Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στο Μετρό

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στο Μετρό
Με βαρύ φορτίο, την εικοσιτριάχρονη καριέρα του στη δισκογραφία στις αποσκευές του, ξεκινά τις χαμηλές πτήσεις ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στο Μετρό, σε ένα ταξίδι με στάσεις στο έντεχνο , το ρεμπέτικο και το παραδοσιακό τραγούδι.

Μαζί του στο πιλοτήριο τη ροκ απογείωση του προγράμματος εγγυάται ο Αντώνης Μιτζέλος και η θρυλική κιθάρα του. Επί σκηνής τους συμπληρώνει στο τραγούδι η Σοφία Γεωργαντζή.

Τον Δημήτρη Ζερβουδάκη στο φετινό του ραντεβού με το κοινό της Αθήνας, στο Θέατρο τραγουδιών Metrο, συνοδεύουν οι μουσικοί Διαμαντής Καραγιαννακίδης (πιάνο-πλήκτρα), Χρήστος Τσαπράζης (μπάσο), Βασίλης Καράμαλης (τρίχορδο μπουζούκι), Γιώργος  Τόλιος  (τύμπανα).  
 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης live στο Kremlino
13.01.2017 10:41
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης διανύοντας μια πολύ δημιουργική περίοδο, συναντά παλιούς και νέους φίλους για δύο μόνο εμφανίσεις στο KREMLINO στον Πειραιά.
O Δημήτρης Μυστακίδης στο Kremlino
30.11.2016 16:14
Με συνοδοιπόρο του τη λαϊκή κιθάρα, ο Δημήτρης Μυστακίδης μας ταξιδεύει και φέτος στον κοινό μας μουσικό τόπο, το αστικό λαϊκό τραγούδι και, “μιλώντας μας Εσπεράντο”, μας μεταφέρει τη μοναδική αύρα του ρεμπέτικου.
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης live  στο ΙΛΙΟΝ plus!
27.10.2016 14:25
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, συναντά παλιούς και νέους φίλους για τρεις ακόμη παραστάσεις στο γνωστό πλέον στέκι της Αθήνας ΙΛΙΟΝ Plus.
Εσπεράντο, τα Ρεμπέτικα της Κιθάρας, με τον Δημήτρη Μυστακίδη στο Σταυρό του Νότου
20.10.2016 16:44
Με συνοδοιπόρο του τη λαϊκή κιθάρα, ο Δημήτρης Μυστακίδης μάς ταξιδεύει και φέτος στον κοινό μας μουσικό τόπο, το αστικό λαϊκό τραγούδι και, “μιλώντας μας Εσπεράντο”, μας μεταφέρει τη μοναδική αύρα του ρεμπέτικου.
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης για δύο live στο Σταυρό του Νότου
22.04.2016 12:32

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης κλείνει τη φετινή χειμερινή σεζόν στο αγαπημένο του στέκι. Για δύο μόνο Σάββατα 7 & 14 Μαΐου κατεβαίνει στο Club του Σταυρού του Νότου, κουβαλώντας πάντα στις αποσκευές του, τις μουσικές, τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει και τη χαρά της ζωντανής επαφής!