκταίηλς που θα μας ταξιδέψουν νοητά σε μέρη εξωτικά. Μόνο που αυτή τη φορά, όχι μόνο οι ψησταριές αλλά και τα ηχεία και τα decks θα στηθούν έξω, προς χάριν του πρώτου outdoor block party της οδού Αβραμιώτου.

 

Επί της μουσικής οι Στάθης Μητρόπουλος (Amateurboyz), Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος (six d.o.g.s), Μανώλης Οικονόμου (En Lefko), Βασίλης Σεβδαλής ή Chevy (Needless, six d.o.g.s.) και Παναγιώτης Πιλαφάς ή Pan (six d.o.g.s) υπόσχονται ένα καλοκαιρινό dance fusion soundtrack όπως αρμόζει σε μια τέτοια ημέρα.

Σχετικές ειδήσεις
Athens Street Outdoors στο six d.o.g.s
17.06.2016 12:51
Τη Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 από τις 17.00 η ομάδα του Street Outdoors καταλαμβάνει τον δρόμο της Αβραμιώτου στο six d.o.g.s, εκμεταλλεύεται την αργία της Δευτέρας, και "βάζει" μουσικές έως αργά το βράδυ.
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
17η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής: Οι εκδηλώσεις της Αττικής
15.06.2016 10:52
Η 17η διοργάνωση του Αττικού Δικτύου διοργανωτών της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, είναι το αποτέλεσμα μιας συναρπαστικής συνεργατικής προσπάθειας, και έχει σαφώς ιδιαίτερο συμβολισμό όταν για 3 ήμερες διοργανώνεται ταυτόχρονα 120 εκδηλώσεις, συμμετέχουν 140 καλλιτέχνες και γίνονται δεκάδες δράσεις σε 58 σημεία της Αττικής.
Vinyl In The City: Η Μουσική και τα Βινύλια γιορτάζουν μαζί!
14.06.2016 11:15
Χιλιάδες βινύλια θα «ανθίσουν» στην Πλατεία Πρωτομαγιάς στο Πεδίον του Άρεως στο πρώτο open air Παζάρι Δίσκων που θα συμβεί στο κέντρο της πόλης την Τρίτη 21 (Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής), την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016, με ελεύθερη είσοδο στα πλαίσια της 17ης Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής !
Metamorphosis: Οι μουσικές εκδηλώσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
01.06.2016 16:32
Από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) παρουσιάζει το “Metamorphosis: Το ΚΠΙΣΝ στον Κόσμο”, ένα τετραήμερο εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο, όπου πάνω από 400 καλλιτέχνες συμπράττουν στη σύνθεση μιας μεγάλης γιορτής γνωριμίας με τον χώρο. Κεντρικό ρόλο στις εκδηλώσεις έχει η Μουσική, με τη συμμετοχή 14 ξεχωριστών προγραμμάτων συναυλιών, διαδραστικών εργαστηρίων, και παραστάσεων. Η καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος φέρει την υπογραφή της Limor Tomer, Γενικής Διευθύντριας Συναυλιών & Διαλέξεων του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης, ενώ η διεθνούς φήμης καλλιτέχνις Laurie Anderson, είναι προσκεκλημένη Καλλιτεχνική Διευθύντρια.