Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Παρασκευή στις 3: Συναυλία από το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες στη Μουσική Βιβλιοθήκη

Παρασκευή στις 3: Συναυλία από το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες στη Μουσική Βιβλιοθήκη

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015, στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών «Παρασκευή στις 3: συναυλίες στη βιβλιοθήκη», η Μουσική Βιβλιοθήκη υποδέχεται τους σπουδαστές του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες.

Συμμετέχουν: Χρήστος Γιώνας - Κοντός (τάξη κ. Μπέττυ Γαϊτάνου - Μπαρζούκα), Παναγιώτης Διπλάρος (τάξη κ. Μαργαρίτας Συγγενιώτου), Σοφία Κουνέλα (τάξη κ. Dinah Stieringer), Ευφροσύνη Μενδρινού (τάξη κ. Ρουμπίνας Σχοινά), Αμαλία Παπαδάκη (τάξη κ. Χρήστου Ξενάκη), Παναγιώτης - Εφραίμ Παπαδόπουλος (τάξη κ. Νίκου Μπαλογιάννη), Ελένη Σπανού (τάξη κ. Μαργαρίτας Συγγενιώτου), Σοφία Τζανοδασκαλάκη (τάξη κ. Μπέττυ Γαϊτάνου - Μπαρζούκα), Γιώργος Τζιατζιάφης (τάξη κ. Απόστολου Παληού), Δήμητρα - Χλόη Τσιάπου (τάξη κ. Μάρθας Αράπη) και η Παιδική Χορωδία και Χορωδία Ενηλίκων του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες υπό τη διεύθυνση της κ. Κωνσταντίνας Σαμακοβλή.

Σχετικές ειδήσεις
Μουσικοί συσχετισμοί: Ο Άρης Γραικούσης πάει στη Κέρκυρα
14.09.2016 15:35
Ο πιανίστας Άρης Γραικούσης μετά την μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Σύλλογος οι φίλοι της μουσικής - μεγάλη βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη» και σε επιλεγμένους προορισμούς ανά την Ελλάδα για την καλοκαιρινή περίοδο 2016, παρουσιάζει το ρεσιτάλ «Μουσικοί Συσχετισμοί» την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 στην Κέρκυρα στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας.
Η Μουσική Βιβλιοθήκη στις Μουσικές Συλλογές του Europeana Sounds
21.07.2016 10:10
Αυτό το μήνα η αρχική σελίδα των Μουσικών Συλλογών της Europeana είναι αφιερωμένη στη Μουσική Βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη".
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μουσικής 2016 στη Μουσική Βιβλιοθήκη
26.05.2016 11:45
Η Μουσική Βιβλιοθήκη μας προσκαλεί σε μια εκδήλωση με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με τίτλο Νότες και λέξεις, για μικρούς και μεγάλους.
Ο Έρωτας στα χρόνια της Οπερέτας: Το Trio Lirico στη Μουσική Βιβλιοθήκη
23.02.2016 13:58
Ο πολιτιστικός φορέας «ΛΙΤΡΙΒΙ – Κοιν.Σ.ΕΠ.» σας προσκαλεί να ταξιδέψετε μαζί του στη μουσική παράσταση με τίτλο «Ο Έρωτας στα χρόνια της Οπερέτας» την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016, στις 20:30, στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη».