Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, το Death Disco παρουσιάζει live τους White Circle, Breath After Coma & Blame Canada.

BREATH AFTER COMA

Η μπάντα ξεκίνησε σαν τζαμάρισμα του Βαγγέλη (τύμπανα) και ο Θοδωρή (κιθάρα) στο τέλος του 2013. Πολύ σύντομα μπήκε στο σχήμα ο αδερφός του Βαγγέλη, Κώστας (μπάσο) και λίγο αργότερα ο Ορέστης (φωνή, κιθάρα) και έτσι κλέιδωσε η σύνθεση στις αρχές του 2014.

Από τότε οι Breath After Coma πρόβαραν και έπαιξαν όσο το δυνατόν συχνότερα εντός και εκτός Αθηνών και αποφάσισαν να ηχογραφήσουν την πρώτη τους δουλειά.

Γενικώς η έντονη επιρροή της μπάντας είναι η σκηνή των 90s –άντε και λίγο 70’s και new age 00s- κυρίως η αμερικάνικη που ο Βαγγέλης και ο Κώστας ακολουθούν ως ακροατές με ευλάβεια, αλλά ο Θοδωρής και ο Ορέστης λατρεύουν και την Βρετανική σκηνή.

WHITE CIRCLE

Οι White Circle είναι ένα grunge rock συγκρότημα από την Αθήνα.

Το χειμώνα του 2013 ο Saq Vlachakis (vox/guitars) γνώρισε τον Panos Dimopoulos (bass) κατά τη διάρκεια κάποιων sessions για μία τοπική μπάντα και μοιράστηκαν την αγάπη τους για την grunge rock και alternative των 90’s.

Λίγο αργότερα ο Saq έφτιαξε ένα ντέμο 3 τραγουδιών και αποφάσισαν ότι θα μπορούσε να δουλέψει σαν full time μπαντα. Ο George Zarkadoulas προστέθηκε στα ντραμς και άρχισαν να δουλεύουν τα πρώτα τους τραγούδια.

Εξαιτίας προσωπικών λόγων, ο George έφυγε από το συγκρότημα και ο Grey Hunt πήρε τη θέση του, σχηματίζοντας έτσι το τελικό line up μέχρι στιγμής.

BLAME CANADA

Οι Blame Canada υπάρχουν ως ιδέα από το 2011 αλλά με τη σημερινή τους μορφή εδώ και λίγους μήνες.

Είναι μια πενταμελής μπάντα που επιχειρεί να συνδυάσει επιρροές από το βρετανικό post-punk και τα

αμερικανικά indie 90s αλλά και τα shoegaze και ψυχεδελικά ηχοτοπία.

Αυτό τον καιρό συνθέτουν δικό τους υλικό και κάνουν τις πρώτες live εμφανίσεις τους σε σκηνές της Αθήνας.