Τα Starbucks μας προσκαλούν να βουτήξουμε σε δροσιστικά κύματα γεύσης και στην πανδαισία χρωμάτων με τα ξεχωριστά – νέα και αγαπημένα – Frappuccino® Blended ροφήματα.

Αυτό το καλοκαίρι, τα Starbucks φέρνουν την απόλαυση και φροντίζουν να σβήσουν τη δίψα μας με τα αποκλειστικά χειροποίητα Frappuccino® Blended ροφήματα τους:

Το Νέο Mango Passion Yoghurt Frappuccino® που έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια των Yoghurt Frappuccino® καθώς και τα  μοναδικά Raspberry Black Currant Frappuccino® Juice Blend και Mango Passion Fruit Frappuccino® Juice Blend. Παράλληλα, μπορούμε να απολαύσουμε τα αγαπημένα σας Frappuccino® με καφέ… και με λιγότερες θερμίδες επιλέγοντας τα Frappuccino® Light ροφήματα.
 
Ας αποδράσουμε νοητά σε δροσερές και γεμάτες γεύση στιγμές, με τα πιο αναζωογονητικά ροφήματα του φετινού καλοκαιριού!

ΝΕΟ Mango Passion Yoghurt Frappuccino®: Κρεμώδες ρόφημα, που συνδυάζει αρμονικά γιαούρτι και σως από εξωτικό μάνγκο, αναμειγνύεται με πάγο, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης!

Red Berry Yoghurt Frappuccino®: Γευστική σως βατόμουρου και γιαούρτι, αναμειγνύονται με πάγο και δημιουργούν το υπέροχο φρουτένιο ρόφημα του καλοκαιριού.

Strawberry Yoghurt Frappuccino®: Απολαυστική σως φράουλας και γιαούρτι, αναμεμειγμένα με πάγο… γιατί το καλοκαίρι χωρίς φράουλα δεν γίνεται!

Μοναδικές φρουτένιες γεύσεις σε δύο καινοτόμα αναζωογονητικά ροφήματα χωρίς καφέ, πλούσια τόσο σε γεύση όσο και σε χρώμα. Γνωρίστε τα μοναδικά Frappuccino® Blended Juice Blends! Το κάθε ένα συνδυάζει χυμό φρούτων με μοναδικό Tazo™ τσάι, προσφέροντας μια ευχάριστη αλλαγή από τα συνηθισμένα, που σίγουρα θα μας ξεδιψάσει και θα μας τονώσει!

Raspberry Black Currant Frappuccino® Juice Blend: Χυμός raspberry με κόκκινα και μαύρα βατόμουρα, Tazo™ Zen τσάι, μέντα και πάγο και αναζωογονεί τις αισθήσεις όσο τίποτα άλλο.
 
Mango Passion Fruit Frappuccino® Juice Blend: Απολαυστικός δροσιστικός συνδυασμός από χυμό μάνγκο, Tazo™ Passion τσάι με μοναδική φρουτένια γεύση και πάγο.

Για τους λάτρεις του καφέ, υπάρχει πάντα η επιλογή από τα κλασσικά και αγαπημένα Frappuccino® ροφήματα με καφέ: Espresso, Coffee, Caramel, Mocha, Mocha Coconut και Java Chip, ενώ μπορούμε να τα απολαύσουμε αποχαιρετώντας τις θερμίδες επιλέγοντας τις Light εκδοχές τους. Συνδυάζουμε τα Frappuccino® Light ροφήματα  από 78 θερμίδες μόνο (π.χ. Espresso Light tall Μέγεθος- 355 ml) με τα καλοκαιρινά μας σχέδια για ξέγνοιαστες στιγμές όπου και αν είμαστε!

Ας  παραδοθούμε στο κάλεσμα του καφέ Kenya:  

Τέλος, αυτό το καλοκαίρι, μπορούμε να επιλέξουμε τον Kenya, espresso μοναδικής προέλευσης ως δεύτερη επιλογή για όλα τα espresso ροφήματα, αλλά και ως καφέ για το σπίτι. Ο Kenya αποτελεί την ιδανική πρόταση για κρύο καφέ λόγω της έντονης και ζουμερής οξύτητας και των γεύσεων εσπεριδοειδών, που αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο όσο ο καφές κρυώνει. Προσθέτοντας μια φέτα λεμόνι ή πορτοκάλι  θα απογειώσουμε  το γευστικό μας  αυτό ταξίδι στη μακρινή Κένυα.

Το καλοκαίρι είναι εδώ, και τα Starbucks αποτελούν τον απόλυτο γευστικό προορισμό μας για τόνωση, δροσιά και αναζωογόνηση με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

Μάθετε περισσότερα στο www.facebook.com/StarbucksGreece


Ακολουθήστε τα Starbucks στο Instagram: www.instagram.com/starbucksgr