Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Βραδάκι, από την ομάδα Very Special Arts Hellas στο θέατρο της ΑΣΚΤ

Βραδάκι, από την ομάδα Very Special Arts Hellas στο θέατρο της ΑΣΚΤ

20 & 21 Ιούνη 2015, τις μέρες εκείνες που τα βράδια είναι πολύ μικρά, η ομάδα κινητικού αυτοσχεδιασμού της Very Special Arts Hellas, παρουσιάζει την παράσταση: «βραδάκι»..για να γεμίσει τα δύο μικρά τούτα βράδια με ιστορίες από καλοκαίρια, στο θέατρο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.

 

Παιχνίδια της αυλής μεταμορφώθηκαν σε χορογραφίες για να γίνουν κομμάτια μιας παράστασης που είναι βασισμένη στη δύναμη της ομάδας… γιατί όσο προχωρούσαν οι πρόβες μας, καταλάβαμε πως ένα παιχνίδι καλοκαιρινό μπορεί να ενώσει μια παρέα και να προκύψουν άλλα παιχνίδια, τραγούδια, γέλια ακόμα και καβγάδες.

 

Το βραδάκι να ’ρθεις να πούμε ιστορίες στη φωτιά, να παίξουμε μαζί για να με θυμάσαι!

 

Η παράσταση  πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Θεάτρου της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών. Η συνεργασία αυτή που έχει ξεκινήσει από το 2003 , είναι ετήσια και στηρίζει την ομάδα σ’ όλες τις δράσεις της.

 

Χορογραφία: Ειρήνη Τσιμπραγού

Φωτισμοί: Θωμάς Οικονομάκος

Σχεδιασμός Αφίσας: Σοφία Αλεξανδρίδου

 

Χορεύουν: Κατερίνα Αβραμοπούλου, Μάριος Αποστολίδης, Ζωή Θεμέλαρου, Αντώνης Θεμέλαρος, Κωνσταντίνα Καρδαρά, Αφροδίτη Καψή, Πέρσα Κοκίσα, Νάγια Κοκμοτού, Μαρία Κοντοβά, Σοφία Μπαγιάστα, Φώτης Μπαναβάς, Αλέκος Παπακώστας, Ελένη Πιπέρου, Γεωργία Σιαμανδούρα, Χριστίνα Τσακουμάκου, Ντένια Τσεκούρα, Κωνσταντίνα Τσιμπραγού, Άρτεμις Χατζηνικολάκη

 

Η ομάδα κινητικού αυτοσχεδιασμού «- Κι αν πέσω; Θα ξανασηκωθείς» λειτουργεί στα πλαίσια της Ελληνικής Εταιρείας Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες – Very Special Arts Hellas που δραστηριοποιείται από το 1990 στον χώρο της τέχνης και της αναπηρίας.

Σχετικές ειδήσεις
Sangamam, από την ομάδα χορού Dakshina στο Θέατρο Άβατον
23.12.2016 15:00
Το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου, το Θέατρο Άβατον παρουσιάζει -σε συμπαραγωγή με την 1st Bollywood Dance Academy Greece- την παράσταση Sangamam.
Scratch, performance από την ομάδα σύγχρονου χορού Dancevacuum
01.12.2016 17:27
Η ομάδα σύγχρονου χορού Dancevacuum παρουσιάζει την performance, Scratch, στο χώρο DanceVacuum – Centre of Performing Arts, στο Χαλάνδρι.
Μνήμες από την ομάδα Συν ± Πλην στο θέατρο Altera Pars
30.05.2016 14:18
Σε ένα ταξίδι στις μνήμες μας, εκείνες τις πιο επίμονες και αναπόδραστες, που μας ακολουθούν, μας προσκαλεί η παράσταση χοροθεάτρου «Μνήμες» της ομάδας ΣΥΝ ± ΠΛΗΝ, που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Altera Pars στις 3 και 5 Ιουνίου 2016.
Picturae Vitae από την ομάδα χορού a.dd στο θέατρο Olvio
27.04.2016 12:39
Μια ιδιαίτερη χορευτική παράσταση με τίτλο "Picturae Vitae" παρουσιάζει η ομάδα χορού a.dd στο θέατρο OLVIO το Σάββατο 7 και τη Κυριακή 8 Μαΐου 2016.
H ζωή αυτή βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, από την ομάδα Syndram στο Θέατρο 104
14.04.2016 11:52
Η ομάδα SYNDRAM της Χρυσηίδας Λιατζιβίρη παρουσιάζει στο Θέατρο 104 την παράσταση H ζωή αυτή βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.