Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Οι Γοφοί της Μεσογείου

Οι Γοφοί της Μεσογείου
Το χορευτικό συγκρότημα Οι Γοφοί της Μεσογείου την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου θα μας χαρίσει ένα ταξίδι σε χορούς ανατολικούς με οδηγούς γυναίκες αυθεντίες στο είδος!

Οι Γοφοί της Μεσογείου είναι ένα σχήμα που σκοπό έχει την επιμόρφωση του κοινού όσο αφορά στις διαφορετικές μορφές του αποκαλούμενου oriental. Αιγυπτιακό Φελάχικο, τούρκικος καρσιλαμά και κουπάτο τσιφτετέλι παίρνουν φωτιά!

Αυτό το είδος χορού, από όπου και αν προέρχεται δεν αποτελείται μόνο από σωστές τεχνικές  και φανταχτερά κουστούμια, αλλά είναι μια ολόκληρη νοοτροπία.

Οι παραστάσεις  δεν θα περιορίζονται σε μία πίστα αλλά θα έχουν ως βάση την αλληλοεπίδραση  με το κοινό.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Τρεις ψηλές γυναίκες, του Έντουαρντ  Άλμπυ στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας
22.02.2017 10:04
Με το έργο του ΄Εντουαρντ Αλμπυ οι «Τρεις Ψηλές Γυναίκες» συνεχίζει τη θεατρική περίοδο 2016-2017 η Μπέττυ Αρβανίτη στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας που φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια μιας εξόχως δημιουργικής πορείας.
Γυναίκες… Δυο χρόνια μετά, στο Cabaret Voltaire
21.11.2016 11:37
Η σατιρική μουσική παράσταση “Γυναίκες… Δυο χρόνια μετά” που έγραψαν και ερμηνεύουν η Άννα Παντζέλη και η Βιβή Νικολάου επιστρέφει ανανεωμένη και περιμένει το κοινό στο Cabaret Voltaire στις 27 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου.
Οι «Γυναίκες» συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!
17.11.2016 14:02
Οι «Γυναίκες», Φωτεινή Βελεσιώτου – Αναστασία Μουτσάτσου - Μυρτώ Αλικάκη, συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν όλο τον χειμώνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, και να εξομολογούνται ιστορίες, μελωδίες και πάθη μιας ζωής. Μια μουσικοθεατρική παράσταση, όπου ο λόγος πλέκεται μαγικά με τη μουσική και τα τραγούδια, με σκοπό την κάθαρση μέσω της εξομολόγησης, σκηνοθετημένη από την Ελένη Γκασούκα.
Χρωματιστές Γυναίκες, του Βασίλη Ζιώγα στο Faust
17.10.2016 11:22
Η ομάδα θεάτρου Σημείο Συναρμογής παρουσιάζει τις Χρωματιστές Γυναίκες του Βασίλη Ζιώγα, από 31 Οκτωβρίου και για 10 παραστάσεις στο Faust.
05.10.2016 14:52
Τρείς γυναίκες, Φωτεινή Βελεσιώτου – Αναστασία Μουτσάτσου - Μυρτώ Αλικάκη εξομολογούνται ιστορίες, μελωδίες και πάθη μιας ζωής.