Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ένα λεωφορείο της στιγμής

Ένα λεωφορείο της στιγμής
Το \"λεωφορείο της στιγμής\" του Κώστα Αντύπα κάνει στάση στη Πρέβεζα τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, σε μια συναυλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της πόλης.

Το \"λεωφορείο της στιγμής\" του Κώστα Αντύπα κάνει στάση στη Πρέβεζα τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, σε μια συναυλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της πόλης.

Ο Κώστας Αντύπας είναι μια νέα και ενδιαφέρουσα παρουσία στη σύγχρονη ελληνική μουσική που στις φετινές του εμφανίσεις έχει το προνόμιο να παρουσιάζει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο. Μαζί του επί σκηνής εμφανίζονται η Ανδριάνα Μπάμπαλη και Γιώτα Νέγκα .

Οι τρεις καλλιτέχνες έχουν ετοιμάσει ένα όμορφο πρόγραμμα με παλιά και νέα αγαπημένα τραγούδια και όμορφα ντουέτα.

Ο Κώστας Αντύπα γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Πρέβεζα. Εκεί εξάλλου βρίσκεται και το πιο φανατικό κοινό της βαθιάς φωνής του.

Μετράει πάνω από δεκαπέντε χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης με το τραγούδι και έχει τραγουδήσει στις περισσότερες μουσικές σκηνές της Δυτικής Ελλάδας αλλά και σε αρκετές μουσικές σκηνές της Αθήνας.

INFO
Φεστιβάλ Πρέβεζας 2007,Κώστας Αντύπας, Ανδριάνα Μπάμπαλη και Γιώτα Νέγκα. Πρέβεζα, Δευτέρα 16 Ιουλίου.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο 19ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας
01.07.2016 13:44
Ο Φοίβος Δεληβοριάς καλεί τους φίλους του Αργύρη Μπακιρτζή και Μάρθα Φριντζήλα για μία μοναδική συναυλία, την Κυριακή 3 Ιουλίου, στο πλαίσιο του 19ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στη Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσια.
Οι Πλέγμα live στο 19ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ
30.06.2016 15:17
Η καλλιτεχνική κολλεκτίβα Πλέγμα μας προσκαλεί την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 στη συναυλία που θα δώσει στο πλαίσιο του 19ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ της Αθήνας στην Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσια.
Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη
07.06.2016 12:58
Μία εναλλακτική πρόταση στην καλοκαιρινή διασκέδαση στην πόλη αποτελεί ο κύκλος εκδηλώσεων «Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων κάθε Δευτέρα, από 13 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου.
Η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία Δήμου Αθηναίων στις Ελληνικές Μουσικές Γιορτές 2016
10.05.2016 13:11
Στο πλαίσιο του 12ου Κύκλου των Ελληνικών Μουσικών Γιορτών, τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016, στο θέατρο Παλλάς, η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, με τη Χορωδία του Πανεπιστημίου Αθηνών και τη συμμετοχή εκλεκτών σολίστ, θα πραγματοποιήσουν συναυλία με έργα Ελλήνων συνθετών.
Μνήμη: Συναυλία του Ex Silentio στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
18.03.2016 14:56
Το Ex Silentio παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο πλαίσιο του κύκλου Adagio - Μουσικές για τις ημέρες του Πάσχα, τη συναυλία Μνήμη.