Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Για καλό σκοπό…

Για καλό σκοπό…
Όταν ο Γιώργος Νταλάρας εμφανίζεται, η μουσική και το τραγούδι έχουν πάντα τον πρώτο λόγο. Αφορμή είναι ο καλός σκοπός και αιτία πάντα το καλό τραγούδι. Δύο μοναδικές συναυλίες για τους σκοπούς του ιδρύματος Θώραξ και την ενίσχυση της εκστρατείας πρόληψης του καπνίσματος σε παιδιά και εφήβους. Ο Γιώργος Νταλάρας στο πρώτο μέρος του προγράμματος θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια από τις τελευταίες του δισκογραφικές δουλειές Με το ‘να πόδι στ’ άστρα…. και Έρημα χωριά.Τραγούδια αληθινά, απρόσμενα, τραγούδια που ανοίγουν ορίζοντες και αγκαλιάζουν τα Βαλκάνια. Πρόσφατα θέλοντας να τιμήσει τους σημαντικότερους Έλληνες στιχουργούς που διαμόρφωσαν το τραγούδι των Ελλήνων, επιμελήθηκε μαζί με τον συνθέτη Μιχάλη Κουμπιό μια σειρά βιβλίων-CD με τίτλο Άξιος Λόγος. Έτσι το ελληνικό τραγούδι εμπλουτίστηκε με τρεις σημαντικές δουλειές του Λευτέρη Παπαδόπουλου, του Μάνου Ελευθερίου και του Άλκη Αλκαίου. Αποσπάσματα από τον Άξιο Λόγο αλλά και ολοκαίνουργια λαϊκά τραγούδια που περιλαμβάνονται στην καινούργια του δισκογραφική έκδοση με τίτλο Φίλτρο θα τραγουδήσει για πρώτη φορά.

Στο δεύτερο μέρος του προγράμματος ο Γιώργος Νταλάρας μοιραία θα τραγουδήσει τραγούδια που δεν μπορούν να απουσιάζουν από ένα ζωντανό πρόγραμμα . Τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο, τραγούδια σταθμοί, τραγούδια που μας συντροφεύουν μια ζωή.

Συμμετέχουν: Μελίνα Ασλανίδου,Ασπασία Στρατηγού, Σαββερία Μαργιολά
Σχετικές ειδήσεις
Εδώ στο Νότο: Νταλάρας, Μαχαιρίτσας, Κότσιρας μαζί στην Ακτή Πειραιώς
02.11.2016 11:37
Στη σκηνή της Ακτής της οδού Πειραιώς, από τις 4 Νοεμβρίου, ανεβαίνουν μαζί ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, με τη συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη, σε ένα πρόγραμμα με εξαιρετικούς μουσικούς, ωραίες μουσικές και τα καλύτερα τραγούδια τους.
Sold out - Ο Γιώργος Νταλάρας με τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή στο Βεάκειο Θέατρο
31.08.2016 10:06
Τα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή θα φέρει στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, στη μοναδική στάση της περιοδείας του στην Αττική ο Γιώργος Νταλάρας.
Ο Γιώργος Νταλάρας στο Αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών
09.08.2016 16:51
Ο Γιώργος Νταλάρας στο πλαίσιο της περιοδείας του θα εμφανιστεί στο Αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών για μία συναυλία την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016.
Ο Γιώργος Νταλάρας ταξιδεύει στην Ελλάδα με τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή
16.06.2016 10:02
Με τα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή θα μας ταξιδέψει ο Γιώργος Νταλάρας το φετινό καλοκαίρι με οδηγό την μεγάλη αγάπη του για τον «αγαπημένο συνθέτη της ζωής του».
Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά Σταύρο Κουγιουμτζή στην Ακτή Πειραιώς
29.03.2016 16:16
Άσε με πάλι να σου πω... Ο Γιώργος Νταλάρας στην Ακτή Πειραιώς τραγουδάει τα μεγάλα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή με τους Θοδωρή Κοτονιά, Βασιλική Καρακώστα και Ασπασία Στρατηγού για τέσσερις συναυλίες στις 15-16 και 22-23 Απριλίου 2016 και 7 Μαΐου 2016.