Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Κόκκοι καφέ project: Ο Λεωνίδας Μαριδάκης ζωντανά στο Άλικο

Κόκκοι καφέ project: Ο Λεωνίδας Μαριδάκης ζωντανά στο Άλικο

Ο συνθέτης και τραγουδιστής Λεωνίδας Μαριδάκης, την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 στο Άλικο, διαλέγει ένα πρόγραμμα έντεχνο , καλοκαιρινό και ψυχαγωγικό και το τραγουδάει με την παρουσία ενός ακόμη «πολυ-μουσικού» στη σκηνή .

 

Με ethnic - folk ήχο και διαφορετικά όργανα (κιθάρα, καχόν, ακορντεόν, τούμπα) να εναλλάσσονται με φαντασία από τραγούδι σε τραγούδι.

 

Μια μουσική διαδρομή από την Κρήτη στη Σύρο του Μάρκου Βαμβακάρη, από τον Λουκιανό Κηλαηδόνη στους νεότερους τραγουδοποιούς αλλά και στα πρωτότυπα τραγούδια του Λεωνίδα Μαριδάκη.

 

Τραγούδια -μικρές αφηγήσεις, άλλα ειπωμένα με συγκίνηση, άλλα με εξωστρέφεια και παιχνίδι, πάντα όμως με τον ιδιαίτερο επικοινωνιακό τρόπο του τραγουδοποιού. Με δύο δίσκους στο ενεργητικό του, έναν τρίτο που ετοιμάζεται αλλά και με πολλές συμμετοχές σαν τραγουδιστής ή δημιουργός σε τραγούδια άλλων, φέτος επιλέγει έναν λιτό -αλλά χωρίς εκπτώσεις- τρόπο παρουσίασης του υλικού του αλλά και αγαπημένων τραγουδιών που τον έχουν σημαδέψει.

 

Συνοδεύει στην τούμπα και το ακορντεόν ο Μενέλαος Μωραΐτης.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Λεωνίδας Σαραντόπουλος και ο Δημήτρης Βερδίνογλου live στο Beton 7
13.01.2017 13:50
To Beton7 παρουσιάζει το Jazz Live του Λεωνίδα Σαραντόπουλου (φλάουτο) και του Δημήτρη Βερδίνογλου (πιάνο). Οι δύο μουσικοί γνωρίζονται από το 2004 από την κοινή τους φοίτηση στο Ιόνιο Παν/μιο ενώ έχουν συμμετάσχει μαζί σε πολλές συναυλίες και μουσικά project σε όλη την Ελλάδα.
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας στο Kremlino
14.12.2016 10:37
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στον Πειραιά μαζί με την παρέα του για δύο εμφανίσεις στο Κρεμλίνο.
Σωκράτης Μάλαμας Αλκίνοος Ιωαννίδης & Λεωνίδας Μπαλάφας στο Fix Factory Open Air
09.06.2016 11:48
H συνάντηση των τριών τους συνιστά ένα γεγονός από μόνη της. Πόσο μάλλον όταν γίνεται σε ένα από τα πιο ωραία καλοκαιρινά σημεία της πόλης.
Σωκράτης Μάλαμας – Αλκίνοος Ιωαννίδης – Λεωνίδας Μπαλάφας live στην Πλατεία Νερού
17.05.2016 14:53
H συνάντηση των τριών τους, συνιστά ένα γεγονός από μόνη της. Πόσο μάλλον όταν γίνεται σε ένα από τα πιο ωραία καλοκαιρινά σημεία της πόλης.
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας ζωντανά στο Club του Σταυρού του Νότου
31.03.2016 14:09
Λίγο πριν την κυκλοφορία της καινούργιας δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Λίκνο» ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στην σκηνή του club του Σταυρού του Νότου για τέσσερις Πέμπτες στις 7, 14 και 21 Απριλίου και στις 5 Μαΐου 2016.