Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Η Αλίκη Καγιαλόγλου για μία συναυλία στο Μουσείο Μπενάκη

Η Αλίκη Καγιαλόγλου για μία συναυλία στο Μουσείο Μπενάκη

Το Σωματείο των Φίλων του Μουσείου Μπενάκη, στη φετινή καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια βραδιά του, έχει καλέσει την εξαιρετική ερμηνεύτρια των έργων του Μάνου Χατζιδάκι και του Ástor Piazzolla, Αλίκη Καγιαλόγλου, η οποία θα τραγουδήσει κύκλους τραγουδιών τους από τη δισκογραφία της.

Ως γνωστόν ο Ástor Piazzolla και ο Μάνος Χατζιδάκις είχαν συνεργασθεί, εκτιμώντας πολύ ο ένας το έργο του άλλου. Η μεγάλης γκάμας αισθαντική φωνή της γνωστής τραγουδίστριας – performer θα ζωντανέψει τα έργα τους,  παίζοντας και τραγουδώντας με το μοναδικό της  τρόπο.

Μαζί της θα είναι ο διακεκριμένος πιανίστας Φρίξος Μόρτζος και ο εξαιρετικός κλασικός κιθαρίστας Άγγελος Μπότσης.

Μετά το ρεσιτάλ , στο Αίθριο του Μουσείου θα προσφερθεί ένα ποτήρι κρασί!

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα προσφερθούν στο νέο Παράρτημα του Μουσείου Μπενάκη στο Φάληρο (κληροδότημα Κουλούρα) Μουσείο Παιχνιδιών & Παιδικής Ηλικίας, το οποίο προβλέπεται να ανοίξει για το κοινό στις αρχές του 2016.

Σχετικές ειδήσεις
Έργα για βιόλα και πιάνο από την ΚΟΑ στο Μουσείο Μπενάκη
06.02.2017 12:59
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και το Μουσείο Μπενάκη συνεχίζουν την εξαιρετική συνεργασία τους, στο πλαίσιο του θεματικού κύκλου συναυλιών μουσικής δωματίου της Ορχήστρας, με τίτλο «Μουσικοί περίπατοι στα μουσεία».
H Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων στο Μουσείο Μπενάκη
02.06.2016 11:53
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων στην πρώτη τους καλοκαιρινή εμφάνιση με μία μοναδική συναυλία, την Τρίτη 7 Ιουνίου στις 21.00 στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη.
Η Σαβίνα Γιαννάτου στο Μουσείο Μπενάκη
19.05.2016 16:17
Η Σαβίνα Γιαννάτου θα α τραγουδήσει για τους Φίλους του Μουσείου Μπενάκη, τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, ώρα 20.00.
Η τρίτη συναυλία της ΚΟΑ στο Κεντρικό Κτήριο του Μουσείου Μπενάκη
12.05.2016 14:54
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, μετά τη συναυλία που έδωσε (στις 7/12) στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη, συνεχίζοντας την πολυετή τους συνεργασία.
Η ΚΟΑ για τέσσερις συναυλίες στο Μουσείο Μπενάκη
15.03.2016 15:59
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, μετά τη συναυλία που έδωσε (στις 7/12) στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, επιστρέφει με το φετινό θεματικό της κύκλο μουσικής δωματίου «Μουσικοί περίπατοι στα μουσεία» στο Μουσείο Μπενάκη, συνεχίζοντας τη πολυετή τους συνεργασία.