Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Συναυλία για τα δάση

Συναυλία για τα δάση
Πολλοί γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες ενώνουν απόψε (19:30) τις φωνές τους στην Πλατεία Συντάγματος ζητώντας την προστασία των δασών, αναδασώσεις και επέκταση του περιαστικού πράσινου.

Πολλοί γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες ενώνουν απόψε (19:30) τις φωνές τους στην Πλατεία Συντάγματος, ζητώντας την προστασία των δασών, αναδασώσεις και επέκταση του περιαστικού πράσινου.

Στη συναυλία που διοργανώνει το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ, η δημοτική κίνηση Αθήνα Ανοιχτή Πόλη, η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ και οι συμβασιούχοι πυροσβέστες, συμμετέχουν αφιλοκερδώς 24 Έλληνες καλλιτέχνες και συγκροτήματα.

Μεταξύ άλλων θα τραγουδήσουν οι: Φοίβος Δεληβοριάς , Αλκίνοος Ιωαννίδης , Χρήστος Θηβαίος , Γιάννης Κούτρας, Σωκράτης Μάλαμας , Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Oρφέας Περίδης , Διονύσης Τσακνής, Ελένη Τσαλιγοπούλου , Σπυριδούλα και Μανώλης Φάμελος.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις αναδάσωσης των καμμένων δασών της Πάρνηθας και να αξιοποιηθούν οι τελευταίοι ελεύθεροι χώροι που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως πνεύμονες για την Αθήνα.

Τέτοιοι χώροι είναι ο Ελαιώνας, το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, τα στρατόπεδα Χαϊδαρίου, τα Τουρκοβούνια και όπου αλλού υπάρχουν ακόμα χώροι που δεν έχουν καταπατηθεί, εντός και γύρω από το Λεκανοπέδιο.

ΙNFO
Συναυλία για τα δάση, Πλατεία Συντάγματος, Παρασκευή 13 Ιουλίου, 19:30.

Σχετικές ειδήσεις
 Κοινές Ρίζες Άλλοι Τόποι: Συναυλία στο Μύλος Club
12.12.2016 13:08
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρώπινων Δικαιωμάτων (10 Δεκεμβρίου), η πολιτιστική ομάδα mammals σας προσκαλεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Club του ΜΥΛΟΥ στη συναυλία ΚΟΙΝΕΣ ΡΙΖΕΣ ΑΛΛΟΙ ΤΟΠΟΙ, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της Διεθνούς Αμνηστίας για την προστασία των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.
Ωδή στους Έλληνες: συναυλία από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στο Βέακειο
29.08.2016 10:56
Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργανώνει συναυλία συμφωνικής και χορωδιακής μουσικής με τίτλο “ΩΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ” στο Βεάκειο Θέατρο, για την επέτειο του Αριστοτελικού έτους και την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Δήμου Πειραιά και άλλων φορέων.
Η Lara Fabian για μία συναυλία στην Ελλάδα!
14.07.2016 15:21
Η λατρεμένη Lara Fabian, η απόλυτη ντίβα του σύγχρονου τραγουδιού, θα βρεθεί για μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα, την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου στο Κεντρικό Γήπεδο Τέννις στο ΟΑΚΑ, για να χαρίσει μία μαγική βραδιά στους Έλληνες fans!
Μια συναυλία για τους πρόσφυγες: Η ΣΟΔΘ συναντά τη Moysa στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
03.06.2016 14:32
Ογδόντα Έλληνες μουσικοί, ηλικίας 15 έως 60 ετών, δύο νέοι καλλιτέχνες από το Ιράκ και τη Συρία και ένας διακεκριμένος φωτοδημοσιογράφος της Ευρώπης συναντώνται στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 8 Ιουνίου, για να αναδείξουν με ήχους, λόγια και εικόνες το σύγχρονο δράμα των προσφύγων.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος για μία συναυλία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης
22.04.2016 17:03
Μια τιμητική συναυλία για τον Διονύση Σαββόπουλο διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης στην κεντρική πλατεία της πόλης στο πλαίσιο του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς.