Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Κτηνώδη Καλόπαιδα!

Κτηνώδη  Καλόπαιδα!
Εφτασαν λέμε, οι Beastie Boys με έναν δίσκο όπως δεν τον περιμέναμε. Το νεοϋορκέζικο σύνολο δεν γερνάει, απεναντίας ταράζει τα λιμνάζοντα χαβαλετζίδικα μουσικά ύδατα της hip hop και όχι μόνο.

Εφτασαν λέμε, οι Beastie Boys με έναν δίσκο όπως δεν τον περιμέναμε. Το νεοϋορκέζικο σύνολο δεν γερνάει, απεναντίας ταράζει τα λιμνάζοντα χαβαλετζίδικα μουσικά ύδατα της hip hop και όχι μόνο.

Φαίνεται υποφέρει από αδιάλειπτη διάθεση, για δημιουργικούς post-punk full instrumental αυτήν την φορά, πειραματισμούς. Ναι, έτσι είναι, με τέσσερα compilations, με πέντε EPs, ένα Mixtape στις στιβαρές πλάτες τους και το έβδομο στουντιακό τους άλμπουμ στα χέρια μας, ανέλπιστα, σπέρνει χαμόγελα ικανοποίησης σε όσους το άκουσαν.

To The Mix-Up, έτσι τιτλοφορείται, ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να απογειώσει τις αδηφάγες, μουσικές μας ορέξεις. Ντέφια, σφυρίχτρες, παλαμάκια, κουδουνίσματα, σιτάρς, keyboards, bongo drums, jazz drums κ.α, συνθέτουν ένα αξιοθαύμαστο μουσικό μωσαϊκό, που κάνει το μάτι μας να γυαλίζει από χαρά.

Ξεχώρισα περισσότερο, το Gala Event που με την groovin’bass line, άνετα θα μπορούσε να αποτελέσει soundtrack σε ταινία του James Bond, εποχής Sean Connery.

Το Freaky Hijiki, με soul/funk bass guitar solo και το Dramastically Different όπου και δεσπόζει το σιτάρ, μεταφέροντας μας στην Ινδία. Το άλμπουμ έχει την δυναμική, να κερδίσει νέους φίλους για την band αλλά και να ανανεώσει τους όρκους πίστης, των ήδη υπαρχόντων.

Σχετικές ειδήσεις
Οι μουσικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ
07.09.2016 11:53
Τα μουσικά ταξίδια συνεχίζουν τον Σεπτέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που μετατρέπεται σε έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης δεκάδων καλλιτεχνών με διαφορετικές μουσικές επιρροές και αισθητική.
Λευκό πανί - Βασίλης Σκουλάς
12.08.2016 10:27
Το νέο τραγούδι του γνωστού ερμηνευτή και λυράρη Βασίλη Σκουλά ήρθε να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά και να πει αλήθειες που όλοι μας λέμε, είτε φωναχτά είτε μέσα μας.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Konstantinos & Olia in Concert στα Μουσικά Ταξίδια του Θεάτρου ΠΚ
17.02.2016 15:25
Το Θέατρο ΠΚ μας καλωσορίζει στα μουσικά του ταξίδια που ξεκινούν το προσεχές Σάββατο 20 Φεβρουαρίου.
Οι Mο' Ηοrizons live στο Gazarte
10.11.2015 10:20
Οι Mο' Ηοrizons, το διάσημο γερμανικό μουσικό δίδυμο με τον φολκλορικό ηλεκτρονικό ήχο που συνδυάζει μοναδικά μουσικά είδη, έρχονται στο GAZARTE για μια βραδιά γεμάτη groovy, spiritual και soulful ρυθμούς.