Ο Δήμος Αναστασιάδης, ο δυναμικότερος τραγουδοποιός της γενιάς του, ύστερα από έναν πολύ δραστήριο χειμώνα, υποδέχεται το καλοκαίρι 2015 με πάθος, θετική ενέργεια, αγάπη και κυρίως καλή μουσική! Και όλα αυτά τα μοιράζεται με αγαπημένους φίλους επί σκηνής και φυσικά… όλους εσάς!

«Ανήσυχος», πολυτάλαντος, ευφάνταστος και τολμηρός, ο Δήμος Αναστασιάδης ξεχώρισε και αυτό τον χειμώνα, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς και δυναμικούς καλλιτέχνες της γενιάς του: επιτυχημένες, sold-out εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενορχήστρωση στο talk-of-the-town ροκ μιούζικαλ της χρονιάς «Rocky Horror Show», πρωτότυπη μουσική στο μιούζικαλ ορόσημο «Φρουτοπία» και μία συνεργασία-έκπληξη με τον σπουδαίο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, ο οποίος και επέλεξε το Δήμο Αναστασιάδη για να ερμηνεύσει έργα του από τη νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Εντεύθεν», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου.

Στους ίδιους, λοιπόν, ρυθμούς ζωντάνιας, δημιουργικότητας και καλλιτεχνικής ανησυχίας χτυπά και το καλοκαίρι 2015. Με αφετηρία τη συναυλία στην Τεχνόπολη, ο Δήμος Αναστασιάδης ξεκινά το μουσικό του ταξίδι στην Ελλάδα. Στις αποσκευές του έχει νέες επιτυχίες από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, όλες τις παλαιότερες καθώς επίσης και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών.

Συνταξιδιώτης του είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους καλλιτέχνες, ο Θανάσης Αλευράς: με βραβείο Χορν στην πλάτη του, θριαμβευτικές κριτικές για τις θεατρικές του εμφανίσεις (Ήρωες, Βυσσινόκηπος, Οι Καμπάνες του Εντελβάις, Φουρκέτα, Τα Βαφτίσια κ.α.), αγάπη του τηλεοπτικού κοινού που τον αποθέωσε στο Your Face sounds familiar αλλά και επιτυχημένες μουσικές παραστάσεις (Bourlesque, Άπαντα κα), ο Θανάσης Αλευράς με το μοναδικό του χιούμορ και το πηγαίο του ταλέντο, καταφέρνει να κατακτήσει το κοινό, όπου κι αν σταθεί. Μαζί τους, ο νέος και ταλαντούχος Νίκος Ζαδές.

Την ιδιαίτερη αυτή παρέα, συνοδεύουν οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Κωνσταντίνος Γκαγκαστάθης, μπάσο

Μάριος Στέρπης, κιθάρες (ηλεκτρικές & ακουστικές)

Μανώλης Τόμπρος, τύμπανα

Γιώργος Θεοδωρόπουλος, πιάνα-πλήκτρα

Θάνος Γκιουλετζής, βιολί

Κλείστε τα μάτια, τραγουδήστε, χορέψτε, συγκινηθείτε, φλερτάρετε, ξεσηκωθείτε και απολαύστε μία μοναδική συναυλία με τις μελωδίες των «Αχ Ελένη»,  «Περιμένω να ‘ρθεις», «Ίδια Μάτια», «Μείνε δίπλα μου», «Βουτιά στο κενό», «Πάντα και παντού μαζί σου», «Σ’ έχω ανάγκη», «Με σένα πλάι μου», «Χτίσε μια γέφυρα», «Τώρα», «Ψέματα», «Τάσεις Καταστροφής», «Αντίθετη Τροχιά», «Αν μʼαγαπάς», «Εσύ», «Μια προσευχή για να ʽρθεις», «Τρία λάθη», «Ίδια Μάτια», κ.α.

Αυτό το καλοκαίρι χτυπά στους ρυθμούς του Δήμου Αναστασιάδη.

Γιατί, αυτό το καλοκαίρι, «μ’ ένα μεγάλο βήμα, από το πουθενά, αλλάζει ο κόσμος σχήμα, γίνεται καρδιά!»

Πρώτοι σταθμοί περιοδείας:

Τετάρτη, 8 Ιουλίου: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – ΑΝΑΒΟΛΗ – Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Δευτέρα, 13 Ιουλίου: Θέατρο Αλκαζάρ, Λάρισα

Τρίτη, 14 Ιουλίου: Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, Βόλος

Δευτέρα, 20 Ιουλίου: Πιερικό Γήπεδο, Κατερίνη

Σάββατο, 1η Αυγούστου: River Party, Νεστόριο Καστοριάς