Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Το πρόγραμμα «Γεύση Συμμετοχής» από την Pizza Fan συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα «Γεύση Συμμετοχής» από την Pizza Fan συνεχίζεται!

Σε διάστημα 19 χρόνων η PIZZA FAN έγινε η πιο αγαπημένη πίτσα  στην Ελλάδα και όχι τυχαία. Εκτός από τις αγαπημένες γεύσεις, την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της, αγαπήθηκε και για έναν ακόμα λόγο: για την χορηγική συμμετοχή της στις τοπικές κοινωνικές εκδηλώσεις, που τις στηρίζει εδώ και 4 χρόνια με δωρεάν φαγητό.

 

Με κεντρικό σύνθημα «Γεύση Συμμετοχής» η PIZZA FAN χορηγεί με δωρεάν πίτσες, τις εκδηλώσεις Σχολείων, Συλλόγων, Κοινωνικών Φορέων και άλλων Πολιτιστικών Οργανισμών.

 

Η PIZZA FAN είναι η μοναδική εταιρία που διαθέτει χορηγικό πρόγραμμα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μέχρι στιγμής έχουμε χορηγήσει  4586 σχολικές εκδηλώσεις από τις οποίες οι 1949 ήταν σε δημοτικά σχολεία, οι  1301 σε γυμνάσια, οι 545 σε λύκεια, οι 305 σε πανεπιστήμια και οι 486 σε νηπιαγωγεία, 1563 αθλητικούς συλλόγους, 841 πολιτιστικές εκδηλώσεις  και 710 κοινωνικούς φορεις.

 

INFO:

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _ _ _ _ _ _ _ _  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Η PIZZA FAN είναι 100% ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του pizza delivery από το 1996,  αποτελώντας σήμερα τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα,  που εξυπηρετεί από 63 καταστήματα 755 περιοχές.


Με βασικό άξονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις πελάτη, η PIZZA FAN από την αρχή της λειτουργίας της έβαλε σε υψηλή προτεραιότητα την κάλυψή τους. Όλα τα προϊόντα της παρασκευάζονται με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, οι οποίες ανανεώνονται και ελέγχονται ποιοτικά καθημερινώς. Είναι η μοναδική αλυσίδα εστίασης που χρησιμοποιεί μόνο υγιεινό μαγείρεμα στο φούρνο και οι πίτσες της είναι πιστοποιημένα ελεύθερες από trans λιπαρά και όλα τα καταστήματα έχουν πιστοποίηση Haccp.

 

 

www.pizzafan.gr         

Tηλ. παραγγελιών 18111

 

Σχετικές ειδήσεις
Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ: Ένα ταξίδι εκπαίδευσης 60 ετών… που συνεχίζεται!
05.09.2016 14:21
«Είναι σπουδαίο να εμπιστεύεσαι και να πιστεύεις… Να ονειρεύεσαι… Να πετυχαίνεις τους στόχους σου, ακολουθώντας τις αξίες που σου δίδαξε η οικογένειά σου… Είναι σπουδαίο να σκέφτεσαι ελεύθερα». Αυτά τα μηνύματα, τα οποία αποτελούν βασικούς πυλώνες του οράματος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ για την εκπαίδευση των νέων της χώρας μας σηματοδοτούν τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 60 χρόνια που κλείνει φέτος ο μεγαλύτερος και πληρέστερος εκπαιδευτικός όμιλος στην Ελλάδα.
Καλοκαιρινά φεστιβάλ και εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη στήριξη της Cosmote
26.07.2016 10:28
Φεστιβάλ και εκδηλώσεις στην ελληνική περιφέρεια στηρίζει, για άλλη μια χρονιά, η COSMOTE, ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα, ενισχύοντας τις τοπικές κοινωνίες και προβάλλοντας τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.
Education Awards 2016: Κάλεσμα συμμετοχής
28.06.2016 11:33
Είσαι απόφοιτος ιδιωτικού κολλεγίου, Δημοσίου ΑΕΙ/ΤΕΙ, ή/και Πανεπιστημιακού ιδρύματος του εξωτερικού; Έχεις κορυφαία ακαδημαϊκή επίδοση; Η εργασία σου διακρίνεται για την πρωτοτυπία της; Διαθέτεις ισχυρή προσωπικότητα;
Η νέα καμπάνια της Heineken για την κληρονομιά, την ποιότητα και τις ιστορίες «πίσω από το Αστέρι»
01.04.2016 14:59
Η Heineken® αποκαλύπτει τη νέα της ολοκληρωμένη διεθνή καμπάνια «There’s more behind the star».
Η Pizza Fan γιορτάζει τα 20 χρόνια της με  2 νέες λαχταριστές γεύσεις
25.01.2016 11:40
Αν σας τρελαίνει η μυρωδιά και η γεύση του λιωμένου τυριού και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πραγματικά διαφορετικό, οι δύο νέες γευστικές προτάσεις της Pizza Fan, που γιορτάζει τα 20 χρόνια της παρουσιάζοντας πραγματικά λαχταριστές εκπλήξεις, θα πρέπει να είναι στις άμεσες προτεραιότητές σας.