Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Συναυλία με το Κουαρτέτο του Βασίλη Κώστα στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας

Συναυλία με το Κουαρτέτο του Βασίλη Κώστα στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας

Ένα πολύ ιδιαίτερο σχήμα που συγκροτήθηκε από τον απόφοιτο του Ωδείου Φίλιππος Νάκας και υπότροφο του Berklee College of Music, Βασίλη Κώστα, θα παρουσιάσει μια ιδιαίτερη συναυλία τη Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015.

 

Η μουσική που θα ακουστεί αποτελείται κυρίως από συνθέσεις του Βασίλη Κώστα, οι οποίες συνδυάζουν διαφορετικά μουσικά χρώματα από ποικίλες μουσικές παραδόσεις σε συνδυασμό πάντα με τον αυτοσχεδιασμό.

 

Στο σχήμα συμμετέχουν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Τομέα Μοντέρνας Μουσικής του Ωδείου Φίλιππος Νάκας Θεσσαλονίκης, κοντραμπασίστας Γιάννης Παπατριανταφύλλου και ο βιολονίστας απόφοιτος του Berklee, Layth Sidiq, μόνιμος συνεργάτης του Βασίλη Κώστα. Στα κρουστά, ο Νίκος Μαγνήσαλης.

 

Η συναυλία τους δίνεται στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας στην Ελλάδα που επιδοτείται από το Mediterranean Music Institute του Berklee.

 

Βασίλης Κώστας: Λαούτο, Κιθάρα

Layth Sidiq: Βιολί

Γιάννης Παπατριανταφύλλου: Κοντραμπάσο

Νίκος Μαγνήσαλης: Κρουστά

Σχετικές ειδήσεις
If Not For You:  Αφιέρωμα στον Bob Dylan στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση
09.12.2016 11:29
Το Hellenic American College / Hellenic American University και το Ωδείο Φίλιππος Νάκας, παρουσιάζουν εκδήλωση αφιερωμένη στον Αμερικανό μουσικό θρύλο Bob Dylan, με αφορμή την πρόσφατη βράβευσή του με το Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας. Η εκδήλωση, μια βραδιά με μουσική και στίχους του Bob Dylan, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στο θέατρο της οδού Μασσαλίας 22, Κολωνάκι.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συναντά τον B. D. Foxmoor στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
09.11.2016 17:02
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο B. D. Foxmoor (Active Member) θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, για να παρουσιάσουν τρεις μουσικές βραδιές με τίτλο Παραπόρτι.
Αναβολή - Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με το Rock της Δυτικής Όχθης live στο Θέατρο Βράχων
30.06.2016 16:23
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας παρουσιάζει το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016. - Η συναυλία αναβάλλεται
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Πέτρας
12.05.2016 13:58
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με τους Εκείνος + Εκείνος, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Μίλτο Πασχαλίδη θα μας παρουσιάσουν σε μία καλοκαιρινή συναυλία το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Πέτρας.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τον Ιούλιο στο Θέατρο Πέτρας: Η προπώληση ξεκίνησε
18.03.2016 10:32
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα παρουσιάσει Το Rock της Δυτικής Όχθης την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016, στο Θέατρο Πέτρας, με συνοδοιπόρους τους Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλο και Μίλτο Πασχαλίδη. Η προπώληση ξεκίνησε!