Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Animistic Futurism: Έκθεση του Thisisopium στο Vessel

Animistic Futurism: Έκθεση του Thisisopium στο Vessel

O Thisisopium παρουσιάζει στο Vessel μια pop-up έκθεση με μεγάλου μεγέθους ζωγραφικά έργα, πειραματικές μονοτυπίες και βίντεο που πραγματεύονται τον ανιμισμό και την αρχαιολογία του μέλλοντος ως ψευδο-ανθρωπολογικά ευρήματα. Η έκθεση με τίτλο ANIMISTIC FUTURISM ξεκινά στις 19 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Ιουνίου 2015.

 

Ο THISISOPIUM είναι ένας urban artist, που γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1990. Εργάζεται σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με τη χρήση μιας ευρείας ποικιλίας μέσων. Μέσα από τα χρόνια έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες από διαφορετικά υπόβαθρα σε διάφορα projects, έχει εκθέσει ατομικά στην Ελλάδα και σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα, την Ισπανία, το Μεξικό και το Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει ζωγραφίσει δημόσιες τοιχογραφίες στην Ελλάδα, την Ισπανία, τη Γερμανία και την Ινδία. Το έργο του βασίζεται σε μια γλώσσα γεμάτη πνευματικό συμβολισμό, χρησιμοποιώντας τη φύση ως βασικό σημείο αναφοράς για να συζητήσει το άπειρο και την υπερβατικότητα.

Σχετικές ειδήσεις
Μικρά ζωγραφικά έργα, έκθεση στην γκαλερί Εικαστικό Κύκλο Sianti
02.12.2016 14:28
Ο Εικαστικός Κύκλος Sianti, εγκαινιάζοντας το νέο του χώρο, σας προσκαλεί στην καθιερωμένη, ετήσια έκθεσή του «Μικρά ζωγραφικά έργα», αποχαιρετώντας με αυτόν τον τρόπο την τρέχουσα χρονιά και υποδεχόμενος τη νέα. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 από τις 11 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι.
Στα ίχνη του Μεγάλου Αλεξάνδρου: Έκθεση στην S.G. Art Gallery
17.11.2016 11:57
H S.G. Art Gallery παρουσιάζει την ομαδική έκθεση “Στα ίχνη του Μεγάλου Αλεξάνδρου” από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και πραγματοποιείται με αφορμή του TOUR-FORUM GR-UZB in ATHENS.
Black and White Stories. 44 Ζωγραφικά Μονοπλάνα: Έκθεση του Μίλτου Σκούρα στο ΚΜΣΤ
16.03.2016 13:00
44 ζωγραφικά μονοπλάνα που μπορούν να χαρακτηριστούν και ως ζωγραφικά καρέ, ασπρόμαυρες ζωγραφικές συνθέσεις ή εικόνες που εκκρεμούν στη μέση μιας διήγησης με διαφορετικά σημεία εκκίνησης όπως ο κινηματογράφος, η ζωγραφική, η λογοτεχνία, η φωτογραφία και το κόμικς, είναι μια εν συντομία περιγραφή των έργων του Μίλτου Σκούρα στην έκθεση “Black and White Stories” που θα φιλοξενηθεί στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στη Μονή Λαζαριστών, από τις 19 Μαρτίου έως τις 9 Ιουλίου 2016.
Αέναα... ζωγραφικά...: έκθεση της Ευδοξίας Ψυρροπούλου-Καράγιαννη στη γκαλερί Έρση
12.02.2016 09:55
Η Γκαλερί Έρση εγκαινιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής της Ευδοξίας Ψυρροπούλου-Καράγιαννη, με τίτλο "αέναα…ζωγραφικά…", την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016.
Χρόνος - Χώρος – Όνειρο: Ομαδική έκθεση χαρακτικής στο Χώρο Τέχνης ΙΣΟΓΕΙΟ
25.01.2016 15:44
Ο Χώρος Τέχνης ΙΣΟΓΕΙΟ παρουσιάζει τις εικαστικούς, Τζίνα Δελλασούδα, Δέσποινα Κοταλακίδου και Σοφία Λιβανού. Πρόκειται για μία έκθεση χαρακτικών έργων, με τίτλο Χρόνος - Χώρος – Όνειρο, που έχουν φιλοτεχνηθεί με παραδοσιακές αλλά και πειραματικές τεχνικές χάραξης και θα εγκαινιαστεί την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016.