Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Τρεις κι 60, των Λάκη Μπέλλου & Γιώργου Γαλίτη στο Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

Τρεις κι 60, των Λάκη Μπέλλου & Γιώργου Γαλίτη στο Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

Η Τατιάνα Λύγαρη θυμάται με νοσταλγία τα θερινά αναψυκτήρια και προτείνει μια ολόδροση επιθεώρηση για τις ζεστές αθηναϊκές μας βραδιές. Για να τη φιλοξενήσει στήνει μια υπαίθρια θεατρική σκηνή στην Αποβάθρα του μοναδικού Τρένου-Θεάτρου της.   

 

Πρώτη φορά σατιρικά αυτό το καλοκαίρι, το Τρένο στο Ρουφ αναχωρεί με δημιουργική αστάθεια κι εθνική υπερηφάνεια και παρουσιάζει “χωρίς μία”, σε παγκόσμια πρώτη, από τις 25 Ιουνίου 2015, τη σατιρική επιθεώρηση των Λάκη Μπέλλου και Γιώργου Γαλίτη, ΤΡΕΙΣ ΚΙ 60!

 

ΤΡΕΙΣ ΚΙ 60! μια παράσταση με… τρεις ηθοποιούς κι 60 ρόλους!

ΤΡΕΙΣ ΚΙ 60! Μια σατιρική επιθεώρηση που δεν αστειεύεται και λέει τα πράγματα με το όνομά τους, το επίθετο, τον ταχυδρομικό κώδικα, το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ.

ΤΡΕΙΣ ΚΙ 60! Ένα σατιρικό υπερθέαμα παντός καιρού, λοιμού και καταποντισμού που οι θεατές μπορούν να απολαύσουν μαζί με το ποτό τους, τα χάπια ή το χαμομήλι τους, σε ανοιχτό, ορθάνοιχτο ρομαντικό περιβάλλον , με δροσιά, πλατάνια, πεύκα, σιντριβάνια, πισίνα, δελφίνια, φουσκωτά, νεροτσουλήθρες και νεροχελώνες καρέτα- καρέτα, μονάχους- μονάχους ή και με παρέα.

ΤΡΕΙΣ ΚΙ 60! Μια παράσταση τρανσφόρμερ: σε περίπτωση βροχοπτώσεων, χιονοπτώσεων, χαλαζοπτώσεων και γενικώς πτώσεων των σπρεντ ή μετεωρίτη, γινόμεθα  ΚΑΙ εσωτερικού χώρου, εντός 32 δευτερολέπτων.

ΤΡΕΙΣ ΚΙ 60! Η υπερπροσφορά του καταστήματος: στις εξήντα φορές που θα δείτε αυτό το μεγελοιώδες έργο ,  κερδίζετε δώρο κι άλλες τρεις στον χώρο σας με όλα τα έξοδα  πληρωμένα… από εσάς!

 

Σας προσκαλούμε στις ΤΡΕΙΣ ΚΙ 60 …χιλιάδες παραστάσεις μας!

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΙ 60: Γιώργος Γαλίτης, Δημήτρης Διακοσάββας, Πρόδρομος Τοσουνίδης

Σκηνοθεσία Τατιάνα Λύγαρη-Γιώργος Γαλίτης Σκηνικά Βασίλης Παφίλης

Κοστούμια Λέα Κούση Μουσική Τόλης Κετσελίδης

Χορογραφίες Πέπη Ζαχαροπούλου Φωτισμοί Σάκης Μπιρμπίλης

Σχετικές ειδήσεις
03.01.2017 11:12
Ο ξεκαρδιστικός μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη, Τα ραδίκια ανάποδα, δεν λέει να μας αφήσει χρόνους, να μείνει στον τόπο και να τινάξει τα πέταλα. Τώρα πια δεν τον πάνε τέσσερις αλλά έξι. Έξι χρόνια επικηδείας, Έκτη φορά θανατερά!
Θάρρος και Αλήθεια: η πρωτότυπη διαδραστική παράσταση ξανά στο Τρένο στο Ρουφ
09.09.2016 16:26
«Θάρρος και αλήθεια» είναι απλά δύο λέξεις; ή ένα παιχνίδι που μας φέρνει ασυναίσθητα αντιμέτωπους με όλα τα θέλω και τα πρέπει της ζωής μας;
Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016: Τα ραδίκια Ανάποδα στο θέατρο Κολωνού
28.07.2016 10:15
O Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016», παρουσιάζει στο Φεστιβάλ στο Θέατρο Κολωνού, την Τρίτη 2 Αυγούστου 2016 στις 9μ.μ. τη μαύρη κωμωδία «Τα ραδίκια Ανάποδα» με τον ξεκαρδιστικό μονόλογο του Γιώργου Γαλίτη.
Τα ραδίκια ανάποδα, του Γιώργου Γαλίτη στο Θέατρο Βράχων
10.06.2016 15:51
Το Θέατρο Βράχων φιλοξενεί την κωμωδία του Γιώργου Γαλίτη, Τα ραδίκια ανάποδα, για μία παράσταση την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016.
Θάρρος και αλήθεια, μια πρωτότυπη διαδραστική παράσταση στο Τρένο στο Ρουφ
08.06.2016 14:38
Από την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 και για τέσσερις μόνο παραστάσεις, στην καινούργια υπαίθρια θεατρική σκηνή της Αμαξοστοιχίας - Θεάτρου ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ παίζουμε «Θάρρος και αλήθεια».