Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Βραδάκι, από την ομάδα Very Special Arts Hellas στο θέατρο της ΑΣΚΤ

Βραδάκι, από την ομάδα Very Special Arts Hellas στο θέατρο της ΑΣΚΤ

20 & 21 Ιούνη 2015, τις μέρες εκείνες που τα βράδια είναι πολύ μικρά, η ομάδα κινητικού αυτοσχεδιασμού της Very Special Arts Hellas, παρουσιάζει την παράσταση: «βραδάκι»..για να γεμίσει τα δύο μικρά τούτα βράδια με ιστορίες από καλοκαίρια, στο θέατρο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.

 

Παιχνίδια της αυλής μεταμορφώθηκαν σε χορογραφίες για να γίνουν κομμάτια μιας παράστασης που είναι βασισμένη στη δύναμη της ομάδας… γιατί όσο προχωρούσαν οι πρόβες μας, καταλάβαμε πως ένα παιχνίδι καλοκαιρινό μπορεί να ενώσει μια παρέα και να προκύψουν άλλα παιχνίδια, τραγούδια, γέλια ακόμα και καβγάδες.

 

Το βραδάκι να ’ρθεις να πούμε ιστορίες στη φωτιά, να παίξουμε μαζί για να με θυμάσαι!

 

Η παράσταση  πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Θεάτρου της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών. Η συνεργασία αυτή που έχει ξεκινήσει από το 2003 , είναι ετήσια και στηρίζει την ομάδα σ’ όλες τις δράσεις της.

 

Χορογραφία: Ειρήνη Τσιμπραγού

Φωτισμοί: Θωμάς Οικονομάκος

Σχεδιασμός Αφίσας: Σοφία Αλεξανδρίδου

 

Χορεύουν: Κατερίνα Αβραμοπούλου, Μάριος Αποστολίδης, Ζωή Θεμέλαρου, Αντώνης Θεμέλαρος, Κωνσταντίνα Καρδαρά, Αφροδίτη Καψή, Πέρσα Κοκίσα, Νάγια Κοκμοτού, Μαρία Κοντοβά, Σοφία Μπαγιάστα, Φώτης Μπαναβάς, Αλέκος Παπακώστας, Ελένη Πιπέρου, Γεωργία Σιαμανδούρα, Χριστίνα Τσακουμάκου, Ντένια Τσεκούρα, Κωνσταντίνα Τσιμπραγού, Άρτεμις Χατζηνικολάκη

 

Η ομάδα κινητικού αυτοσχεδιασμού «- Κι αν πέσω; Θα ξανασηκωθείς» λειτουργεί στα πλαίσια της Ελληνικής Εταιρείας Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες – Very Special Arts Hellas που δραστηριοποιείται από το 1990 στον χώρο της τέχνης και της αναπηρίας.

Σχετικές ειδήσεις
Scratch, performance από την ομάδα σύγχρονου χορού Dancevacuum
01.12.2016 17:27
Η ομάδα σύγχρονου χορού Dancevacuum παρουσιάζει την performance, Scratch, στο χώρο DanceVacuum – Centre of Performing Arts, στο Χαλάνδρι.
Μνήμες από την ομάδα Συν ± Πλην στο θέατρο Altera Pars
30.05.2016 14:18
Σε ένα ταξίδι στις μνήμες μας, εκείνες τις πιο επίμονες και αναπόδραστες, που μας ακολουθούν, μας προσκαλεί η παράσταση χοροθεάτρου «Μνήμες» της ομάδας ΣΥΝ ± ΠΛΗΝ, που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Altera Pars στις 3 και 5 Ιουνίου 2016.
Picturae Vitae από την ομάδα χορού a.dd στο θέατρο Olvio
27.04.2016 12:39
Μια ιδιαίτερη χορευτική παράσταση με τίτλο "Picturae Vitae" παρουσιάζει η ομάδα χορού a.dd στο θέατρο OLVIO το Σάββατο 7 και τη Κυριακή 8 Μαΐου 2016.
La μπάντα de la nada από την ομάδα Κι όμΩς κινείται, για μία τελευταία παράσταση στο Θέατρο Αλκμήνη
07.01.2016 12:40
Η ομάδα «Κι όμως κινείται» παρουσιάζει στο Θέατρο Αλκμήνη για μία τελευταία παράσταση, την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στις 23:00, τη νέα της δουλειά -μια παράσταση χορού και ακροβασίας, μία λάιβ μιούζικ περφόρμανς- με τίτλο La μπάντα de la nada.
«Σωσίβια», μία συν-παράσταση για τους πρόσφυγες στο Rabbithole
14.12.2015 16:05
Μια ομάδα χορευτών και μουσικών υπό την αιγίδα του Δ.Σ. του Σ.Ε.ΧΩ.ΧΟ., διοργανώνουν, την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, 3 παραστάσεις αυτοσχεδιασμού με τον τίτλο «Σωσίβια» στο Rabbithole με στόχο την οικονομική ενίσχυση των προσφύγων.