Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Οι Grupo Extra live στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών

Οι Grupo Extra live στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών

Οι Grupo Extra, το 6μελες συγκρότημα από τον Άγιο Δομίνικο, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη, για να μας απογειώσει με  τους λικνιστικούς ρυθμούς της Bachata και της Μerengue!

Οι διάδοχοι, (όπως τους χαρακτηρίζουν) των Aventura θα βρίσκονται την Πέμπτη 18 Ιουνίου, στη Μονή Λαζαριστών, έχοντας στις μουσικές αποσκευές τους όλες  τις μεγάλες τους επιτυχίες που τους έκαναν διάσημους: “NO SE COMO ME”, “NI UNA LLAMADA”, “LEJOS DE TI”, “QUISIERA LLOLAR”, “CHULA”...Σίγουρα πρόκειται για μια εξωτική και μαγική βραδιά!

Η πρόσκληση σε ένα νέο project  στο χώρο της μουσικής είναι να βρεις την ταυτότητα,  μια νέα ιδέα, φρέσκο ήχο, διαφορετικό στυλ, νέα χρώματα. Όλα τα παραπάνω περιγράφουν  τους Grupo Extra.

Τα βασικά μέλη των Grupo Extra είναι ο Tony Santana (Edward Regalado) και ο Manny Rod (Emmanuel Rodriguez).

Ο Tony Santana είναι ο ράπερ και συνθέτης όλων των τραγουδιών του Grupo Extra.Το ταλέντο του στη σύνθεση φάνηκε από την παιδική του ηλικία! Ο Manny Rod είναι ο κύριος τραγουδιστής της ομάδας. Διαθέτει μία ευέλικτη φωνή που ταιριάζει  στους ρυθμούς της Bachata, στις μπαλάντες, στην R & B. Οι δυο τους δημιουργούν ένα εκρηκτικό δίδυμο επί σκηνής.

Βασικό μέλος είναι Fidel Perez, καλλιτεχνικός παραγωγός, ο οποίος συνεργάστηκε για 6 χρόνια με το πιο επιτυχημένο συγκρότημα Bachata όλων των εποχών, τους AVENTURA. Με αυτήν τη σημαντική εμπειρία κατεύθυνε τους Grupo Extra στην κορυφή!

Έτσι οι Grupo  Extra είναι ένα συγκρότημα με  ολοκληρωμένη σκηνική παρουσία, με  δύναμη και ενέργεια, τέλειες χορογραφίες και όμορφες αρμονίες.

Έχουν λάβει μέρος σε δεκάδες σημαντικά φεστιβάλ του πλανήτη και μοιράστηκαν  τη σκηνή με μεγάλα ονόματα όπως είναι οι Daddy Yankee , Wyclif Jean, Jorge Celedon , Kasav , Los Van Van de Cuba , Guayacan of Colombia , Prince Royce , Hector Acosta.  

Οι Grupo Extra αυτήν την περίοδο προωθούν το πέμπτο άλμπουμ τους με τίτλο  "BLANCO"  και στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους, έχουμε την τύχη και χαρά να τους δούμε ζωντανά και στην Ελλάδα!  

Οι Grupo Extra σας προσκαλούν στο " μουσικό ταξίδι" τους, που μόλις αρχίζει και σίγουρα δεν έχει όρια....

Να είστε έτοιμοι για να υπνωτιστείτε με τον όμορφο ρυθμό της Bachata! Πέμπτη 18 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών. Εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας άμεσα...

Σχετικές ειδήσεις
Οι Πρατσινάκη 5 στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών
23.08.2016 13:02
Πρατσινάκη 5, πέντε αδέρφια ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδούν με τη δική τους, ξεχωριστή αισθητική την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών.
#Be One Concert: Αλίκη Χρυσοχού και Όλγα Ξανθοπούλου στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
09.08.2016 12:28
Οι φωνές των ταλαντούχων υψίφωνων Αλίκης Χρυσοχού και Όλγας Ξανθοπούλου ενώνονται σε μια μαγική βραδιά υψηλών αισθήσεων, την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016 στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2016.
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2016… μέρος δεύτερον
27.07.2016 14:19
Το δεύτερο μέρος του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2016 έρχεται κουβαλώντας την αρμύρα του καλοκαιριού και φέρνοντας κάτι από το ευφρόσυνο αεράκι του φθινοπώρου.
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2016: Οι πρώτες εκδηλώσεις
09.06.2016 15:37
Η μουσική ιστορία της Μονής Λαζαριστών συνεχίζεται για ένα ακόμη καλοκαίρι, μ’ ένα πρόγραμμα εκλεκτικών συγγενειών και με μεγάλα ονόματα της ελληνικής και ξένης σκηνής.
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης live στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
31.05.2016 11:40
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος, και την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 θα βρίσκονται στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.