Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Κτηνώδη Καλόπαιδα!

Κτηνώδη  Καλόπαιδα!
Εφτασαν λέμε, οι Beastie Boys με έναν δίσκο όπως δεν τον περιμέναμε. Το νεοϋορκέζικο σύνολο δεν γερνάει, απεναντίας ταράζει τα λιμνάζοντα χαβαλετζίδικα μουσικά ύδατα της hip hop και όχι μόνο.

Εφτασαν λέμε, οι Beastie Boys με έναν δίσκο όπως δεν τον περιμέναμε. Το νεοϋορκέζικο σύνολο δεν γερνάει, απεναντίας ταράζει τα λιμνάζοντα χαβαλετζίδικα μουσικά ύδατα της hip hop και όχι μόνο.

Φαίνεται υποφέρει από αδιάλειπτη διάθεση, για δημιουργικούς post-punk full instrumental αυτήν την φορά, πειραματισμούς. Ναι, έτσι είναι, με τέσσερα compilations, με πέντε EPs, ένα Mixtape στις στιβαρές πλάτες τους και το έβδομο στουντιακό τους άλμπουμ στα χέρια μας, ανέλπιστα, σπέρνει χαμόγελα ικανοποίησης σε όσους το άκουσαν.

To The Mix-Up, έτσι τιτλοφορείται, ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να απογειώσει τις αδηφάγες, μουσικές μας ορέξεις. Ντέφια, σφυρίχτρες, παλαμάκια, κουδουνίσματα, σιτάρς, keyboards, bongo drums, jazz drums κ.α, συνθέτουν ένα αξιοθαύμαστο μουσικό μωσαϊκό, που κάνει το μάτι μας να γυαλίζει από χαρά.

Ξεχώρισα περισσότερο, το Gala Event που με την groovin’bass line, άνετα θα μπορούσε να αποτελέσει soundtrack σε ταινία του James Bond, εποχής Sean Connery.

Το Freaky Hijiki, με soul/funk bass guitar solo και το Dramastically Different όπου και δεσπόζει το σιτάρ, μεταφέροντας μας στην Ινδία. Το άλμπουμ έχει την δυναμική, να κερδίσει νέους φίλους για την band αλλά και να ανανεώσει τους όρκους πίστης, των ήδη υπαρχόντων.

Σχετικές ειδήσεις
Οι μουσικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ
07.09.2016 11:53
Τα μουσικά ταξίδια συνεχίζουν τον Σεπτέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που μετατρέπεται σε έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης δεκάδων καλλιτεχνών με διαφορετικές μουσικές επιρροές και αισθητική.
Λευκό πανί - Βασίλης Σκουλάς
12.08.2016 10:27
Το νέο τραγούδι του γνωστού ερμηνευτή και λυράρη Βασίλη Σκουλά ήρθε να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά και να πει αλήθειες που όλοι μας λέμε, είτε φωναχτά είτε μέσα μας.
Μια συναυλία - γιορτή από τα Μουσικά Σύνολα ΕΡΤ στο Ηρώδειο
31.05.2016 16:22
Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών θα μας χαρίσουν μία συναυλία, με αφορμή και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Οι Explosions In The Sky για δυο live στο Gagarin
17.05.2016 14:11
Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στο Gagarin, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ζωντανά τους Explosions In The Sky σε 2 μνημειώδεις συναυλίες, που χρόνια περιμέναμε.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!