Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Το Χωριό της Χαράς

Το Χωριό της Χαράς
Tο συναρπαστικό και συγκινητικό παραμύθι βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά  που κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο για να γιορτάσει 25 χρόνια από την ίδρυση του πρώτου Χωριού SOS στη Βάρη, επανεκδίδεται, αυτή τη φορά συνοδευόμενο από μια σειρά διασκεδαστικών, διδακτικών παιχνιδιών, εμπνευσμένων από τον ίδιο το συγγραφέα!

Το 2007, το βιβλίο Το Χωριό της Χαράς σηματοδότησε τον εορτασμό δύο σημαντικών επετείων, καθώς και της μακρόχρονης σχέσης αγάπης και στήριξης, ανάμεσα στα Παιδικά Χωριά SOS και τα Starbucks στην Ελλάδα.

Το παιχνίδι με την υπογραφή του αγαπημένου μας παραμυθά Ευγένιου Τριβιζά, κυκλοφορεί με πρωτοβουλία των Starbucks, διατίθεται αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων τους στη χώρα μας και τα Starbucks θα προσφέρουν τα συνολικά κέρδη από τις πωλήσεις του, στα Παιδικά Χωριά SOS, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην επίτευξη των στόχων τους.

Σχετικές ειδήσεις
Άγριο παραμύθι - Καίσαρας Βαγιέχο
18.07.2016 10:30
Από τις εκδόσεις ΡΟΕΣ, και στη σειρά «MicroMEGA / Λογοτεχνία», κυκλοφόρησε το βιβλίο Άγριο παραμύθι του Περουβιανού Καίσαρα Βαγιέχο, σε μετάφραση, και με εκτενές επίμετρο, της Δήμητρας Παπαβασιλείου.
Στην πιο σκοτεινή γωνιά - Elizabeth Haynes
02.06.2016 09:25
Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Gema το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Elizabeth Haynes "Στην πιο σκοτεινή γωνιά" σε μετάφραση Αλέξανδρου Χονδρού.
Χρήσιμα Παιδικά Παιχνίδια - Δανάη Σιώζιου
28.04.2016 09:46
Από τις εκδόσεις Αντίποδες κυκλοφορεί η ποιητική συλλογή Χρήσιμα Παιδικά Παιχνίδια της Δανάης Σιώζιου.
 Ο Νεκρός Φοιτητής - Τζον Κάτζενμπαχ
25.04.2016 11:45
Οι Εκδόσεις BELL παρουσιάζουν το νέο συναρπαστικό μυθιστόρημα του Τζον Κάτζενμπαχ Ο Νεκρός Φοιτητής μια καθηλωτική σκοτεινή ιστορία θανάτου και εξαπάτησης «που θα θέλετε να διαβάσετε μονορούφι» (Bookreporter).
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου: Δεκαήμερο εκδηλώσεων από τον ΣΕΚΒΕ στην Θεσσαλονίκη
29.03.2016 11:45
Σε όλες τις χώρες του κόσμου κάθε χρόνο η 2α Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, γιορτάζεται ως ημέρα γενεθλίων του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.