Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

WIG

WIG
Η ομάδα Φ 1.62, μετά το επιτυχημένο com.muni.cate της Φωτεινής Κρόκου, επιστρέφει με ένα ατμοσφαιρικό ψυχολογικό θρίλερ , που διαδραματίζεται στις αρχές της δεκαετίας του 1970, λίγο έξω από το Λονδίνο βασισμένο σε αληθινά γεγονότα…

Ο Μπράιαν και η Σίλα είναι σε διάσταση. Αυτός, πρώην οδηγός αυτοκινήτων, αυτή, απλά πάμπλουτη. Όταν η Σίλα επιλέγει να τον χωρίσει, επειδή ο Μπράιαν διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με την νεαρή Τζούν, και τον αφήνει άφραγκο, τα πράματα δυσκολεύουν. Τη λύση έρχεται να δώσει ο αινιγματικός νεαρός, Τζέρυ  … Το τίμημα είναι μια άλλη υπόθεση…

Πλήρη Διασκευή, Σκηνοθεσία: Φίλιππος Μπουραΐμης
Παίζουν Θοδωρής Κουνιάκης, Δημήτρης Μαχαίρας Βίκυ Λέκκα, Θέκλα Γουναρίδη.


Σχετικές ειδήσεις
Για μια ανάσα…, της Ζίνι Χάρις στο Θέατρο Διάνα
27.10.2016 12:46
Eπιστροφή στο θεατρικό της σπίτι, στο θέατρο Διάνα, για την Ελένη Ράντου αυτή τη σεζόν με το Σταμάτη Φασουλή να σκηνοθετεί το ψυχολογικό θρίλερ της Ζίνι Χάρις «Για μια ανάσα…», έργο που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά το Royal Court στο Λονδίνο.
Μπλε: Μέρος πρώτο, της Άννας Λεμονάκη στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
07.10.2016 14:58
Ένα έργο για το άγχος, τις κρίσεις πανικού και τη θάλασσα! Έντονα εμπνευσμένη από τη δουλειά της Ανχέλικα Λίντελ, η Άννα Λεμονάκη υπογράφει μια τριλογία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, εξερευνώντας το τρίπτυχο Φόβος, Αγάπη, Θάνατος. Το Μπλε, μέρος πρώτο, που έκανε την πρεμιέρα του στις 20 Ιανουαρίου στο Théâtre des Grottes στη Γενεύη, παρουσιάζεται για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.
Η Ελένη Ράντου επιστρέφει στο Θέατρο Διάνα
17.08.2016 17:20
Eπιστροφή στο θεατρικό της σπίτι, στο θέατρο Διάνα, για την Ελένη Ράντου αυτή τη σεζόν με τον Σταμάτη Φασουλή να σκηνοθετεί το ψυχολογικό θρίλερ της Ζίνι Χάρις «Για μια ανάσα…», έργο που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά το Royal Court στο Λονδίνο.
Για μια ανάσα…, της Ζίνι Χάρις με την Ελένη Ράντου στο θέατρο Διάνα
28.07.2016 14:18
Επιστροφή στο θεατρικό της σπίτι, στο θέατρο Διάνα, για την Ελένη Ράντου αυτή τη σεζόν με το Σταμάτη Φασουλή να σκηνοθετεί το ψυχολογικό θρίλερ της Ζίνι Χάρις «Για μια ανάσα…», έργο που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά το Royal Court στο Λονδίνο.
Η τελευταία σταγόνα της Τζένης Μιχαηλίδου στο θέατρο Αλκμήνη
05.04.2016 12:08
«Η τελευταία σταγόνα», το έργο της Τζένης Μιχαηλίδου βασισμένο σε αληθινά γεγονότα της ζωής της, ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θέατρο Αλκμήνη την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 και για λίγες μόνο παραστάσεις.