Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Μας έπιασαν οι Interpol

Μας έπιασαν οι Interpol
Πέρασαν τρία ολάκερα χρόνια, από την τελευταία μουσική πλημμυρίδα των Interpol, ισάριθμα και τα album τους. Το νέο τους που ονομάζεται Our Love To Admire, θα κάνει τους fans τους να ξοδέψουν αρκετά χρήματα, για την αγορά χαρτομάντιλων.

Πέρασαν τρία ολάκερα χρόνια, από την τελευταία μουσική πλημμυρίδα των Interpol, ισάριθμα και τα album τους. Το νέο τους που ονομάζεται Our Love To Admire, θα κάνει τους fans τους να ξοδέψουν αρκετά χρήματα, για την αγορά χαρτομάντιλων.

Η δυναμική των 11 τραγουδιών, προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις, ισάξιες με τον πρώτο τους δίσκο, Turn On The Bright Lights.

Η μπάντα δείχνει καλοδουλεμένη, με καλοδεμένες σφιχτές συνθέσεις και τον frontman Paul Banks χαλαρό, αισθαντικό στα φωνητικά μακριά από τις παραφωνίες του σκοτεινού παρελθόντος. Η παραγωγή του Rich Costey (παραγωγός των Franz Ferdinand, Muse) δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αποτυχία, τουναντίον.

Το ευχάριστο που διαπίστωσα, από τα πρώτα αναγνωριστικά ακούσματα του δίσκου, είναι ότι δεν έχουμε να κάνουμε με κάτι το γλυκανάλατο, αφού και πολλά ωραία θορυβώδη riffs έχει και αινιγματικό λυρισμό εμφανίζει, ενώ δεν λείπουν οι σκοτεινές στιγμές του.

Το Pioneer To The Falls, το Lighthouse σε ξεπλανεύουν για τα καλά, φρονώντας ότι πρόκειται για soundtracks, ενώ και ο Hugo Montenegro θα ήταν πολύ περήφανος γι αυτές τις συνθέσεις.

Τα Pace In Trick, Rest My Chemistry, Wrecking Ball είναι εγκεφαλικά γρονθοκοπήματα, που χωρίς να έχω ασθενή μνήμη, δεν ενθυμούμαι κάτι ανάλογο στα δύο προηγούμενα album τους.

Υψηλής ποιότητας δίσκος. Αν αξίζει να τον κατέχετε; Χαχαχαχ.Χεχεχεχεχ, ήδη για γέλια. Θέλει και ερώτημα;

Σχετικές ειδήσεις
Λοξή γραμμή, μουσική παράσταση σε 3 μέρη με τη Δανάη Παναγιωτοπούλου στο ΚΕΤ
07.12.2016 11:46
Η Δανάη Παναγιωτοπούλου παρουσιάζει στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, για πρώτη φορά έναν καινούριο κύκλο τραγουδιών με τίτλο Εφτά παιδικά τραγούδια για το μικρό εμφύλιο, γραμμένα την τελευταία τριετία.
14.11.2016 11:04
Οι The xx ανακοίνωσαν σήμερα τις λεπτομέρειες για την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης τρίτης δισκογραφικής τους δουλειάς. Το άλμπουμ ονομάζεται “I See You”, περιέχει δέκα νέα τραγούδια και θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου από την Young Turks και την Feelgood Records.
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου για μία συναυλία στην Τεχνόπολη
26.08.2016 17:26
Με το συναυλιακό καλοκαίρι να πλησιάζει στο τέλος του, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους θα καταλάβουν τη γνώριμη σκηνή της Τεχνόπολης στο Γκάζι για μια συναυλία-επιστέγασμα στους «5 χειμώνες και 6 καλοκαίρια» που πέρασαν μαζί.
Τα Παράθυρα με Θέα επιστρέφουν στο Club του Σταυρού του Νότου
19.05.2016 13:35
Η επέτειος των 20 χρόνων live για τον Σταυρό του Νότου σημαίνει πολλά! Σπουδαίοι καλλιτέχνες πέρασαν από τις τρεις σκηνές του και άφησαν το στίγμα τους στο χώρο, αλλά και στο κοινό που μας στήριξε τόσα χρόνια με την συνεχή παρουσία του.
Bistrots Du Monde: Δύο ιδιαίτερες μουσικές βραδιές στον Ειλισσό
19.04.2016 15:45
Δύο ιδιαίτερες βραδιές έρχονται την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, με σύμπραξη όλων των συντελεστών της τριλογίας BISTROTS DU MONDE που πέρασαν ήδη πολλές φορές φέτος από τον Ειλισσό και πάντα με μεγάλη επιτυχία!