Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Οι Shutters live με νέο EP στο Ρομάντσο

Οι Shutters live με νέο EP στο Ρομάντσο

Τα "νόθα παιδιά" του Ian Curtis, του Kurt Cobain και του Eddie Vedder, οι 25άρηδες Shutters εξ Αθηνών ανδρώθηκαν και παρουσιάζουν το πρώτο τους EP με τίτλο "So High But Underground" σε μια εκρηκτική συναυλία στις 21 Ιουνίου 2015 στο Ρομάντσο.

 

Οι Shutters ιδρύθηκαν το 2012 στην Αθήνα. Έχοντας περισυλλέξει αρκετές ώρες προβών, ηχογραφήσεων, εμφανίσεων σε φεστιβάλ και συναυλιακών χώρων προχωρούν με εχέγγυα στο επόμενο τους βήμα παρουσιάζοντας το πρώτο τους EP "So High but Underground".

 

Τα 3 κομμάτια που περιλαμβάνονται στο EP αποτελούν ένα καλοδουλεμένο κράμα grunge/post-grunge/alternative rock ήχων. Οι εμφανείς αναφορές στη σκηνή του Seattle σε συνδυασμό με τους νεωτερισμούς που επιλέγουν καθιστούν τους Shutters μια πολλά υποσχόμενη προσθήκη στην alternative Αθηναϊκή σκηνή.

 

Οι Shutters προετοιμάζουν μια συναυλία-παρουσίαση με εκρηκτική διάθεση, πεπεισμένοι ότι η μουσική έχει αξία όταν απελευθερώνει.

 

Guest: Θανάσης Χουλιαράς (Kollektiva)

Support Act: Twisted Minds

Σχετικές ειδήσεις
Οι Lost Bodies για ένα live στο Ρομάντσο
24.06.2016 10:39
Οι Lost Bodies επιστρέφουν στο Ρομάντσο για να πραγματοποιήσουν τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα για το καλοκαίρι!
Οι A Hawk and A Hacksaw live στο Ρομάντσο
07.06.2016 11:48
Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, οι Αμερικάνοι A Hawk and A Hacksaw επισκέπτονται την ταράτσα του Ρομάντσο για ένα μοναδικό live με θέα το αστικό τοπίο της Αθήνας.
Keep Shelly in Athens live στο Ρομάντσο
22.04.2016 12:14
Οι Keep Shelly in Athens μετά την πιο πρόσφατη περιοδεία τους στην Αμερική, επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο Ρομάντσο.
ATH KIDS & MCMXC live στο Ρομάντσο
20.04.2016 15:28
Ο Kareem Kalokoh και ο Joseph των ATH KIDS συναντούν τους MCMXC την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο με σκοπό να παρουσιάσουν ένα live και ένα DJ set, τα οποία θα μας δείξουν τη φρέσκια μουσική πλευρά της πόλης.
Οι M.A.t.E. παρουσιάζουν το Transitions live στο Ρομάντσο
05.04.2016 09:56
Το Σάββατο 16 Απριλίου οι M.A.t.E ή αλλιώς Μeetings Along the Edge θα παρουσιάσουν ζωντανά, για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό, το νέο τους δίσκο με τίτλο "Transitions", στο Ρομάντσο.