Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Το CU σε στέλνει στο Red Bull X-Fighters

Το CU σε στέλνει στο Red Bull X-Fighters

Restart είναι να ζεις μοναδικές εμπειρίες και το CU δίνει την ευκαιρία σε 120 τυχερούς να ζήσουν τη δική τους αυτό το καλοκαίρι, παρακολουθώντας από κοντά το Red Bull X-Fighters, που προσγειώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Freestyle Motocross, κάνει τη δεύτερη στάση της φετινής σεζόν στην Ελλάδα, στο ιστορικό Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου στις 12 Ιουνίου 2015.

 

Οι τυχεροί νικητές του διαγωνισμού του CU  θα κερδίσουν εισιτήρια για να δουν από κοντά τους καλύτερους αναβάτες FMX στον κόσμο, να προσφέρουν ένα θέαμα που κόβει την ανάσα. Για να συμμετέχει κάποιος στο διαγωνισμό πρέπει να επισκεφθεί το http://kaneistokolposou.vodafonecu.gr/ μέχρι τις 4 Ιουνίου 2015 και να γίνει rider κάνοντας το  δικό του κόλπο.

 

Την ημέρα του αγώνα το CU θα είναι εκεί και θα βραβεύσει τον αθλητή που έχει κάνει τα πιο πολλά Restart στην FMX καριέρα του. Παράλληλα, στο χώρο του λατομείου θα βρίσκεται και το CU Pop Up T-shirt Bike, το κινητό συνεργείο μεταξοτυπίας του CU, να τυπώνει και να μοιράζει δωρεάν, συλλεκτικά μπλουζάκια εμπνευσμένα από το Red Bull X-Fighters.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το μεγάλο event εδώ

Για συμμετοχή στο διαγωνισμό http://kaneistokolposou.vodafonecu.gr/

Σχετικές ειδήσεις
Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Πειραιά: Διάκριση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό CISCO
25.05.2016 10:44
Στον Παγκόσμιο διαγωνισμό «NetRiders Skills Competition» της CISCO διακρίθηκαν –αποκλειστικά για την Ελλάδα!- 4 σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Πειραιά, και συγκεκριμένα του CARIERRA (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2), φορέα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.
Μοναδικές Πασχαλινές προσφορές και δώρα από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ
21.04.2016 11:17
Μοναδικές προσφορές, δώρα και έως 36 άτοκες δόσεις, σε Smartphones, Tablets, Laptops, Τηλεοράσεις, Αξεσουάρ και Games, προσφέρει και φέτος το Πάσχα στους επισκέπτες του ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Βότκα Finlandia: 1000 Χρόνια of Less Ordinary
11.02.2016 13:30
Αντλώντας έμπνευση από less ordinary ανθρώπους, η Βότκα Finlandia συλλέγει 1000 χρόνια σοφίας από τις μοναδικές εμπειρίες ζωής των 15 πρωταγωνιστών της πρωτοποριακής της καμπάνιας που παρουσιάζει less ordinary προσωπικότητες.
36η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College
28.01.2016 14:43
Μοναδικές στιγμές σηματοδοτούν τη φοιτητική ζωή στο Mediterranean College. Στιγμές γεμάτες γνώση και συναρπαστικές εμπειρίες που αποδεικνύουν ότι το Κολλέγιο είναι ζωντανός οργανισμός με αμφίδρομη επαφή και ουσιαστική σχέση με τους φοιτητές του.
Under My Skin: Η Skin είναι το πρόσωπο της Sisley για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016
21.01.2016 12:17
Μετά την επιτυχία της σαν κριτής στο ιταλικό X-Factor, η Βρετανίδα ροκ σταρ Skin είναι το πρόσωπο της Sisley για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016.