Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Οι De Facto με τον Γιώργο Οικονόμου live στο club του Μύλου

Οι De Facto με τον Γιώργο Οικονόμου live στο club του Μύλου

Οι De Facto και ο Γιώργος Οικονόμου επιστρέφουν στo club του Μύλου την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 και παρουσιάζουν τραγούδια από τις προσωπικές τους δισκογραφίες. Η συναυλία ξεκινάει στις 10 ακριβώς με τον Γιώργο Οικονόμου, ο οποίος παραδίδει τη σκυτάλη στους De Facto στις 11 ακριβώς.

 

Λίγα λόγια για τους De Facto

 

Οι De Facto είναι ένα συγκρότημα που μετράει συνολικά περισσότερα από 20 χρόνια ζωής και 16 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας στην ελληνική ποπ - ροκ σκηνή , συνεχίζει να συνθέτει, να ηχογραφεί και να δίνει συναυλίες σε όλη τη χώρα, έως και σήμερα. Έχουν κυκλοφορήσει πέντε δίσκους (τρεις με τη Legendκαι δύο με την Friday Records) και έναν δίσκο "Best of". Τραγούδια τους όπως "Σιδερένια καρδιά","Απορώ", "Όλης της γης τα μυστικά", "Γιάννη μου το μαντήλι σου", "Δεκατρία", "Θεσσαλονίκη","Δρόμος", "Δεν είναι έτσι η αγάπη", κ.ά. έχουν μείνει στην ιστορία και έχουν αγαπηθεί από το ευρύ κοινό.

 

Όλα αυτά τα χρόνια, οι De Facto δίνουν το παρόν στην ποπ - ροκ σκηνή της χώρας, όχι μόνο ηχογραφώντας και κυκλοφορώντας δίσκους που έκαναν αίσθηση στο κοινό του είδους, αλλά και με τις συνεχείς, δυναμικές, εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα, δείχνοντας έτσι έμπρακτα την αγάπη τους για την μουσική . Στην τωρινή σύνθεση της μπάντας είναι τα τρία από τα τέσσερα αρχικά μέλη:Πέτρος Παρασκευάς (κιθάρα, φωνή), Πέτρος Μίσκος (μπάσο, φωνητικά), Δημήτρης Πουλιάκης(τύμπανα).

 

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Οικονόμου

 

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος των Αρσακείων Θεσσαλονίκης και αριστούχος απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής του ΑΠΘ. Φοίτησε στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης (βιολί, πιάνο , αρμονία). Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός στο Rock Radio 104.7 με καθημερινή δίωρη εκπομπή (2012-2014).

 

Έχει εμφανιστεί σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, κ.ά. Έχει γράψει επίσης μουσική για τον κινηματογράφο (Αφανείς Ήρωες - ντοκιμαντέρ). Το Φεβρουάριο του 2013 παρουσίασε τη μουσική παράσταση για θέατρο με τίτλο "Ο χρόνος τελειώνει" στο Βαφοπούλειο (8 παραστάσεις). Τον Απρίλιο του 2015 παρουσίασε το μουσικό μονόλογο "Σειρήνες" στο θέατρο Σοφούλη (12 παραστάσεις).

 

Έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα τρεις προσωπικούς δίσκους ως ανεξάρτητες παραγωγές.

Σχετικές ειδήσεις
Η Μαρίζα Ρίζου live στο Mylos Club της Θεσσαλονίκης
18.01.2017 17:04
Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, η Μαρίζα Ρίζου και η μπάντα της ανεβαίνουν στη σκηνή του club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να βάλουν φωτιές με τα τραγούδια, το πάθος και την ενέργειά τους!
Οι Sleepin Pillow live στο Fuzz Live Music Club
24.11.2016 17:16
Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη και από τις καλύτερες psych-rock μπάντες της χώρας, παρουσιάζουν τα τραγούδια από το νέο τους album, “The Past is Already Here”, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
Ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Club του Μύλου
11.05.2016 11:12
Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο Club του Μύλου, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.
Μπελ Επόκ: Η Μαρίζα Ρίζου live στο club του Μύλου
31.03.2016 12:39
Η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρει για μία και μοναδική βραδιά, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, τη νέα της πολύ επιτυχημένη παράσταση με τίτλο «Μπελ Επόκ» στο club του Μύλου.
Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή live στο club του Μύλου
23.02.2016 12:40
Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή επιστρέφουν στο Club του ΜΥΛΟΥ, στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, όπου θα παρουσιάσουν τα τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο, με τίτλο “TO BE SAFE”, αλλά και τραγούδια απ΄όλο τον κόσμο.