Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Ό,τι δεν μπορώ να αλλάξω, το ζωγραφίζω!

Ό,τι δεν μπορώ να αλλάξω, το ζωγραφίζω!
Ό,τι δεν μπορώ να αλλάξω, το ζωγραφίζω! Αυτό υποστηρίζει στην ομώνυμη 27η ατομική έκθεση του ο ζωγράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης, που θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στα μέσα Δεκεμβρίου.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 18:00, και κατά την διάρκεια θα γίνει  αναπαράσταση του έργου Σολωμός Σολωμού: Εκεί ψηλά στον Ιστό από θεατρική ομάδα.

Τα θέματα των έργων είναι αντιπροσωπευτικά και εμπνευσμένα από γεγονότα και καταστάσεις που έχουν σημαδέψει την εποχή μας, όπως αδικίες και βαρβαρότητες εις βάρος των συνανθρώπων μας, οι οποίες διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια ένοπλων συγκρούσεων.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έχει σπουδάσει ζωγραφική, καθώς  και  αρχιτεκτονικό και ελεύθερο σχέδιο, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την ιαπωνική και την κορεάτικη τέχνη.

Έχει συμμετάσχει σε 55 ομαδικές εκθέσεις, τόσο στην Ελλάδα (Αθήνα, Πειραιά, Αμοργό, Ρόδο, κά), όσο και στο εξωτερικό (Ιταλία και Μόσχα) και σε αρκετές δημοπρασίες έργων σύγχρονων Ελλήνων ζωγράφων κι έχει διατελέσει υπεύθυνος σκηνογραφίας σε θεατρικές παραστάσεις.

Σχετικές ειδήσεις
Ζωγραφίζω, μαθαίνω την Ελλάδα: έκθεση της Ειρήνης Ευσταθίου στη Γκαλερί Ελένη Κορωναίου
08.09.2016 17:10
Η Γκαλερί Ελένη Κορωναίου παρουσιάζει τη νέα δουλεία της Ειρήνης Ευσταθίου στην τρίτη ατομική της έκθεση στη γκαλερί, με τίτλο «Ζωγραφίζω, Μαθαίνω την Ελλάδα».
Πολύχρωμη Κιβωτός: Έκθεση της Ματίνας Γιαννοπούλου στα Πικουλιάνικα
03.08.2016 14:11
Τον ιδιαίτερο δεσμό της με την Σπάρτη, τη γενέτειρά της, επισφραγίζει με την πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής «Πολύχρωμη Κιβωτός», η βραβευμένη από την Berling, ζωγράφος, Ματίνα Γιαννοπούλου στο Café-Bistro Veil στα Πικουλιάνικα.
...όπως μπορώ, όσο μπορώ...: Ομαδική έκθεση στην γκαλερί Underflow
17.05.2016 11:15
Η γκαλερί Underflow σας προσκαλεί την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 στην ομαδική έκθεση «...όπως μπορώ, όσο μπορώ...» δεκαέξι καλλιτεχνών που λένε όχι —βάζουν ένα καρφί— στη λογοκρισία.
07.03.2016 09:56
Ο ακαδημαϊκός και ζωγράφος Παναγιώτης Τέτσης πέθανε τα ξημερώματα σε ηλικία 91 ετών ύστερα από μακρά κι επίπονη μάχη με τον καρκίνο.
Ατομική έκθεση της Λήδας Κοντογιαννοπούλου στην αίθουσα τέχνης “ena”
31.12.2015 13:07
Έργα μικρών & μεσαίων διαστάσεων θα παρουσιάσει η ζωγράφος Λήδα Κοντογιαννοπούλου στη νέα ατομική της έκθεση, που εγκαινιάζεται την Τρίτη 12/1/2016 στην αίθουσα τέχνης ena.