Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Bike Week: Ποδηλατική εβδομάδα στο πλαίσιο της έκθεσης Strange Cities

Bike Week: Ποδηλατική εβδομάδα στο πλαίσιο της έκθεσης Strange Cities

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στο πλαίσιο της έκθεσης Strange Cities παρουσιάζει μία εβδομάδα ποδηλατικών εκδηλώσεων, από τις 10 έως τις 16 Ιουνίου 2015.

Οι εκδηλώσεις αναλυτικά:

Παράξενα ποδήλατα

Έκθεση αφιερωμένη στο vintage και σε σπάνια δείγματα ποδηλάτων μιας άλλης εποχής. Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ποδηλατικό περιοδικό MBike.

Τετάρτη 10 έως και Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 | 12:00-21:00
Διπλάρειος Σχολή

Ποδηλατικό εργαστήριο

Ένα workshop για τα πλεονεκτήματα της - σωστής - χρήσης του ποδηλάτου.
Γιατί ποδήλατο στην πόλη και πώς το επιλέγουμε; Βασικές αρχές ασφαλούς οδήγησης και πρακτικές συμβουλές, πιθανά τεχνικά προβλήματα και οι λύσεις τους, η σημασία του σέρβις στην καθημερινή ασφάλεια αλλά και τα απαραίτητα αξεσουάρ και πώς τα επιλέγουμε.Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ποδηλατικό περιοδικό MBike.

Ελάτε να συζητήσουμε για οποιαδήποτε ποδηλατική απορία μπορεί να έχετε!
Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ποδηλατικό περιοδικό MBike.

Τετάρτη 10, Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 | 19:30 | Δωρεάν συμμετοχή
Διπλάρειος Σχολή

BIKE CITIES: Ποδηλατικές διαδρομές στην Αθήνα που οδηγούν στην έκθεση Strange Cities

Μια οργανωμένη βόλτα με ποδήλατα στην Αθήνα, με αφετηρία τον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ποδηλατικό περιοδικό MBike.

Τετάρτη 10 έως και Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 | Καθημερινές: 18:00,

Σαββατοκύριακο: 11:30 και 18:00 | Διάρκεια κάθε διαδρομής: 1 ώρα περίπου
Σημείο συνάντησης: Αρχή της Διονυσίου Αρεοπαγίτου (από τη Λεωφόρο Αμαλίας) και τερματισμός στη Διπλάρειο Σχολή με περιήγηση στην έκθεση Strange Cities.

Δηλώσεις συμμετοχής: bikecities@onassis.gr | Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Όροι συμμετοχής

Παρακαλούμε να αναφέρετε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και την επιθυμητή ημέρα και ώρα συμμετοχής

Στη Διπλάρειο Σχολή προβλέπονται ειδικές θέσεις στάθμευσης και φύλαξη για τα ποδήλατα, ωστόσο, οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να φέρουν και να χρησιμοποιήσουν λουκέτο ασφαλείας.

Οι παράλληλες δράσεις BIKE CITIES: Ποδηλατικές διαδρομές στην Αθήνα που οδηγούν στην έκθεση Strange Cities, Ποδηλατικό εργαστήριο και Παράξενα ποδήλατα πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της MBIKE.

Σχετικές ειδήσεις
Tandem Europe Final Meeting στην Ελευσίνα
25.01.2017 16:29
Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής δράσης “Co-creating Europe in 24 cities. Πώς η διασυνοριακή συνεργασία πολιτών κάνει τη διαφορά”, που διοργανώνεται από το European Cultural Foundation και το Ίδρυμα MitOst, η Motus Terrae – Κέντρο για τις Τέχνες στο Δημόσιο χώρο σε συνεργασία με την Ελευσίνα 2021 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης σας προσκαλούν το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στην Ελευσίνα, όπου θα παρουσιαστούν 7 από τις 15 ομάδες απ’ όλη την Ευρώπη που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Tandem Europe 2015 – 2017.
Παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της έκθεσης A World not Ours
03.08.2016 15:10
Το Art Space Pythagorion παρουσιάζει μία σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της έκθεσης A World Not Ours.
Community Project 2016 – The Ring, στον δημοτικό κινηματογράφο Στέλλα
25.05.2016 15:07
Στο πλαίσιο του Community Project 2016, ο ΝΕΟΝ και το Radio Athènes οργανώνουν μία εβδομάδα εκδηλώσεων από 30 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2016 στον εγκαταλελειμμένο υπαίθριο δημοτικό κινηματογράφο Στέλλα.
Συνεργασία του ΚΘΒΕ με Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης
04.04.2016 17:13
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο της προσπάθειας του για ενίσχυση των δεσμών μεταξύ φορέων και για την υλοποίηση δράσεων που προάγουν τον πολιτισμό, συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με τους Δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.
Η κατάθλιψη στη ζωή και την τέχνη: συζήτηση στο Megaron Plus
11.03.2016 13:00
Το Megaron Plus διοργανώνει τη συζήτηση «Η κατάθλιψη στη ζωή και την τέχνη», την Τρίτη 15 Μαρτίου στις 7 το βράδυ, στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο» (Brain Awareness Week) και του επιτυχημένου Kύκλου «Η επιστήμη στη ζωή μας» (επιμέλεια: Ηλίας Κούβελας, ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών).