Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Κυκλοφορεί, αγχωμένο

Κυκλοφορεί, αγχωμένο
Μετά την απόλυτη στιχουργική και συνθετική επιτυχία του πρώτου τους άλμπουμ (The Back Room), οι Editors βιάστηκαν να κυκλοφορήσουν και το δεύτερο, ονόματι An End Has A Start.

Μία όμορφη, αξιόλογη δισκογραφική δουλειά όχι όμως εφάμιλλη της προηγουμένης θα έλεγα μετά βεβαιότητας. Κανένα από τα δέκα τραγούδια του νέου τους album, δεν δύναται να συναγωνιστεί, την ποιότητα των τραγουδιών όπως του Fall, του All sparks, του Crowl Down The Wall ή έστω του Colours.

Ok, ακούγονται ευχάριστα, το ομώνυμο An End Has Α Start , το έξυπνο στα riffs Bones, το Spiders αλλά μέχρι εκεί. Έχεις απαίτηση από τον performer Tom Smith και την παρέα του, να συνεχίσουν το δημιουργικό μουσικό ντόμινο, αφού έτσι μας καλόμαθαν στο Τhe Back Room.

Μοναδικά, βέβαια τα βαρύτονα φωνητικά του Tom Smith, ενώ η θεματική τους έχει να κάνει με την παραίτηση του ανθρώπου, την απώλεια αγάπης, τον θάνατο.

Συμπερασματικά: Ο νέος τους δίσκος είναι καλός, τον χρειάζεται η δισκοθήκη μας, απλά η band αγχώθηκε ότι αν καθυστερούσε να ηχογραφήσει νέο άλμπουμ, θα καπελώνονταν από τις εξελίξεις της ζωής . Είχε άγχος λες και θα έπαυε η γη να περιστρέφεται , γύρω από τον άξονα της.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Βρετανοί Editors στην Ελλάδα με αφορμή την προσφυγική κρίση
19.09.2016 13:45
Η Βρετανική indie μπάντα Editors επισκέφτηκε την Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα με την Oxfam για να συναντήσουν ανθρώπους που εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.
You Want It Darker, το νέο άλμπουμ του Leonard Cohen
09.09.2016 13:30
O Leonard Cohen στα 82 του χρόνια κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “You Want It Darker” και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
Skeleton Tree: Το νέο άλμπουμ των Nick Cave & Bad Seeds
02.09.2016 11:31
Το νέο άλμπουμ του Nick Cave μαζί με τους Bad Seeds θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου από την Feelgoog records, τρία χρόνια μετά το “Push The Sky Away” που γνώρισε τεράστια επιτυχία.
Νέο άλμπουμ από τους Warpaint
11.08.2016 10:50
Οι Warpaint θα κυκλοφορήσουν το τρίτο studio άλμπουμ τους με τίτλο “Heads Up” από την Rough Trade στις 23 Σεπτεμβρίου 2016.
Ocean: Νέο video από τους Lower Cut
07.04.2016 12:17
Οι Lower Cut, ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το νέο τους ψηφιακό single “Ocean” από το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ τους στην εταιρεία Puzzlemusik, σε παραγωγή Αλεξ Μπόλπαση. Προπομπός του, ένα diy video, γυρισμένο στους δρόμους της Αθήνας.