«Αίθουσα Αναμονής» είναι ο τίτλος της  φιλόδοξης κινηματογραφικής παραγωγής, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λεονταρίτη που ξεκίνησε ήδη γυρίσματα στην Κύπρο και αναμένεται το φθινόπωρο στις αίθουσες.

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ, με στόχο να καθηλώσει το θεατή. Πέντε πρόσωπα, ξυπνούν εγκλωβισμένα σε μια αποθήκη, χωρίς να θυμούνται πώς και γιατί, βρέθηκαν σε αυτό το λαβύρινθο, χωρίς διαφυγή. Προσπαθούν να βρουν τι τους συνδέει, τι τους χωρίζει και ποιο είναι το μυστικό που θα τους καταστρέψει ή θα τους σώσει.

Ο Αλέξανδρος Λεονταρίτης, για την προηγούμενη μεγάλου μήκους ταινία του,  «Τελική Αποπληρωμή», βραβεύτηκε με βραβείο Remi στο “WorldFest International Film Festival” του Χιούστον, ενώ η μικρού μήκους  ταινία του “Δέκα λεπτά”, απέσπασε Κρατικό Βραβείο Ποιότητας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Τώρα, επανέρχεται, με ένα σενάριο (στο οποίο συνεργάστηκε με τον Λεωνίδα Κόση) βασισμένο σε αληθινά γεγονότα και καταστάσεις. Σ’ αυτό το πολλά υποσχόμενο κινηματογραφικό θρίλερ, με την καταιγιστική δράση, τις εκπλήξεις και τις εντυπωσιακές ανατροπές, καθοριστική συμβολή έχει η νέα  τεχνολογία, αφού οι ψηφιακές κάμερες σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τα ειδικά εφέ, προϊδεάζουν για ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα. 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο δημοφιλής ηθοποιός από την καθημερινή τηλεοπτική σειρά «Μπρούσκο», Ανδρεάς Βουγιούκας, η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία έχει διακριθεί σε μεγάλες διεθνείς παραγωγές, η Μαρία Ιωάννου, o Χάρης Γεωργιάδης και ο Πάνος Κρανιδιώτης. Ο Χρήστος Σιμαρδάνης σε ρόλο έκπληξη, ο Λεωνίδας Κόσης, η Άννα Φόνσου, ο Ευτύχιος Πουλλαΐδης, ο Αλέξανδρος Παρίσης, ο Μανώλης Ιμπραϊμάκης, ο Δημήτρης Δανάμπασης, o Iάκωβος Χατζηβασίλης, ο Δημήτρης Βαρδάλας  και ο Φίλιππος Constantine συμπληρώνουν το υπόλοιπο καστ.

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λεονταρίτης
Σενάριο: Αλέξανδρος Λεονταρίτης και Λεωνίδας Κόσης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Stephen Nugent
Διεύθυνση Παραγωγής: Έλενα Γιώργαλλου
Βοηθός Διεύθυνσης Παραγωγής: Αγάθη Βόρκα
Ηχοληψία: Μάριος Μινάς
Μπούμαν: Παναγιώτης Κρηναίος
Σκηνογραφία: Πάνος Μιχαλόπουλος
Κοστούμια: Μιράντα Θεοδωρίδου
Μακιγιάζ: Έλενα Αβρααμίδου
Μουσική: Dom Sigalas
Μοντάζ: Θοδωρής Αρμάος
Μιξάζ και sound effects: Πάτροκλος Μαυρομάτης (One Way Recording)
Eιδικά εφέ: Φειδίας Χατζηξενοφώντος (Digireal Studios)
Story Editor: Παναγιώτης Γάκης
Βοηθοί σκηνοθέτη: Ανδρέας Σειτάνης, Κυβέλη Short
Βοηθός Σκηνογράφου: Σοφία Σοφοκλέους Κουρή
Βοηθός παραγωγής: Λουκάς Λουκίδης
Βοηθός Διεύθυνσης Φωτογραφίας και DIT: Τόμας Αλεξάντερ
Βοηθός κάμερας και making of: Χρήστος Ζένιος
Ηλεκτρολόγοι: Κυριάκος Πολίτης, Fadi Yashouh
Χορογραφία σκηνών δράσης: Μιχάλης Ευσταθίου, Χάρης Γεωργιάδης
Executive producer: Αλέξανδρος Λιζάρδος
Associate Producer: Κωνσταντίνος Κωμοδρόμος
Επικοινωνία – Προβολή: BrainCo S.A.
Παραγωγή: AV MOVIESWORLD (http://www.avmoviesworld.com/)