Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Rock For Life - Music Unites Us!

Rock For Life - Music Unites Us!
Επηρεασμένοι από το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, το Rock for Life αποχαιρετά το 2008 με ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ Rock & Heavy Metal την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008, στο Revenge of Rock, ενισχύοντας το σύλλογο Πίστη

Το Rock for Life είναι μια παρέα νέων με πάθος για τη ζωή... ένα project που ξεκίνησε στις 18 Μαΐου 2007 και μέσα σε λίγες ημέρες κέρδισε την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη πολλών και νέων ατόμων.

Τι είναι αυτό το project; Μια έκφραση ανθρωπιστικών και κοινωνικών ανησυχιών όπου με τη διοργάνωση συναυλιών, party και άλλων events στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των νέων και τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση ανθρώπων με ιδιαίτερες ανάγκες και φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Σκοπός τους είναι  να δώσουν ένα  χαμόγελο στα παιδιά που παλεύουν καθημερινά για την ίδια τους τη ζωή κάτω από αντίξοες κοινωνικές, οικογενειακές και οικονομικές συνθήκες ενισχύοντας το σύλλογο ΠΙΣΤΗ... με πίστη ότι ο παιδικός καρκίνος νικιέται!

Στα πλατώ Δημήτρης Σειρηνάκης (Rock Hard), Αλέξανδρος Ριχάρδος (Rockmachine.gr) και Μανώλης Μαύρος (Emotion Art Entertainment & Music Ltd.)

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Βλάχος και εκπρόσωποι θα δώσουν το παρόν στο Revenge of Rock και θα είναι στη διάθεση όλων για να δώσουν πληροφορίες και να ενημερώσουν για τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Σχετικές ειδήσεις
Χριστουγεννιάτικο live tour από τους Emigre!
20.12.2016 14:14
Οι EMIGRE με εορταστική διάθεση την περίοδο των Χριστουγέννων, ετοιμάζονται για ένα καυτό τριήμερο με σκοπό να ανεβάσουν την θερμοκρασία στα ύψη. θα επισκεφτούν, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το Βινύλιο Café - Bar (Πολύγυρος - Χαλκιδική), το Σάββατο 24/12 το Elisso Xenia Hotel στην Ξάνθη για Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και την Κυριακή 25/12 ταξιδεύουν για 1η φορά στο El Clasico στην Κομοτηνή!
Οι Sleepin Pillow live στο Fuzz Live Music Club
24.11.2016 17:16
Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη και από τις καλύτερες psych-rock μπάντες της χώρας, παρουσιάζουν τα τραγούδια από το νέο τους album, “The Past is Already Here”, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
No Wall Music από το Mikelis & Najem project στο Φεστιβάλ Αθηνών
06.06.2016 17:10
Το σχήμα NO WALL MUSIC Mikelis & Najem project του Δημήτρη Μικέλη και του Μοχάμεντ Νατζέμ θα παρουσιαστεί στην Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016.
Οι Diotima live στο πλαίσιο του Ύπνος Project
13.04.2016 16:29
Το σπουδαίο γαλλικό κουαρτέτο Diotima επιστρέφει με ένα πρόγραμμα νυχτερινό, στο πλαίσιο του Hypnos Project, στις 20 Απριλίου, στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός.
This is my life: Η Όλγα Βενέτη live στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός
30.03.2016 12:06
Στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων "ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ", ενός φιλολογικού συλλόγου με θεμελιώδη ρόλο στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου, η Όλγα Βενέτη θα μας ταξιδέψει την Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 στις 20:30 σε κοσμοπολίτικες μελωδίες των Bart Howard, Michel Legrand, Pink Martini καθώς και σε τραγούδια Ελλήνων συνθετών μιας άλλης νοσταλγικής εποχής.