Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Μπλομ του Β. Αμανατίδη

Μπλομ του Β. Αμανατίδη
Το Σχήμα εκτός Άξονα παρουσιάζει το έργο Μπλομ του Βασίλη Αμανατίδη στο θέατρο τέχνης Ακτίς Αελίου από την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων..

Το Μπλομ είναι ένα live θυσιαστήριο σε μορφή ποιητικού one teen show. Δηλαδή ένας μονόλογος για τρία πρόσωπα: Θύτη – Κομπέρ – Θύμα, πιθανότατα εκδοχές της ίδιας ταυτότητας. Παίζει ένας ηθοποιός σαν ακροβάτης πάνω σε ένα αόρατο τεντωμένο σκοινί.

Σε ένα σκοινί που ταλαντεύεται ανάμεσα στην έλξη προς τη ζωή και την εξοικείωση με το θάνατο.
Αυτό που θα δούμε στο Μπλομ είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι με θέμα τη βία σήμερα και τα «εφηβικά» ορμέμφυτα πάντα

Η σκηνοθεσία και η σύνθεση κειμένων είναι του Νίκου Βουδούρη . Ερμηνεύει ο Γιάννης Καραούλης και ακούγονται οι φωνές των Κωνσταντίνου Καϊκή, Γιάννη Καραούλη.

Σχετικές ειδήσεις
Ελάτε σ’ εμάς για έναν καφέ, στο θέατρο Φούρνος για 5η χρονιά!
14.11.2016 11:03
Για 5η χρονιά και περιορισμένο αριθμό παραστάσεων τα Δευτερότριτα στον “Φούρνο” θα έχουν και πάλι άρωμα “καφέ”, από 28 Νοεμβρίου 2016 εώς 3 Ιανουαρίου 2017 κάθε Δευτέρα και Τρίτη.
Η Αδαμαντία επιστρέφει για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Τέχνης
30.09.2016 11:38
Από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, η «Αδαμαντία» με την Μάνια Παπαδημητρίου, επιστρέφει στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
«Για την Ελένη» από τον Μάνο Καρατζογιάννη στο TempusVerum-Εν Αθήναις
15.09.2016 11:49
Η παράσταση του Μάνου Καρατζογιάννη «Για την Ελένη» επιστρέφει στον καινούργιο θεατρικό χώρο του Δημήτρη Λάλου Θέατρο TempusVerum-Εν Αθήναις, στο Γκάζι, από τις 12 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, με την Μαρία Κίτσου στο ρόλο της Ελένης Παπαδάκη.
Η κυρία της νύχτας, του Γιάννη Μαρή στο θερινό Gazarte
10.05.2016 12:54
Η θεατρική ομάδα naan και το gazARTE παρουσιάζουν το μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή «Η κυρία της νύχτας» σε σκηνοθεσία της Φρόσως Λύτρα από 15 Ιουνίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Ο Γυάλινος Κόσμος, του Τεννεσσή Ουίλλιαμς για 2η χρονιά στο Θέατρο Εμπορικόν
24.02.2016 15:31
Μετά τη μεγάλη περσινή επιτυχία, «Ο Γυάλινος Κόσμος», το αριστουργηματικό έργο «μνήμης» του Τεννεσσή Ουίλλιαμς, παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά από την Παρασκευή 4 Μαρτίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο Θέατρο Εμπορικόν.