Τέσσερις ιδιαίτερες εμφανίσεις ετοιμάζει η Ειρήνη Σκυλακάκη  – σε ακουστική αλλά και full band εκδοχή για το καλοκαίρι 2015.

Η Ειρήνη Σκυλακάκη ξεκινάει από το Notting Hill του Λονδίνου, στο πλαίσιο του London Calling Pepper που διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός Pepper 96.6, για να προσγειωθεί στη συνέχεια στο μουσικόφιλο στέκι του Ιανού με αφορμή την κυκλοφορία του Before Dawn σε βινύλιο, να περάσει από τον 7ο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στο πλαίσιο των καθιερωμένων πια εκδηλώσεων του Εν Λευκώ 87.7 με όλη τη σύγχρονη ελληνική σκηνή να δίνει δυναμικά το παρόν και να καταλήξει στην μαγευτική ταράτσα του Gazarte, τον Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο των Gazarte Taratsa Live Sessions που θα μας δροσίζουν όλο το καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα:

14 Ιουνίου: London Calling Pepper (acoustic)

Τη νέα γενιά Ελλήνων καλλιτεχνών επιλέγει ο Pepper 96.6 να παρουσιάσει στο Λονδίνο, ανάμεσα στους οποίους οι Ειρήνη Σκυλακάκη, Leon of Athens, Plastic Flower, Κατερίνα Ντούσκα κ.α.

Aπό τις 09:00-17:00 (ώρα Λονδίνου) στην γιορτή του Acklam Village Food Market, στο κέντρο  του Portobello στο Notting Hill. Πρόκειται  για ένα από τα πιο ιδιαίτερα food festival του Λονδίνου, όπου κάθε Σαββατοκύριακο συρρέει ο εναλλακτικός κόσμος από τα δυτικά της πόλης και μπορεί να βρει κανείς εδέσματα, γεύσεις από όλο τον κόσμο που  μπλέκονται με νότες από τις πιο απίθανες μπάντες της Indie, jazz και funk βρετανικής σκηνής.

More info: http://www.pepper966.gr/sliders/london-calling-pepper

30 Ιουνίου: IANOS (acoustic) – Είσοδος Ελεύθερη

Η 24χρονη Ελληνίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός που έγινε γνωστή πριν δύο χρόνια με το αγγλόφωνο indie hit «In The Light» παρουσιάζει στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ το νέο της άλμπουμ με τίτλο «BEFORE DAWN» (Cobalt Music) με 12 κομμάτια, στα οποία έχει γράψει η ίδια τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους.

Αγαπημένη μιας ρομαντικής γενιάς, η Ειρήνη Σκυλακάκη θα παρουσιάσει τα τραγούδια της στην ακουστική τους εκδοχή, ενώ μετά την παρουσίαση θα υπογράψει τους δίσκους της στο ΙΑΝΟS MUSICSHOP.

Η συναυλία θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO.

More info:  https://www.ianos.gr/events/eirini-skilakaki-before-dawn.html

8 Ιουλίου: Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (full band)  

Mε την πολυμελή μπάντα της θα εμφανιστεί η Ειρήνη Σκυλακάκη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Εν Λευκώ 87.7 μαζί με την Katerine Duska, στον 7ο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Θα παρουσιάσει τον νέο της δίσκο Before Dawn, γνωστές επιτυχίες από το πρώτο της άλμπουμ και αγαπημένες διασκευές.

Την Ειρήνη θα πλαισιώσουν μερικοί από τους σημαντικότερους μουσικούς της ελληνικής σκηνής:

Ευριπίδης Ζεμενίδης: ενορχήστρωση, κιθάρες, έγχορδα
Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα
Μιχάλης Καλκάνης: μπάσο, κοντραμπάσο
Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα
Χρήστος Πετεβής: βιολί
Γιώργος Μυλωνάς: έγχορδα-φωνητικά

More info: sgt.gr

3 Σεπτεμβρίου: Gazarte Taratsa (full band)
 
Η ταράτσα του Gazarte επιστρέφει καταπράσινη και δροσερή πλάι στα βιομηχανικά κτίρια του πάρκου της Τεχνόπολης, με θέα στην Ακρόπολη, αλλά και μια πανοραμική όψη της πλατείας του Γκαζιού φιλοξενώντας διακεκριμένους Έλληνες και ξένους δημιουργούς.

Οι neo-folk μελωδίες της Ειρήνης Σκυλακάκη θα ανακατευτούν με όλες τις καλοκαιρινές μυρωδιές και μνήμες: ελιές, ροδιές, μανταρινιές και λεμονιές, αλλά και γλάστρες με λεβάντες, δυόσμους και βασιλικούς, προσφέρουν την δροσιά των αρωμάτων τους στους θαμώνες τις ζεστές νύχτες.

Ανανεωμένο finger food, δροσερά κοκτέιλ και ρομαντική διάθεση συνθέτουν το απόλυτο καλοκαιρινό soundtrack για όλους αυτούς που μόλις επέστρεψαν στην πόλη.

More info: www.gazarte.gr

Ολα τα  τραγούδια του άλμπουμ Before Dawn μπορείτε να τα ακούσετε, καθώς και να παρακολουθήσετε τα lyric videos που τα συνοδεύουν, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLVSO1tpFIo7zzSKyQL8tyqhhlL2c0rqpz