Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωτεινή Βελεσιώτου ζωντανά στο Ξέφωτο

Η Φωτεινή Βελεσιώτου ζωντανά στο Ξέφωτο

Με νέα δισκογραφική δουλειά και την γνωστή δωρική και απέριττη παρουσία της επί σκηνής, η Φωτεινή Βελεσιώτου εμφανίζεται την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 στο Ξέφωτο.

 

Η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι μια ερμηνεύτρια που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Είναι μια καθάρια, λαϊκή φωνή από εκείνες που λείπουν από το ελληνικό τραγούδι.

 

Από τις «Μέλισσες» του Καζαντζή μέχρι τα «Διόδια» του Σιόλα και τον ολοκαίνουργιο δίσκο με τίτλο «Είδα του τρελού τα κλάματα» σε μουσική Μίνωα Μάτσα και στίχους Ελένης Φωτάκη, η ροκ ρεμπέτισσα της Θεσσαλονίκης, όπως έχει κατά καιρούς χαρακτηριστεί, θα μας ταξιδέψει στο γοητευτικό μουσικό της σύμπαν σε μια μοναδική παράσταση .

 

Στο τραγούδι συμμετέχει ο Φώτης Θεοδωρίδης.

Σχετικές ειδήσεις
Η Φωτεινή Βελεσιώτου ζωντανά στο Λιτόχωρο
09.08.2016 12:54
Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια της ανά την Ελλάδα και την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 θα βρίσκεται στο all day beach bar restaurant ΨΑΡΟΚΟΚΚΑΛΟ, στο Λιτόχωρο.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου σε καλοκαιρινή περιοδεία
01.07.2016 10:30
Η Φωτεινή Βελεσιώτου έχοντας στις αποσκευές της μια πετυχημένη χειμερινή σεζόν με πολλές sold out εμφανίσεις στην Αθήνα και στην επαρχία, συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια της ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Θέατρο Πέτρας
25.05.2016 10:00
Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει να μας εκπλήσσει θετικά με τις επιλογές και την καλλιτεχνική προσφορά της στο χώρο της μουσικής.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου live στο Ίλιον plus
18.04.2016 09:58
Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια ανά την Ελλάδα συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών. Αυτή τη φορά επιστρέφει στην Αθήνα και στο ΙΛΙΟΝ plus, το νέο συναυλιακό στέκι στο κέντρο της πόλης.
Η Αρλέτα και η Φωτεινή Βελεσιώτου για δύο live στο Half Note
21.03.2016 13:53
Η χαρισματική τραγουδίστρια Φωτεινή Βελεσιώτου, μια από τις εκφραστικότερες εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού σήμερα, συναντά για πρώτη φορά σε ένα κοινό πρόγραμμα την εξαιρετική τραγουδοποιό και ερμηνεύτρια Αρλέτα.