Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Rockwave Festival 2015: Δωρεά Τροφίμων & Προϊόντων Βασικών Αναγκών στο Δήμο Αθηναίων και Ωρωπού

Rockwave Festival 2015: Δωρεά Τροφίμων & Προϊόντων Βασικών Αναγκών στο Δήμο Αθηναίων και Ωρωπού

Η Didi Music γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια της σημαντικότερης φεστιβαλικής διοργάνωσης της χώρας, Rockwave Festival, στον πανέμορφο χώρο του ΤerraVibe Park. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε το Rockwave Festival θέλοντας να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία και τους νέους, προχωρά στη συγκέντρωση και δωρεά προϊόντων βασικών αναγκών προς τους Δήμους Αθηναίων και Ωρωπού.

 

Με γνώμονα την αλληλεγγύη και συμπαράσταση προς τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας, η βοήθεια μας προς αυτούς είναι αδιαπραγμάτευτη αξία η οποία συνοδεύει τις ενέργειες μας, όχι μόνο σαν εταιρία αλλά και σαν μονάδες ατόμων. Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θεωρούμε τη βοήθεια πολιτική, αλλά μία συλλογική ευθύνη απέναντι στην οποία βρισκόμαστε υπεύθυνοι.

 

Έμπρακτα, η Didi Music παρέχει σημαντικές ποσότητες προμηθειών στους Δήμους Αθηναίων και Ωρωπού οι οποίοι μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών τους θα τις διοχετεύσουν προς τους συμπολίτες μας που τις έχουν ανάγκη.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι προμήθειες ανέρχονται σε οκτώ τόνους σε βασικά τρόφιμα αλλά και μεγάλες ποσότητες σε αντισηπτικά σαπούνια γενικής χρήσης και πάνες για μωρά. Στο πλαίσιο της υποστήριξης της ελληνικής οικονομίας επιλέξαμε οι προμήθειες που θα δωρισθούν να αποτελούνται αμιγώς από προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα.

 

Ευχαριστούμε το Δήμο Αθηναίων και Δήμο Ωρωπού για την άψογη συνεργασία τους στο εγχείρημα μας.

Σχετικές ειδήσεις
Rockwave Festival 2016: Το line up της δεύτερης μέρας του φεστιβάλ
13.07.2016 10:28
Η δεύτερη μέρα του φετινού Rockwave Festival έφτασε! Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016, οι Lana Del Rey, Allah Las, Iratus, Daphne and The Fuzz και The Cave Children θα κατακλύσουν το TerraVibe!
Χιλιάδες θεατές στην πρώτη μέρα του Rockwave Festival 2016!
07.06.2016 16:27
Το Rockwave Festival είναι μουσική, χορός, headbanging, air-guitar, ενισχυτές, μικρόφωνα, ιδρώτας, γέλια, φιλιά, αγόρια, κορίτσια, χρώματα, ποτά, γρασίδι, μα πάνω από όλα οι στιγμές και οι αναμνήσεις των fans! Περιμένουμε λοιπόν να μοιραστούμε πολλές νέες στιγμές που θα γίνουν αναμνήσεις στο Rockwave Festival 2016!
Rockwave Festival 2016: Το line up της πρώτης μέρας του φεστιβάλ
31.05.2016 15:54
Η πρώτη μέρα του φετινού Rockwave Festival έφτασε! Την Κυριακή 5 Ιουνίου η μουσική πυξίδα δείχνει ΤerraVibe, με τους: The Last Shadow Puppets, Suede, The Subways, The Callas, Whereswilder, Dropkick Murphys, Turbonegro, Despite Everything, Wish Upon A Star, στα δύο stages!
Rockwave Festival 2016: Suede, The Subways & Despite Everything στο Terravibe!
23.03.2016 14:40
Oι Suede, The Subways & Despite Everything προστίθενται στο Line Up του Rockwave Festival την Κυριακή 5 Ιουνίου!
Rockwave Festival 2016: Lana Del Rey, Allah Las και Lisa Mitchell live στο Terravibe!
22.03.2016 16:36
Τρίτη 19 Ιουλίου. TerraVibe Park! Το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της χώρας υποδέχεται ξανά την Lana Del Rey δίνοντας άρωμα γυναίκας στο φεστιβαλικό καλοκαίρι του 2016, που θα κινείται σε Rockwave ρυθμούς! Ίσως το πιο ενδιαφέρον μουσικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, θα βρεθεί στην Ελλάδα, για να δώσει ένα μοναδικό headline show στο πλαίσιο του Rockwave Festival!