Η Neo Films παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τη Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015 την ταινία ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ (Playing It Cool) με τον Κρις Έβανς. Αυτό το καλοκαίρι νιώσε ξανά την αγάπη!

Ένας συγγραφέας του Χόλυγουντ αναγκάζεται από τον αντζέντη του να γράψει μια ρομαντική ταινία. Το μόνο πρόβλημα του… δεν πιστεύει καν στον έρωτα. Η άποψη του όμως θα ανατραπεί όταν θα γνωρίσει μια όμορφη γυναίκα που θα του πάρει τα μυαλά, και θα κάνει τα πάντα για να την διεκδικήσει!

Μια απολαυστική κομεντί με ένα πανέξυπνο σενάριο που παίζει με όλα τα στερεότυπα της ρομαντικής κωμωδίας σας περιμένει στις αίθουσες αυτό το καλοκαίρι.

Πρωταγωνιστεί ο Κρις Έβανς (Κάπταιν Αμέρικα, Εκδικητές) -στο ρόλο του κυνικού συγγραφέα- και η γοητευτική Μισέλ Μόναχαν (True Detective, Source Code) η οποία υποδύεται την κοπέλα των ονείρων του. Το καστ πλαισιώνουν ο Τόφερ Γκρέης (Interstellar), ο απολαυστικός Λουκ Γουίλσον (The Royal Tenenbaums) και ο πάντοτε ξεκαρδιστικός Άντονι Μάκι (Captain America: The Winter Soldier) που υποδύεται τον ατζέντη του Κρις Έβανς!

Ένα all-star cast θα σας αποδείξει ότι ο έρωτας αξίζει άλλη μια ευκαιρία!

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία

Τζάστιν Ρίαρντον

Σενάριο

Κρις Σάφερ, Πωλ Βίκνερ

Πρωταγωνιστές

Κρις Έβανς, Μισέλ Μόναχαν, Τόφερ Γκρέης, Λουκ Γουίλσον, Άντονι Μάκι

Διάρκεια

94′