Έχοντας στις «αποσκευές» της το λόγο, την κίνηση, το τραγούδι και τη μουσική, η Χοροθεατρική Ομάδα «ΦΩΣ» παρουσιάζει τις «Θαρραλέες Ψυχές» την Παρασκευή 12 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στο πλαίσιο του “INPORT”/ INPORT FESTIVAL.

Η Μαριάννα Παπαδοπούλου, χορογράφος και δημιουργός της ομάδας τονίζει:

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που το Φεστιβάλ Νεανικής Δημιουργίας «ΙΝPORT» FESTIVAL κάνει έναρξη με τις «Θαρραλέες Ψυχές» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Όσοι μας ακολουθήσουν σ’αυτό το μυσταγωγικό ταξίδι, θα γίνουν ακροβάτες μεταξύ πραγματικότητας και ψευδαίσθησης, ονείρου και ζωής, καλού και κακού.  Θα απλώσουμε τις ρίζες  της αλήθειας μας για να μιλήσουμε και να χορέψουμε για όλα όσα εννοούνται και τις περισσότερες φορές και δεν λέγονται.»  

Ταυτότητα παράστασης

Κείμενα: Καλλιόπη Δράκου
Σκηνοθεσία- Αφήγηση: Μαριάννα Παπαδοπούλου
Χορογραφίες: Μαριάννα Παπαδοπούλου, Καλλιόπη Κούρου, Δάφνη Δούλη Γκότση
Τραγούδι: Άρης Καμπανός
Χορευτές: Βενέτα Πέπη, Εμμανουήλ Βλάχος, Δάφνη Δούλη Γκότση, Καλλιόπη Κούρου, Αγγελική Κορομπίλη, Μαριάννα Παπαδοπούλου
Συνεργάτες: Δημακογιάννη Δήμητρα, Λουκία Αρκουλάκη, Τάνια Γκίνη, Σαββίνα Ιωακειμίδου, Χαρίτου Ειρήνη, Πολιτάκη Μαριάννα
Μουσική επιμέλεια: Αλέξανδρος Κούρος, Δημήτρης Αγγελίδης
Φωτογραφία: Χριστίνα Κουκούτση
Στούντιο ηχογράφησης: DNA
Υπεύθυνος Παραγωγής: Μιχαήλ Δολιανίδης

Λίγα λόγια τις «Θαρραλέες Ψυχές»

Η παράσταση «Θαρραλέες Ψυχές» βασίζεται σε μουσική Ελλήνων συνθετών και παρουσιάστηκε  για πρώτη φορά στο Θέατρο «Πυξίδα» στου Ψυρρή το 2013. Από το Νοέμβριο του 2014 και για τέσσερις μήνες τις «Θαρραλέες Ψυχές» φιλοξενούσε το «Σώμα και Φως» στην πόλη του Πειραιά.

Η παράσταση αναφέρεται στις ανθρώπινες επιλογές και τα συναισθήματα που απορρέουν από αυτές και στη δύναμη του ανθρώπου να τα βιώσει και να προχωρήσει πέρα από αυτά έτσι ώστε να βρει τον δρόμο του στη ζωή, που μόνο μια θαρραλέα ψυχή μπορεί. Η δική σας!

Λίγα λόγια για την ομάδα «ΦΩΣ»

Η ομάδα “ΦΩΣ” δημιουργήθηκε το 2007 έχει δώσει παραστάσεις σε φεστιβάλ Δήμων (Βεάκειο, Κηποθέατρο Νίκαιας). Το 2013 συμμετείχε με το Δήμο Πειραιά στη Μασσαλία παρουσιάζοντας μέρος της παράστασης «Θαρραλέες Ψυχές» στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Μασσαλία Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2013». Aξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα είναι μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID-UNESCO.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα της ομάδας https ://phwsdanceproject.wordpress.com

Λίγα λόγια για τον Άρη Καμπανό

Τον Άρη Καμπανό τον γνωρίσαμε καλύτερα στο talent show του ΑΝΤ1 ΤΗΕ VOICE και έως σήμερα έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και σχόλια. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο του single από την ΜΙΝΟS με τίτλο ΜΗ ΡΩΤΑΣ σε μουσική μάλιστα δική του. Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο νέο καλλιτέχνη.