Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Φρεσκάδα στην παράδοση

Φρεσκάδα στην παράδοση
Δευτέρα 16 Ιουλίου, Ανοιχτό Θέατρο Αττικού Αλσους, ο Παναγιώτης Λάλεζας και Αρετή Κετιμέ, ενώνουν το ταλέντο τους σε μια βραδιά αφιερωμένη στις ρίζες της ελληνικής μουσικής.

Δευτέρα 16 Ιουλίου, Ανοιχτό Θέατρο Αττικού Αλσους, ο Παναγιώτης Λάλεζας και Αρετή Κετιμέ, ενώνουν το ταλέντο τους σε μια βραδιά αφιερωμένη στις ρίζες της ελληνικής μουσικής.

Οι δυο νεαροί καλλιτέχνες , υπόσχονται στο κοινό μια ξεχωριστή νύχτα γεμάτη με παραδοσιακές μελωδίες και τραγούδια από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδα και από όλες τις κοιτίδες του ελληνισμού.

Η Αρετή Κετιμέ γεννήθηκε στην Αθήνα, στα έξη της χρόνια ξεκίνησε μαθήματα στο σαντούρι και πολύ γρήγορα εντυπωσίασε με τις ικανότητές της. Ευρύτερα γνωστή έγινε το 2002 όταν εμφανίστηκε με τον Γιώργο Νταλάρα, ζωντανά στο Ζυγό.

Ο Παναγιώτης Λάλεζας, είναι και αυτό ένα νεαρός καλλιτέχνης που έφερε φρέσκο αέρα στην προσέγγιση της παραδοσιακή μουσικής.

Διακρίθηκε από πολύ νωρίς για τη μοναδική ερμηνεία του στα παραδοσιακά τραγούδια. Ο δίσκος «Smyrne» βραβεύτηκε ως ο καλύτερος δίσκος ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.

INFO
Παναγιώτης Λάλεζας και Αρετή Κετιμέ, Δευτέρα 16 Ιουλίου, Ανοιχτό Θέατρο Αττικού Αλσους.

Σχετικές ειδήσεις
Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016: Τα Κίτρινα Ποδήλατα στο Θέατρο Αττικού Άλσους
15.07.2016 12:07
O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016», παρουσιάζει στο Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους, με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 στις 9μ.μ. τα Κίτρινα Ποδήλατα!
Αποθεώθηκε ο Μίκης Θεοδωράκης στο Θέατρο του Αττικού Άλσους
13.07.2016 11:19
Το Θέατρο του Αττικού Άλσους υποδέχτηκε τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, τον κορυφαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, στην έναρξη του Φεστιβάλ του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.
Γράμματα από τη Γερμανία, των Μίκη Θεωδοράκη και Φώντα Λάδη στο Φεστιβάλ Αττικού Άλσους
06.07.2016 15:27
Με τη μουσική παράσταση Γράμματα από τη Γερμανία σε μουσική Μίκη Θεωδοράκη και ποίηση Φώντα Λάδη, ανοίγει την αυλαία του Φεστιβάλ στο Θέατρο Αττικού Άλσους τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, στις 9μ.μ. ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.
Μάριος Φραγκούλης & Γιώργος Περρής με την «Κιβωτό» στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Άνδρου
10.06.2016 13:46
Στις 18 Ιουνίου 2016, o κοσμοαγάπητος Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, o νέος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής, θα βρίσκονται στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Άνδρου, για να μας ταξιδέψουν στα θαύματα της ελληνικής μουσικής με αφορμή τα ντουέτα που ηχογράφησαν στο καινούριο τους άλμπουμ, «Κιβωτός».
Λαϊκή παραδοσιακή μουσική από το Ιράν με τους Saba στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
10.03.2016 10:25
Το βραβευμένο συγκρότημα Σαμπά [Saba] έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 8:30 το βράδυ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό ένα μεγάλο φάσμα οργανικών και φωνητικών συνθέσεων της ιρανικής μουσικής.