Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Animistic Futurism: Έκθεση του Thisisopium στο Vessel

Animistic Futurism: Έκθεση του Thisisopium στο Vessel

O Thisisopium παρουσιάζει στο Vessel μια pop-up έκθεση με μεγάλου μεγέθους ζωγραφικά έργα, πειραματικές μονοτυπίες και βίντεο που πραγματεύονται τον ανιμισμό και την αρχαιολογία του μέλλοντος ως ψευδο-ανθρωπολογικά ευρήματα. Η έκθεση με τίτλο ANIMISTIC FUTURISM ξεκινά στις 19 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Ιουνίου 2015.

 

Ο THISISOPIUM είναι ένας urban artist, που γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1990. Εργάζεται σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με τη χρήση μιας ευρείας ποικιλίας μέσων. Μέσα από τα χρόνια έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες από διαφορετικά υπόβαθρα σε διάφορα projects, έχει εκθέσει ατομικά στην Ελλάδα και σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα, την Ισπανία, το Μεξικό και το Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει ζωγραφίσει δημόσιες τοιχογραφίες στην Ελλάδα, την Ισπανία, τη Γερμανία και την Ινδία. Το έργο του βασίζεται σε μια γλώσσα γεμάτη πνευματικό συμβολισμό, χρησιμοποιώντας τη φύση ως βασικό σημείο αναφοράς για να συζητήσει το άπειρο και την υπερβατικότητα.

Σχετικές ειδήσεις
Black and White Stories. 44 Ζωγραφικά Μονοπλάνα: Έκθεση του Μίλτου Σκούρα στο ΚΜΣΤ
16.03.2016 13:00
44 ζωγραφικά μονοπλάνα που μπορούν να χαρακτηριστούν και ως ζωγραφικά καρέ, ασπρόμαυρες ζωγραφικές συνθέσεις ή εικόνες που εκκρεμούν στη μέση μιας διήγησης με διαφορετικά σημεία εκκίνησης όπως ο κινηματογράφος, η ζωγραφική, η λογοτεχνία, η φωτογραφία και το κόμικς, είναι μια εν συντομία περιγραφή των έργων του Μίλτου Σκούρα στην έκθεση “Black and White Stories” που θα φιλοξενηθεί στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στη Μονή Λαζαριστών, από τις 19 Μαρτίου έως τις 9 Ιουλίου 2016.
y.st.rd: έκθεση του Κώστα Χριστόπουλου στη γκαλερί Ζουμπουλάκη
16.03.2016 12:38
Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει την τρίτη ατομική έκθεση του Κώστα Χριστόπουλου με τίτλο «y.st.rd». Η εγκατάσταση στον χώρο αποτελείται από ζωγραφικά και γλυπτικά έργα μεικτής τεχνικής. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 31 Μαρτίου έως τις 6 Μαΐου 2016.
Αέναα... ζωγραφικά...: έκθεση της Ευδοξίας Ψυρροπούλου-Καράγιαννη στη γκαλερί Έρση
12.02.2016 09:55
Η Γκαλερί Έρση εγκαινιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής της Ευδοξίας Ψυρροπούλου-Καράγιαννη, με τίτλο "αέναα…ζωγραφικά…", την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016.
Χρόνος - Χώρος – Όνειρο: Ομαδική έκθεση χαρακτικής στο Χώρο Τέχνης ΙΣΟΓΕΙΟ
25.01.2016 15:44
Ο Χώρος Τέχνης ΙΣΟΓΕΙΟ παρουσιάζει τις εικαστικούς, Τζίνα Δελλασούδα, Δέσποινα Κοταλακίδου και Σοφία Λιβανού. Πρόκειται για μία έκθεση χαρακτικών έργων, με τίτλο Χρόνος - Χώρος – Όνειρο, που έχουν φιλοτεχνηθεί με παραδοσιακές αλλά και πειραματικές τεχνικές χάραξης και θα εγκαινιαστεί την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016.
Προς την Τράπεζα του Μέλλοντος: έκθεση του Θοδωρή Προδρομίδη στη Nitra Gallery
02.11.2015 10:07
Η Nitra υποδέχεται το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης του Θοδωρή Προδρομίδη με τίτλο Προς την Τράπεζα του Μέλλοντος, κεντρικό έργο της οποίας αποτελεί το ομώνυμο βίντεο που δημιούργησε ο καλλιτέχνης μετά από ανάθεση από την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης.