Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Οι Till Devotion Fades live στο KooKoo

Οι Till Devotion Fades live στο KooKoo

Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015, στο KooKoo, οι TILL DEVOTION FADES θα παρουσιάσουν το υλικό του E.P. , κομμάτια από το προγραμματισμένο για τις αρχές του 2016 full length album τους και ορισμένα χαρακτηριστικά των επιρροών τους covers, και θα μοιραστούν τα όνειρά τους με παλαιούς και νέους φίλους.

 

Το πολυαναμενόμενο gig θα πλαισιώσουν ορισμένες εξαιρετικές στο είδος τους μπάντες: οι Dream Aurelia, οι BlackRazor, οι Sensorium Abyss και οι TripNote.

 

6 χρόνια μετά το ξεκίνημά του, κι έπειτα από μια αδιάκοπη πορεία-συλλογής εμπειριών, το all girl band από την Αθήνα κάνει μια μετάβαση σε όλα τα επίπεδα.

 

Το group γυρίζει σελίδα. Αφήνει πίσω την έως πρόσφατα ονομασία του Devotion ή D3VoTioN! και ως TILL DEVOTION FADES, πλέον, αναδεικνύει την ωρίμανσή του με την κυκλοφορία του debut E.P. του (ο τίτλος του θα ανακοινωθεί σύντομα) από το label του PMProom.

 

Μοναδικές στο είδος τους και την οπτική τους, οι TILL DEVOTION FADES αποτελούν το underground μυστικό που διαδίδεται με ταχύτητα φωτός μεταξύ όλων όσων αναζητούν το καινούριο στο rock σύμπαν.

 

Συγκρότημα με εκρηκτικότητα και πληθώρα συναισθημάτων στις live εμφανίσεις τους, συνδυάζουν alternative / nu-rock / core / progressive στοιχεία, και ξεχωρίζουν παρά το νεαρό της ηλικίας τους για τη συνθετική τους δεινότητα και την ενέργεια που εξαπολύουν από το stage.

Σχετικές ειδήσεις
Panda Dub Live Band στο Fuzz Live Music Club
16.02.2017 10:52
H Enter Events την Παρασκευή 5 Μαΐου παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Panda Dub με την συνοδεία της Live Band του!
Οι Universe217 live στο Fuzz
31.01.2017 11:16
Οι Universe217, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής, φέτος συμπληρώνουν 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και το γιορτάζουν κυκλοφορώντας το πρώτο τους live DVD/CD με τίτλο “Live”. Με αφορμή αυτό το γεγονός, θα πραγματοποιήσουν μία ζωντανή εμφάνιση στο Fuzz Live Music Club το Σάββατο 4 Μαρτίου. Μαζί τους σε αυτή τη μεγάλη βραδιά, οι Agnes Vein και Omega Monolith.
Έργα πολυφωνικής μουσικής σε 1η πανελλήνια εκτέλεση από τη Χορωδία της ΕΡΤ στο Μέγαρο
01.12.2016 11:53
Ο νέος ετήσιος κύκλος εκδηλώσεων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Η ανθρώπινη φωνή διευρύνεται με μια ακόμη συναυλία αφιερωμένη στην πολυφωνική μουσική. Έτσι, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 8:30 το βράδυ, η Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος υποδέχεται τη Χορωδία της ΕΡΤ που, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, προτείνει στο κοινό ένα πρόγραμμα με θρησκευτικά αλλά και κοσμικά έργα, ορισμένα από τα οποία παρουσιάζονται σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση.
Desert Monks live @ Kookoo
06.05.2016 14:17
Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 η σκηνή του Kookoo υποδέχεται τους Desert Monks για παρουσιάσουν υλικό από την επερχόμενη πρώτη τους δισκογραφική δουλειά. Μαζί τους θα βρίσκεται ο Orin Kilo με τη μπάντα του.
Οι Borderline Syndrome live στο Kookoo
28.04.2016 15:37
Οι BORDERLINE SYNDROME παρουσιάζουν ζωντανά τη 2η κυκλοφορία τους 'SYNAPSES' EP στο Kookoo Live Music Bar την Κυριακή 8 Μαΐου 2016, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του σε φυσική και ψηφιακή μορφή.