Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ό,τι δεν μπορώ να αλλάξω, το ζωγραφίζω!

Ό,τι δεν μπορώ να αλλάξω, το ζωγραφίζω!
Ό,τι δεν μπορώ να αλλάξω, το ζωγραφίζω! Αυτό υποστηρίζει στην ομώνυμη 27η ατομική έκθεση του ο ζωγράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης, που θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στα μέσα Δεκεμβρίου.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 18:00, και κατά την διάρκεια θα γίνει  αναπαράσταση του έργου Σολωμός Σολωμού: Εκεί ψηλά στον Ιστό από θεατρική ομάδα.

Τα θέματα των έργων είναι αντιπροσωπευτικά και εμπνευσμένα από γεγονότα και καταστάσεις που έχουν σημαδέψει την εποχή μας, όπως αδικίες και βαρβαρότητες εις βάρος των συνανθρώπων μας, οι οποίες διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια ένοπλων συγκρούσεων.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έχει σπουδάσει ζωγραφική, καθώς  και  αρχιτεκτονικό και ελεύθερο σχέδιο, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την ιαπωνική και την κορεάτικη τέχνη.

Έχει συμμετάσχει σε 55 ομαδικές εκθέσεις, τόσο στην Ελλάδα (Αθήνα, Πειραιά, Αμοργό, Ρόδο, κά), όσο και στο εξωτερικό (Ιταλία και Μόσχα) και σε αρκετές δημοπρασίες έργων σύγχρονων Ελλήνων ζωγράφων κι έχει διατελέσει υπεύθυνος σκηνογραφίας σε θεατρικές παραστάσεις.

Σχετικές ειδήσεις
Armonia, έκθεση της IRIS SUN στον Ιανό
14.02.2017 15:04
Η ζωγράφος IRIS SUN παρουσιάζει την 5η ατομική της έκθεση με τίτλο «ARMONIA» στo IANOS CAFE.
Πέθανε ο σπουδαίος ζωγράφος Γιάννης Μιγάδης
25.01.2017 13:30
Σε ηλικία 90 ετών έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ζωγράφος Γιάννης Μιγάδης. Η κηδεία του θα γίνει στην Κρήτη.
Ζωγραφίζω, μαθαίνω την Ελλάδα: έκθεση της Ειρήνης Ευσταθίου στη Γκαλερί Ελένη Κορωναίου
08.09.2016 17:10
Η Γκαλερί Ελένη Κορωναίου παρουσιάζει τη νέα δουλεία της Ειρήνης Ευσταθίου στην τρίτη ατομική της έκθεση στη γκαλερί, με τίτλο «Ζωγραφίζω, Μαθαίνω την Ελλάδα».
...όπως μπορώ, όσο μπορώ...: Ομαδική έκθεση στην γκαλερί Underflow
17.05.2016 11:15
Η γκαλερί Underflow σας προσκαλεί την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 στην ομαδική έκθεση «...όπως μπορώ, όσο μπορώ...» δεκαέξι καλλιτεχνών που λένε όχι —βάζουν ένα καρφί— στη λογοκρισία.
07.03.2016 09:56
Ο ακαδημαϊκός και ζωγράφος Παναγιώτης Τέτσης πέθανε τα ξημερώματα σε ηλικία 91 ετών ύστερα από μακρά κι επίπονη μάχη με τον καρκίνο.