Η κορυφαία μουσική συνάντηση του χειμώνα στη σκηνή της Ιεράς Οδού με τον Γιώργο Νταλάρα, την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία που μάγεψε, αποθεώθηκε και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και το δυνατό χειροκρότημα του κοινού, δίνει ραντεβού για λίγες παραστάσεις σε μια καλοκαιρινή περιοδεία σε επιλεγμένες πόλεις-σταθμούς ανά την Ελλάδα.

Την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 θα κάνουν μία στάση στη Θεσσαλονίκη και στο Θέατρο Δάσους, στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Δάσους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της πολιτικής κατάστασης και των εξελίξεων στη χώρα μας, η παραγωγή έκρινε σκόπιμο η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκερίας που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 30/6 στο Θέατρο Δάσους να μετατεθεί για τις 30 Ιουλίου στο Θέατρο Γης.
 
Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, τρεις μεγάλοι ερμηνευτές, τρεις φωνές που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν τη δική τους ιστορία, συναντιούνται ξανά στη σκηνή για να θυμηθούν και να μας θυμίσουν τραγούδια σταθμούς στο ελληνικό τραγούδι, αλλά και να σηματοδοτήσουν το σήμερα!
 
Με την προ σωπική του ιστορία ο καθένας, την πείρα τους, την απαράμιλλη τέχνη τους και το μοναδικό ταλέντο τους, θα μας χαρίσουν με την αστείρευτη φλόγα τους για τραγούδι, καλοκαιρινές βραδιές πραγματικής ψυχαγωγίας και χαράς σε ένα πρόγραμμα που δεν πρέπει κανείς να χάσει.
 
Ένα πρόγραμμα που μας ταξιδεύει στον χρόνο, μας ξαναφέρνει στον νου γλυκιές αναμνήσεις από χρόνια ξέγνοιαστα, ήχους αγαπημένους και στίχους αξέχαστους σε μια μουσική δια δρομή γεμάτη εναλλαγές και όμορφες εκπλήξεις. Οι τρεις τους σε αυτή τη μοναδική συνύπαρξη, θα «χαρίσουν» και θα «μοιραστούν» όσα καλά έχουν συνδεθεί μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια και θα μας «κεράσουν» εκπλήξεις μέσα από τη φωνή της ψυχής τους.
 
Μαζί τους μια σπουδαία ορχήστρα από σολίστες μουσικούς που στηρίζουν και φωτίζουν με το παίξιμό τους τα τραγούδια: Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο, διεύθυνση ορχήστρας), Γιώργος Μάτσικας (μπουζούκι), Γιώργος Ρόκας (μπουζούκι), Δημήτρης Λάππας (κιθάρα, μπουζούκι), Νίκος Ζέρβας (πλήκτρα), Χρήστος Ζέρβας (κιθάρα), Κωνσταντίνος Φωτιάδης (κιθάρα), Θανάσης Σοφράς (μπάσο), Πόλυς Πελέλης (μπάσο), Ντάσσο Κούρτι (ακορντεόν), Ζήσης Σκλαβουνάκης (βιολί), Αποστόλης Βαγγελάκης (πνευστά), Πέτρος Πελέλης (κρουστά), Γρηγόρης Συντρίδης (τύμπανα).

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Νταλάρας

Ενορχηστρωτική επιμέλεια: Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Παπαχριστούδης, Στέλιος Φωτιάδης, Δημήτρης Λάππας.