Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Η SOL χορηγός στο TEDxThesssaloniki για 2η συνεχή χρονιά!

Η SOL χορηγός στο TEDxThesssaloniki για 2η συνεχή χρονιά!

Η μάρκα παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό το SolSearch.com, τη νέα πλατφόρμα αναζήτησης των πιο cool σημείων της πόλης

 

Το TEDxThessaloniki για 6η συνεχή χρονιά ολοκληρώθηκε στο Βασιλικό Θέατρο με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο και η SOL ήταν ξανά εκεί για να ενώσει όλα τα ελεύθερα πνεύματα της πόλης.

 

Για 2η συνεχή χρονιά, οι φίλοι της SOL βρέθηκαν στην πιο δημοφιλή εκδήλωση του Σαββατοκύριακου και απόλαυσαν όλες τις φρέσκιες και καινοτόμες ιδέες, ξεδιψώντας με μία παγωμένη SOL. Παράλληλα, δόθηκε η δυνατότητα σε όλους τους αργοπορημένους θεατές , να παρακολουθήσουν, μέσα από το SOL Simulcast, τις ομιλίες In the SOL way, απολαμβάνοντάς τη στο διάλλειμα, υπό τους ήχους της Deep in The Top, δίπλα από το VAN της SOL!

 

Στο TEDxThesssaloniki, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και η νέα πλατφόρμα της SOL, το SolSearch.com, το οποίο προτείνει τα πιο cool, αυθεντικά και ανεξάρτητα σημεία μέσα στην πόλη με την υπογραφή της Monocle. Στο Solsearch.com, το πολύτιμο αυτό εργαλείο που μόλις λανσαρίστηκε, προστέθηκαν η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη μετά το Λονδίνο και το Σάο Πάολο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε σπουδαίους παραγωγούς και συντάκτες να καταγράψουν αυτά που είδαν με τη βοήθεια αναζήτησης του SolSearch.com.

 

SOL: Espiritu Libre!

 

Για περισσότερες πληροφορίες:  

www.facebook.com/SolBeerGreece 

www.solsearch.com

 

Σχετικές ειδήσεις
Η COSMOTE TV μεγάλος χορηγός του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
13.02.2017 10:57
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στηρίζει, από φέτος, ως Μεγάλος Χορηγός η COSMOTE TV, σταθερός αρωγός του ελληνικού πολιτισμού και κινηματογράφου.
H FIX Hellas χορηγός της πρώτης περιοδικής έκθεσης  του ΕΜΣΤ
03.11.2016 10:51
34 χρόνια μετά την παύση λειτουργίας του εργοστασίου παραγωγής μπίρας ΦΙΞ στη Λεωφ. Συγγρού, η FIX Hellas επιστρέφει στο ιστορικό κτίριο, με τη χορηγία της πρώτης περιοδικής έκθεσης του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ).
Η LG Χορηγός Τεχνολογίας της έκθεσης «Με το βλέμμα στο Ρίο» του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος
26.04.2016 10:19
Η LG Electronics Ελλάς (LG) είναι ο επίσημος χορηγός τεχνολογίας της έκθεσης «Με το βλέμμα στο Ρίο» στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν στις 15 Απριλίου.
Η SOL χορηγός για 3η χρονιά στο TEDx Thessaloniki
15.04.2016 13:15
H 7η διοργάνωση του TEDx Thessaloniki ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, με τη SOL να βρίσκεται στο Μ2 (Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης) και να εμπνέει τα «ελεύθερα πνεύματα» της πόλης.
H Belvedere Vodka χορηγός στη δημιουργική πλατφόρμα A Jewel made in Greece 2016
17.03.2016 11:58
Η Belvedere, η super premium βότκα από την Πολωνία, πιστή στα ραντεβού της με τη μόδα, αλλά και σε κάθε μορφή τέχνης που σχετίζεται με αυτή, έδωσε το παρών στην πιο αστραφτερή συνάντηση της χρονιάς “A JEWEL MADE IN GREECE 2016”.