Στις 16 Ιουνίου 2015 οι KAMP ανεβαίνουν στην σκηνή του six d.o.g.s παρέα με τους AlcohoL, για μια εμφάνιση γεμάτη δύναμη, μελωδίες και καυστικά τραγουδιστικά σχόλια.

Οι KAMP σχηματίστηκαν τον χειμώνα του 2012 στην Αθήνα και αποτελούν το προσωπικό σχήμα του Γιάννη Καμπουρόπουλου (a.k.a. John Kamp), πρώην lead singer των CLOSER. Οι επιρροές της μπάντας χαρακτηρίζονται κυρίως απο το φάσμα των ακουσμάτων του Kamp, ενώ «τριγυρνούν» στο χώρο του alternative rock, με αρκετά στοιχεία crossover, περιέχοντας ακόμη και grunge ή nu metal συστατικά. Τα τραγούδια, βασισμένα επάνω στην χαρακτηριστικά μελωδική ερμηνεία του τραγουδιστή ποικίλλουν τόσο θεματικά όσο και μουσικά δημιουργώντας ένα ιδιότυπο μωσαϊκό.  

To 2014 κυκλοφόρησε μέσω του iTunes το LP τους, με τίτλο “Reappear”, χωρίς την υποστήριξη κάποιου label, σε παραγωγή του Γιάννη Καμπουρόπουλου. Το album περιλαμβάνει, εκτός απο τα 8 κομμάτια (7 πλήρη και ένα outro), ηχητικά soundscapes και clips, τα οποία δίνουν την αίσθηση της συνέχειας της δράσης μίας αφήγησης. Το εξώφυλλο του digi-LP επιμελήθηκε η Crosti.

Τον τελευταίο καιρό – και με νέο line-up – δουλεύουν το νέο τους υλικό το οποίο και θα παρουσιάσουν ζωντανά.

Οι KAMP είναι:

John Kamp – lead vocals

Νίκος Κουτσοποδιώτης – guitars

Μιχάλης Ευδαίμων – bass

Αντώνης Δούνιας – drums

Οι AlcohoL δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2014, αισθητικά κινούμενοι ανάμεσα στον ακραίο μεταμοντερνισμό και τον θορυβώδη ντανταϊσμό. “AlcohoL is the anesthesia by which we endure the operation of life”.

Οι AlcohoL είναι οι:

Στάθης Ντόφης – φωνή/κιθάρα

Nadine Χρονοπούλου – μπάσο/φωνή

Κώστας Φανάρας – τύμπανα