Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Συναυλία με το Κουαρτέτο του Βασίλη Κώστα στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας

Συναυλία με το Κουαρτέτο του Βασίλη Κώστα στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας

Ένα πολύ ιδιαίτερο σχήμα που συγκροτήθηκε από τον απόφοιτο του Ωδείου Φίλιππος Νάκας και υπότροφο του Berklee College of Music, Βασίλη Κώστα, θα παρουσιάσει μια ιδιαίτερη συναυλία τη Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015.

 

Η μουσική που θα ακουστεί αποτελείται κυρίως από συνθέσεις του Βασίλη Κώστα, οι οποίες συνδυάζουν διαφορετικά μουσικά χρώματα από ποικίλες μουσικές παραδόσεις σε συνδυασμό πάντα με τον αυτοσχεδιασμό.

 

Στο σχήμα συμμετέχουν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Τομέα Μοντέρνας Μουσικής του Ωδείου Φίλιππος Νάκας Θεσσαλονίκης, κοντραμπασίστας Γιάννης Παπατριανταφύλλου και ο βιολονίστας απόφοιτος του Berklee, Layth Sidiq, μόνιμος συνεργάτης του Βασίλη Κώστα. Στα κρουστά, ο Νίκος Μαγνήσαλης.

 

Η συναυλία τους δίνεται στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας στην Ελλάδα που επιδοτείται από το Mediterranean Music Institute του Berklee.

 

Βασίλης Κώστας: Λαούτο, Κιθάρα

Layth Sidiq: Βιολί

Γιάννης Παπατριανταφύλλου: Κοντραμπάσο

Νίκος Μαγνήσαλης: Κρουστά

Σχετικές ειδήσεις
Αναβολή - Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με το Rock της Δυτικής Όχθης live στο Θέατρο Βράχων
30.06.2016 16:23
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας παρουσιάζει το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016. - Η συναυλία αναβάλλεται
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Πέτρας
12.05.2016 13:58
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με τους Εκείνος + Εκείνος, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Μίλτο Πασχαλίδη θα μας παρουσιάσουν σε μία καλοκαιρινή συναυλία το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Πέτρας.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τον Ιούλιο στο Θέατρο Πέτρας: Η προπώληση ξεκίνησε
18.03.2016 10:32
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα παρουσιάσει Το Rock της Δυτικής Όχθης την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016, στο Θέατρο Πέτρας, με συνοδοιπόρους τους Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλο και Μίλτο Πασχαλίδη. Η προπώληση ξεκίνησε!
Συναυλία του σχήματος «Ονειρέματα» στην αίθουσα συναυλιών Φίλιππος Νάκας
04.11.2015 13:18
Ένα ιδιαίτερο μουσικό σχήμα θα εμφανιστεί την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 στην Αίθουσα Συναυλιών Φίλιππος Νάκας με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικοθεραπείας που έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται στις 15 Νοεμβρίου.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας live στο Ρυθμός Stage
02.11.2015 13:52
Ξεκινώντας το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 και συνολικά για 4 Σάββατα ο Φίλιππος Πλιάτσικας πραγματοποιεί μία αναδρομή στο χρόνο και στα τραγούδια από την εποχή των Πυξ Λαξ μέχρι και σήμερα, στο Ρυθμός Stage.