Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Παρίσι-Κωνσταντινούπολη: συναυλία στο Φουγάρο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ναυπλίου

Παρίσι-Κωνσταντινούπολη: συναυλία στο Φουγάρο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ναυπλίου

Παρίσι-Κωνσταντινούπολη, μουσικά τοπία πάνω στις ράγες του Orient Express είναι ο τίτλος της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στο Φουγάρο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ναυπλίου 2015.

Ένα μουσικό τρένο θα φτάσει το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 9 μμ στο Φουγάρο, για να πλημμυρίσει με νότες τον προαύλιο χώρο του (Αίθριο 1)! Ένα orient express που επιβιβάζει μόνος μουσικούς και από τη Δύση μέχρι την Ανατολή φέρνει κοντά μας φιγούρες εμβληματικές και συνθέσεις που άφησαν εποχή!

Στα βαγόνια του θα αναπαυτούν οι: Edith Piaf, Charles Aznavour, Maurice Chevalier, Tino Rossi, Kurt Weill, Nino Rota, Verka Siderova Αττίκ, Μάνος Χατζιδάκις, Βασίλης Τσιτσάνης , Σταύρος Ξαρχάκος, Μίκης Θεοδωράκης κ.α.

Ξεναγοί μας σε αυτό το ταξίδι θα είναι η Αθηνά Ρούτση (τραγούδι), ο Φώτης Μυλωνάς (πνευστά/κιθάρα/μαντολίνο), και η Άλκηστις Ραυτοπούλου (πιάνο και ενορχηστρώσεις).

Σχετικές ειδήσεις
H Αλέκα Κανελλίδου στο Φουγάρο του Ναυπλίου
06.07.2016 13:36
Μετά από μια σειρά sold out εμφανίσεων στην Αθήνα, η Αλέκα Κανελλίδου με την βαθιά, βελούδινη φωνή θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Ναύπλιο για μία και μοναδική συναυλία στον υπαίθριο χώρο του Φουγάρου, το Σάββατο 16 Ιουλίου.
Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο 19ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας
01.07.2016 13:44
Ο Φοίβος Δεληβοριάς καλεί τους φίλους του Αργύρη Μπακιρτζή και Μάρθα Φριντζήλα για μία μοναδική συναυλία, την Κυριακή 3 Ιουλίου, στο πλαίσιο του 19ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στη Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσια.
Η Jitka Hosprová και ο Adam Skoumal στο Φουγάρο
24.06.2016 15:51
Το Φουγάρο στηρίζοντας για άλλη μια φορά το Φεστιβάλ Ναυπλίου, φιλοξενεί στο Αίθριο 1 την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 9μμ, την εντυπωσιακή σολίστ βιόλας Jitka Hosprová από την Τσεχία και τον Adam Skoumal, πιάνο.
Ο Κώστας Χατζής στο Φουγάρο του Ναυπλίου
22.06.2016 10:00
Σπουδαίος καλλιτέχνης με ευρεία κοινωνική απήχηση, λαϊκός τροβαδούρος με όλη τη σημασία του όρου, ο Κώστας Χατζής θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Ναύπλιο για μία μόνο βραδιά στον υπαίθριο χώρο του Φουγάρου, το Σάββατο 2 Ιουλίου.
Μια συναυλία - γιορτή από τα Μουσικά Σύνολα ΕΡΤ στο Ηρώδειο
31.05.2016 16:22
Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών θα μας χαρίσουν μία συναυλία, με αφορμή και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.