Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Καλοκαιρινό διήμερο με bazaar, έκθεση τέχνης και μουσικές εκδηλώσεις στον πολυχώρο 8 Δυτικά

Καλοκαιρινό διήμερο με bazaar, έκθεση τέχνης και μουσικές εκδηλώσεις στον πολυχώρο 8 Δυτικά

Με ένα ακόμη μοναδικό bazaar το διήμερο 6 και 7 Ιουνίου 2015, υποδέχεται το καλοκαίρι ο πολυχώρος «8 ΔΥΤΙΚΑ» το οποίο αυτή τη φορά διοργανώνει - πού αλλού; - στον ωραιότερο κήπο των δυτικών προαστίων.

 

Στον κήπο-έκπληξη για την ακρίβεια, της Λεωφόρου Αθηνών, περισσότεροι από 40 καλλιτέχνες , δημιουργοί και χειροτέχνες θα παρουσιάσουν, όπως πάντα υπέροχα κοσμήματα, μπιζού και αξεσουάρ, ρούχα, βιβλία, φυσικά καλλυντικά και σαπούνια, σπιτικά εδέσματα, ηδύποτα και πολλά ακόμη είδη πάντα σε αναπάντεχα χαμηλές τιμές ενώ δεν θα λείπουν και οι προσφορές για υπηρεσίες αλλά και οι επιδείξεις καλλιτεχνικής δημιουργίας με διάφορα υλικά.

 

Αλλά η τέχνη δεν σταματάει εδώ. Το πρώτο καλοκαιρινό παζάρι του «8 ΔΥΤΙΚΑ» θα συνοδεύει Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής, Γλυπτικής και Φωτογραφίας ενώ επιπλέον θα το βράδυ του Σαββάτου, 6 Ιουνίου, συμμετέχοντες στις εκθέσεις και κοινό θα ξεσηκωθούν με ένα μεγάλο πάρτι με live μουσική .

 

Άλλο ένα διήμερο έμπνευσης και δημιουργίας λοιπόν, άλλο ένα Σαββατοκύριακο με πληθώρα προτάσεων για συμφέρουσες και γεμάτες τέχνη αγορές. Άλλο ένα διήμερο ψυχαγωγίας στον μοναδικό χώρο του «8 ΔΥΤΙΚΑ».

 

Φυσικά, δεν θα λείπει ο μπουφές με τις κρεατολιχουδιές αλλά και τα πιάτα-έκπληξη -που κάθε φορά ετοιμάζουν οι φίλοι-μέλη του «8 ΔΥΤΙΚΑ»-, τα οποία προσφέρονται δωρεάν σε όλους τη δεύτερη ημέρα – Κυριακή βράδυ - του bazaar όπως πλέον έχει καθιερωθεί. 

Σχετικές ειδήσεις
Ένα διήμερο για την ανθρώπινη φωνή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
23.01.2017 15:24
Μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στη φωνητική μουσική, Ένα διήμερο για την ανθρώπινη φωνή, διοργανώνει το Μέγαρο, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών και χορωδιακών συνόλων από πολλούς και διαφορετικούς μουσικούς χώρους.
Manifactura Project: 2day market στο six d.o.g.s
10.06.2016 14:59
Η manifactura και οι συνεργάτες της καλωσορίζουν το καλοκαίρι με ένα διήμερο bazaar στο six d.o.g.s, στις 11 και 12 Ιουνίου 2016, με ελεύθερη είσοδο.
Διήμερο μουσικό ταξίδι στην Κρήτη και στη Κύπρο στο Τελλόγλειο
10.06.2016 14:31
Ένα διήμερο αφιερωμένο στη μουσική παράδοση της Κρήτης και της Κύπρου με δύο συναυλίες από τα σχήματα των Ross Daly, Ζαχαρία Σπυριδάκη και Βασίλη Χατζημακρή και μία έκθεση γλυπτών και μουσικών οργάνων θα παρουσιάσει το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ., στις 16 και 17 Ιουνίου 2016.
Reload: Η Τέχνη της απεξάρτησης: από το ΚΕΘΕΑ στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
02.06.2016 09:57
Ένα καλλιτεχνικό διήμερο από το ΚΕΘΕΑ στη Στέγη. Ένα διήμερο τέχνης, ελπίδας και αυθεντικής επικοινωνίας με το πάθος για δημιουργία που αφυπνίζεται όταν οι άνθρωποι αλλάζουν ζωή και διεκδικούν μια ισότιμη θέση στην κοινωνία.
Μουσικές εκδηλώσεις Μαΐου - Ιουνίου στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ
13.05.2016 13:40
Το Κέντρο Επισκεπτών (ΚΕ) του ΚΠΙΣΝ υποδέχεται το καλοκαίρι ρυθμικά και, για την περίοδο Μαΐου – Ιουνίου 2016, φιλοξενεί μουσικές εκδηλώσεις στον υπαίθριό του χώρο.