Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

The Misfits: Ομαδική έκθεση στη γκαλερί CAN Christina Androulidaki

The Misfits: Ομαδική έκθεση στη γκαλερί CAN Christina Androulidaki

Την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 στις 8μ.μ., θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης THE MISFITS - Πέντε Προσεγγίσεις στη Σύγχρονη Ζωγραφική, στη γκαλερί CAN Christina Androulidaki.

 

Η έκθεση "THE MISFITS" παρουσιάζει πέντε καλλιτέχνες οι οποίοι ασχολούνται με τη ζωγραφική με πολύ διαφορετικό τρόπο ο καθένας. Σαν έκθεση έχει στόχο της πρωτίστως να φανερώσει τον πλούτο και την ποικιλομορφία της ζωγραφικής και στη συνέχεια τη σχέση που έχει με διαφορετικές τεχνικές και υλικά. Παράλληλα στοχεύει να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους καλλιτέχνες και το κοινό και να αναδείξει το γεγονός ότι η ζωγραφική παραμένει μέχρι σήμερα το κυρίαρχο μέσο στις εικαστικές τέχνες. Ένα μείγμα από διαφορετικά στυλ και τεχνοτροπίες, η έκθεση καταδεικνύει την ομορφιά και την πολυμορφία της ζωγραφικής πρακτικής παράλληλα με τον αγώνα των καλλιτεχνών συνεχώς να υπερβούν τα όριά της. Με έργα που μας πάνε από το Μαγικό Ρεαλισμό ως την Αφαίρεση και χρησιμοποιούν υλικά όπως ακρυλικά και σπρέι σε μουσαμά, αυγοτέμπερες σε ξύλο, υφάσματα και κεραμικά, η έκθεση διερευνά τη δυναμική, τις εκφραστικές δυνατότητες και τη μοναδική ικανότητά της ζωγραφικής τόσο να αναπαραστήσει όσο και να αποκαλύψει τον Κόσμο.

 

Συμμετέχουν:

Augusta Atla, Γεωργία Καρύδη, Κωνσταντίνος Λαδιανός, Γιώργος Σταμκόπουλος, Παύλος Τσάκωνας

 

Έργο: Γεωργία Καρύδη, Άτιτλο, 2014, Ακρυλικό σε καμβά, 163x162εκ.

Σχετικές ειδήσεις
Ατομική έκθεση της Μαριάννας Ιγνατάκη στη γκαλερί CAN Christina Androulidaki
21.02.2017 13:11
Η γκαλερί CAN Christina Androulidaki εγκαινιάζει την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 την ατομική έκθεση της Μαριάννας Ιγνατάκη, με τίτλο H Josie, η Πανοπλία και ο Μαλλιάνθρωπος.
The Show Must Go On: Έκθεση στην Can Christina Androulidaki Gallery
10.01.2017 11:32
Στην πρώτη του ατομική έκθεση στην γκαλερί CAN με τίτλο ‘The Show Must Go On’ ο Σωτήρης Πανουσάκης παρουσίαζει μια σειρά από ζωγραφικά έργα μικρών και μεγάλων διαστάσεων που δημιούργησε τα τελευταία 13 χρόνια.
Προσοχή στο κενό: ομαδική έκθεση στη γκαλερί Alma
23.11.2016 15:50
Η αίθουσα τέχνης ALMA παρουσίαζει την ομαδική έκθεση «ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ», σε επιμέλεια Χρίστου Χριστοφή. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Tρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016, στις 20:00.
Η ζωή των πραγμάτων: Τέσσερις θεωρήσεις αβέβαιων αντικειμένων, ομαδική έκθεση στη γκαλερί CAN
02.11.2016 14:58
Η γκαλερί CAN CHRISTINA ANDROULIDAKI εγκαινιάζει την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 την ομαδική έκθεση Η ζωή των πραγμάτων: Τέσσερις θεωρήσεις αβέβαιων αντικειμένων.
Έκθεση - Αφιέρωμα στον Νίκο Αλεξίου στην γκαλερί CAN
08.09.2016 13:14
Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης – αφιέρωμα στον Νίκο Αλεξίου στην γκαλερί CAN - CHRISTINA ANDROULIDAKI GALLERY.