Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Οι Καλύτερες μέρες έρχονται στο Ρυθμό Stage

Οι Καλύτερες μέρες έρχονται στο Ρυθμό Stage

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου έρχονται "Καλύτερες μέρες" στο Ρυθμό Stage! Ένα καλοκαιρινό πάρτυ που θα σας μέινει αξέχαστο.

Οι Καλύτερες Μέρες δημιουργήθηκαν σαν συνέχεια της μπάντας Διαζύγιο που είχαμε φτιάξει τον Ιανουάριο του 2010. Από τότε έχουμε παίξει σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας όπως ο Rythmos Stage, Το Όνομα του Ρόδου κ.α . Η μουσική που προτιμάμε είναι το ροκ και τα διάφορα είδη του, από τις δεκαετίες 60,70,80,90,00 και σήμερα.

Μια υπέροχη παρέα που ποτέ δεν έχουμε πικραθεί μεταξύ μας, ούτε με λόγια, ούτε με ανώφελες αντιπαραθέσεις ( κι έτσι ελπίζουμε να παραμείνουμε για πολλά χρόνια ακόμα). Περνάμε καλά και μαζί με εμάς πιστεύουμε και οι φίλοι μας οι οποίοι μας στηρίζουν με πολύ αγάπη όλα αυτά τα χρόνια.

Ελένη Ραπτάκη- Τραγούδι
Μάκης Μήσιας - Τραγούδι-Ρυθμική κιθάρα
Πάνος Δαζέλης - Μπάσσο
Δημήτρης Λάμπρου - Τύμπανα
Πάνος Κωνσταντινίδης- Πλήκτρα
Ματθαίος Πετρόπουλος- Κιθάρες
Άκης Γιαννικόπουλος-Lead Κιθάρα

Σχετικές ειδήσεις
O Διογένης Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente στο Kremlino
18.10.2016 17:12
Ποιο «Κρεμλίνο»; Τα Γκρέμλινς από τη Θεσσαλονίκη έρχονται για να γκρεμίσουν το «Κρεμλίνο» σε μία μόνο νύχτα! Γιατί, κυρίες και κύριοι, έρχονται! Ο θερμαστής της σάτιρας με τους υπερθεματιστές του, ο Διογένης Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente, καταφθάνουν από τον κατάμαυρο Λευκό Πύργο, στο κατακόκκινο «Kremlino», για μία μόνο εμφάνιση την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, που θα σπάσει φρόκαλα!
Δεν υπάρχει κράτος madame: Παντελής Αμπαζής & Γεράσιμος Γεννατάς στο HolyWood Stage
29.09.2016 11:22
Ο Παντελής Αμπαζής, παρέα με τον Γεράσιμο Γεννατά και το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική» έρχονται με φόρα για να κάνουν το μεγάλο μπαμ, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 στο HolyWood Stage.
Η Idra Kayne για ένα καλοκαιρινό live στο Gazarte
28.06.2016 14:30
Μετά τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της, η Idra Kayne, επιστρέφει για τρίτη φορά στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE για ένα δυναμικό live με funky διάθεση, έντονο ρυθμό.
Οι Gadjo Dilo live στο Roof Stage του Gazarte
31.05.2016 15:14
Οι μοναδικοί Gadjo Dilo, μετά τη sold out εμφάνισή τους στο Roof Stage του GAZARTE επιστρέφουν στην πιο μαγική ταράτσα της πόλης την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 για ένα ακόμη live, που αναβιώνει μία άλλη εποχή και θα μας μείνει αξέχαστο!
Παραδοσιακά και όχι μόνο..., με τον Αποστόλη Βαγγελάκη στο Ρυθμός Stage
27.05.2016 10:00
Ένας από τους σπουδαιότερους, σύγχρονους μουσικούς πνευστών στην Ελλάδα, ο Αποστόλης Βαγγελάκης, θα παρουσιάσει την Πέμπτη 2 Ιουνίου στον Ρυθμό Live Stage στην Ηλιούπολη τη μουσική παράσταση Παραδοσιακά και όχι μόνο...