Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

MakeNoise Fest στο Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ

MakeNoise Fest στο Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ

Στις 29 Μάϊου 2015 το web magazine, ToPeriodiko.gr με τη συμβολή της Unrest Productions και της B Foundation γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργίας του, με μία θορυβώδη μουσική συνάντηση, το MakeNoise Fest στο Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ.

 

Οι πρώτες 365 μέρες Διατάραξης της Κοινής Ησυχίας θα αποτιμηθούν με τρόπο ανάλογο, στο πρώτο MakeNoise Fest:

Ένα μουσικό ταξίδι από τους ήχους της Κρήτης που συναντούν ρυθμούς και ηχοχρώματα πολλών ηπείρων, με τον Δημήτρη -Χαΐνη- Αποστολάκη, σε αυτούς της ανατολής, όπως ανέλαβαν να τους πειράξουν οι Dirty Fuse και οι Gadjo Dilo με surf rock και gypsy swing τεχνοτροπία. Και από εκεί, πάλι πίσω στην Αθήνα και το δικό της rock ‘n roll από τους Semen of The Sun που το εκπροσωπούν επάξια.

 

Τη σκυτάλη θα πάρουν dj sets με grooves, breakbeats και μερικούς από τους πιο ζωηρούς Έλληνες μουσικούς παραγωγούς: Οι Cayetano, Blend Mishkin και οι Billa Quase + J Melik (Pad Trio) θα κλείσουν τη βραδιά σε ένα πάρτι μέχρι πολύ αργά, κάνοντας θόρυβο και "υποχρεώνοντάς" μας να χορέψουμε σε dub/ latin/ funk/ jazz/ jungle και drum'n'bass ρυθμούς.

 

Κάπου ανάμεσα στους μουσικούς που θα ανέβουν στη σκηνή του MakeNoise, αισθητή την παρουσία τους θα κάνουν κάποια από τα κακά παιδιά του stand - up comedy της Αθήνας, ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και ο Αριστοτέλης Ρήγας. Ενώ στο χώρο θα λειτουργήσει επίσης έκθεση φωτογραφίας και εικαστικών δημιουργιών και άλλες εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν σύντομα...

 

Σας περιμένουμε όλους και όλες εκεί! Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι και ...ανήσυχοι.

Σχετικές ειδήσεις
Brass Band Fest: Συνάντηση Φιλαρμονικών  στη Μονή Λαζαριστών
25.08.2016 16:31
Μια γιορτή μουσικής έκφρασης, αλλά κι ένα ολοζώντανο διήμερο πανηγύρι μουσικής συμμετοχής αποτελεί το πρώτο Brass Band Fest , την ξεχωριστή αυτή συνάντηση φιλαρμονικών που διοργανώνει το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών την Τετάρτη 31 Αυγούστου και την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016, στις 21:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου live στο παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ
13.07.2016 16:50
O αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται για ένα μουσικό παιχνίδι, την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 στο παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στα πλαίσια του 3on3 Giants.
3ON3 Giants: Ο George Zervos live στο παλιό αμαξοστάσιο ΟΣΥ
12.07.2016 11:51
Την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 ο George Zervos ετοιμάζει τρίποντο Rock n' Roll live σέξυ Indie ακούσματα & χορευτικούς Surf ρυθμούς, στο παλιό αμαξοστάσιο ΟΣΥ στα πλαίσια του τουρνουά 3 On 3 Giants!
Ruck n Roll Festival στο Αμαξοστάσιο
30.06.2016 17:03
Το Ruck n Roll Festival θα ταράξει τα νερά της Αθήνας στο Παλιό Αμαξοστάσιο στο Γκάζι με Hip Hop ήχους από την αφρόκρεμα του είδους.
MakeNoise Fest: Ήχοι Ανήσυχοι στο ΙΛΙΟΝ plus
17.05.2016 17:10
Το Ίλιον plus μας προσκαλεί στο MakeNoise Fest: Ήχοι Ανήσυχοι την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016.