Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Κόκκοι καφέ project: Ο Λεωνίδας Μαριδάκης ζωντανά στο Άλικο

Κόκκοι καφέ project: Ο Λεωνίδας Μαριδάκης ζωντανά στο Άλικο

Ο συνθέτης και τραγουδιστής Λεωνίδας Μαριδάκης, την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 στο Άλικο, διαλέγει ένα πρόγραμμα έντεχνο , καλοκαιρινό και ψυχαγωγικό και το τραγουδάει με την παρουσία ενός ακόμη «πολυ-μουσικού» στη σκηνή .

 

Με ethnic - folk ήχο και διαφορετικά όργανα (κιθάρα, καχόν, ακορντεόν, τούμπα) να εναλλάσσονται με φαντασία από τραγούδι σε τραγούδι.

 

Μια μουσική διαδρομή από την Κρήτη στη Σύρο του Μάρκου Βαμβακάρη, από τον Λουκιανό Κηλαηδόνη στους νεότερους τραγουδοποιούς αλλά και στα πρωτότυπα τραγούδια του Λεωνίδα Μαριδάκη.

 

Τραγούδια -μικρές αφηγήσεις, άλλα ειπωμένα με συγκίνηση, άλλα με εξωστρέφεια και παιχνίδι, πάντα όμως με τον ιδιαίτερο επικοινωνιακό τρόπο του τραγουδοποιού. Με δύο δίσκους στο ενεργητικό του, έναν τρίτο που ετοιμάζεται αλλά και με πολλές συμμετοχές σαν τραγουδιστής ή δημιουργός σε τραγούδια άλλων, φέτος επιλέγει έναν λιτό -αλλά χωρίς εκπτώσεις- τρόπο παρουσίασης του υλικού του αλλά και αγαπημένων τραγουδιών που τον έχουν σημαδέψει.

 

Συνοδεύει στην τούμπα και το ακορντεόν ο Μενέλαος Μωραΐτης.

Σχετικές ειδήσεις
Σωκράτης Μάλαμας Αλκίνοος Ιωαννίδης & Λεωνίδας Μπαλάφας στο Fix Factory Open Air
09.06.2016 11:48
H συνάντηση των τριών τους συνιστά ένα γεγονός από μόνη της. Πόσο μάλλον όταν γίνεται σε ένα από τα πιο ωραία καλοκαιρινά σημεία της πόλης.
Σωκράτης Μάλαμας – Αλκίνοος Ιωαννίδης – Λεωνίδας Μπαλάφας live στην Πλατεία Νερού
17.05.2016 14:53
H συνάντηση των τριών τους, συνιστά ένα γεγονός από μόνη της. Πόσο μάλλον όταν γίνεται σε ένα από τα πιο ωραία καλοκαιρινά σημεία της πόλης.
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας ζωντανά στο Club του Σταυρού του Νότου
31.03.2016 14:09
Λίγο πριν την κυκλοφορία της καινούργιας δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Λίκνο» ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στην σκηνή του club του Σταυρού του Νότου για τέσσερις Πέμπτες στις 7, 14 και 21 Απριλίου και στις 5 Μαΐου 2016.
Το Paul Goodman trio live στο Άλικο
04.02.2016 13:20
Το Άλικο υποδέχεται ζωντανά το Paul Goodman trio την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016.
Λεωνίδας Μαράντης και The Spotlights live στην Κόκκινη Σβούρα
25.01.2016 14:32
Ο Λεωνίδας Μαράντης με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του video clip με τίτλο «Πιο λίγο από χθες», επισκέπτεται και πάλι τη φιλόξενη Κόκκινη Σβούρα στο Χαλάνδρι και μαζί με τους The Spotlights μας ταξιδεύουν από το Λονδίνο ως την Αθήνα διασκευάζοντας με μοναδικό τρόπο αγαπημένα τραγούδια από την βρετανική rock σκηνή (Beatles, Black Keys, Depeche Mode, Verve, Doors, Pulp), αλλά και τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Λονδίνο – Αθήνα.