Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Το Ιερό Σφάγιο σε επανάληψη

Το Ιερό Σφάγιο σε επανάληψη
Η εικαστική περφόρμανς Ιερό Σφάγιο, μετά τη μεγάλη επιτυχία και την ανταπόκριση του κοινού το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου, επανέρχεται το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων.

Ο Τάσος Βρεττός δημιούργησε έναν νέο κύκλο φωτογραφιών εμπνεόμενος από την παράσταση του Χοροθεάτρου Ροές, Ηλέκτρα Αυτουργός.

Η παρουσίαση του φωτογραφικού κύκλου γίνεται στη Βαρβάκειο Αγορά και συνοδεύεται από χορευτική περφόρμανς των Ροών.

Οι φωτογραφίες του Τάσου Βρεττού εκτίθενται στο χώρο, ενώ παράλληλα οι χορευτές του Χοροθεάτρου Ροές κινούνται στις προθήκες των κρεοπωλείων.

Το εικαστικό και χορευτικό κομμάτι συνοδεύει ζωντανή μουσική από τους Γιώτη Κιουρτσόγλου, Sam Marlieri, Μιλτιάδη Παπαστάμου και Τάσο Παπαστάμου. Χορεύουν οι χορευτές του Χοροθεάτρου Ροές Λία Τσολάκη, Εύη Χατζάκη, Ντανίλο Ζέκα, Αλέξανδρος Κεϊβανάη και Δημήτρης Φέρας.

Σχετικές ειδήσεις
«Από πρώτο χέρι – Μια παράσταση για τα καπνά»: Η επιτυχία συνεχίζεται στο Θέατρο Θησείον
29.11.2016 10:15
Μετά τη θετική ανταπόκριση του κοινού, η επιτυχημένη παραγωγή του Μικρού Θεάτρου Αγρινίου «Από πρώτο χέρι – Μια παράσταση για τα καπνά», σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη, παρατείνεται έως τις 07 Ιανουαρίου 2017 ολοκληρώνοντας τη θεατρική της διαδρομή στη σκηνή του θησείον, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ.
Μίχαελ Κόλχαας - Η ιστορία ενός δίκαιου ανθρώπου, του Χάινριχ Φον Κλάιστ για 2η χρονιά στο Bios
06.10.2016 12:47
Η παράσταση Μίχαελ Κόλχαας, Η ιστορία ενός δίκαιου ανθρώπου που είχε θερμή υποδοχή από κοινό και κριτικούς θα παρουσιαστεί σε επανάληψη από την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή του Νοεμβρίου στις 21.00, στο BIOS Tesla.Basement.
Camille Claudel Mudness του Γιάννη Λασπιά για λίγες παραστάσεις στο Vault
13.09.2016 12:25
Τρία χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στη θεατρική σκηνή του Αγγέλων Βήμα, το έργο του Γιάννη Λασπιά «Camille Claudel Mudness» επανέρχεται στο Vault Theatre Plus από 15 Οκτωβρίου κάθε Σάββατο και Κυριακή για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Ο Θεός της Σφαγής, της Γασμίνα Ρεζά για 2η χρονιά στο θέατρο Αθηνών
12.09.2016 15:19
Η μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία της περσινής χρονιάς, «Ο Θεός της Σφαγής» της Γιασμίνα Ρεζά, επανέρχεται από τις 5 Οκτωβρίου 2016 στο θέατρο «Αθηνών».
Οδός αστέγων: παράταση λόγω επιτυχίας στο Θέατρο Κωφών Ελλάδος
05.02.2016 11:26
Μετά από την μεγάλη ανταπόκριση και την επιθυμία του κοινού, το Θέατρο Κωφών Ελλάδος παρατείνει τις παραστάσεις του για την περίοδο 12 έως 27 Φεβρουαρίου 2016 κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00.