Το Σπίρτο μας προσκαλεί στο Road Festival 4. Το φεστιβάλ που έγινε θεσμός επιστρέφει και φέτος στο θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου.

Φέτος το Road Festival θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου και αμς περιμένει με πολλή μουσική, έκθεση εικαστικών, παρουσία βιβλίου, λαχειοφόρο αγορά και πολλά άλλα δρώμενα.

Από τις 17.00 ώς τις 24.00, θα λειτουργεί στο χώρο έκθεση εικαστικών με συμμετοχή από όλα τα μαθήματα και τα σεμινάρια που διεξήχθησαν στο Σπίρτο τη χρονιά που πέρασε. Οι μαθητές από τα τμήματα ζωγραφικής, φωτογραφίας, χειροποίητου κοσμήματος, decoupage, faux bijoux, αναπαλαίωσης ξύλινου επίπλου, πλεξίματος με βελόνες και με βελονάκι, εικονογράφησης παιδικού βιβλίου, χειροποίητου σαπουνιού, origami, comics και arduino σάς περιμένουν για να σας παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Παράλληλα με την έκθεση, θα ακούσετε και μουσικές συναυλίες. Η βραδιά θα ξεκινήσει με την παρουσίαση του τμήματος ακορντεόν, θα συνεχιστεί με τη συναυλία των μαθητών και των καθηγητών του τμήματος παραδοσιακής μουσικής του Σπίρτου και θα κορυφωθεί με την καθιερωμένη συναυλία του τμήματος μοντέρνας μουσικής του Σπίρτου καθώς και των αντίστοιχων ensemble, που λειτουργούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς με μαθητές απ’ όλα τα τμήματα.

Το βράδυ, ανάμεσα στις συναυλίες, θα διεξαχθεί και η κλήρωση της λαχειοφόρου, η οποία περιλαμβάνει δώρα πακέτα εικαστικών σεμιναρίων καθώς και μαθήματα μουσικών οργάνων. Λαχνοί θα προπωλούνται τις ημέρες πριν από το φεστιβάλ στο Σπίρτο (Αποστολοπούλου 11, Κάτω Χαλάνδρι, http://www.tospirto.com/epikoinonia/), καθώς και στο χώρο του φεστιβάλ κατά τη διάρκεια της έκθεσης και των συναυλιών. Αναζητήστε τους και κάντε δώρο, σ’ εσάς και τους αγαπημένους σας, τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε δωρεάν το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει.

Για πρώτη φορά στο φετινό φεστιβάλ, στο χώρο της Ρεματιάς, θα υπάρχει και παρουσία βιβλίων από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη (Aγ. Ειρήνης 17, Μοναστηράκι).

Τέλος, στο χώρο θα λειτουργεί σταθμός συλλογής ανθρωπιστικού υλικού για την υποστήριξη του έργου της ΜΕΤΑδρασης. Συγκεκριμένα, η ΜΕΤΑδραση θα συγκεντρώσει παπούτσια (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά) για να καλύψει τις ανάγκες των προσφύγων στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου. Η συνεισφορά σας θα είναι καλοδεχούμενη.