Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Freak Stories, από τους ΝοVanΤheatreGroup στο Θέατρο Σοφούλη

Freak Stories, από τους ΝοVanΤheatreGroup στο Θέατρο Σοφούλη

Η πειραματική ομάδα των ΝοVanΤheatreGroup παρουσιάζει την παράσταση Freak Stories, ένα ξεκούρδιστο μιούζικαλ , στο Θέατρο Σοφούλη, στη Θεσσαλονίκη.

Πληγωμένοι, αποτραβηγμένοι, απόκληροι και καταφρονεμένοι! Γκροτέσκοι και ριγέ, χαιρέκακοι κι, όμως, σοφιστικέ!

Οι ήρωες του Freak Stories ήρθαν να σας θυμίσουν όλες εκείνες τις φορές που - ίσως άθελα, μα ίσως κι ηθελημένα -κοροϊδέψατε, απομονώσατε, τιμωρήσατε, κατατρέξατε, αδιαφορήσατε και, σίγουρα, απελπίσατε ένα αλλιώτικο πλάσμα κάπου εκεί δίπλα σας… γιατί δεν το καταλάβατε και δεν το αγαπήσατε!

Δεν ήρθαν για να σας στοιχειώσουν! Δεν είναι σαν τα μούτρα σας! Με άγρια χαμόγελα τη μοίρα ατενίζουν! Πρώτος κανόνας τους και απαράβατος: την ηλιθιότητα να διακωμωδήσουν!

Γι’ αυτό μέσα στα μούτρα σας χορεύουν, τραγουδάνε, λένε τις ιστορίες τους με λύσσα και με πάθος κι άμα δεν τους γουστάρετε… εσείς κάνετε λάθος!

Συντελεστές

Επιλογή κειμένων-Διασκευές: Η ομάδα
Σκηνοθεσία: Λένα Πετροπούλου
Κινησιολογία-Χορογραφίες: Τάσος Παπαδόπουλος
Πρωτότυπη μουσική-Στίχοι τραγουδιών: Ζωή Κατσιλέρου
Μουσική διδασκαλία-Ενορχήστρωση: Γιάννης Μαστρογιάννης, Χάρης Γκατζόφλιας
Διδασκαλία λόγου: Καρολίνα Ρήγα
Γραφιστική επιμέλεια-Φωτογραφίες: Γεώργιος Δερνίκας
Φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης

Παίζουν: Μανώλης Δραμηλαράκης, Λένια Κοκκίνου, Ελισάβετ Τσολερίδου, Κατερίνα Κανδυλίδου, Δημήτρης Τσάλμας, Νικόλ Λεονταρίδου, Νατάσα Τσακιρίδου, Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος

Παίζουν ζωντανά μουσική: Χάρης Γκατζόφλιας, Γιάννης Μαστρογιάννης

Σχετικές ειδήσεις
Friends Manifest, του Ζήση Ρούμπου στο Θέατρο Σοφούλη
01.11.2016 10:39
Το Θέατρο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει την παράσταση του Ζήση Ρούμπου, Friends Manifest, από την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21.00.
Club Noir, της Λένας Πετροπούλου στο Θέατρο Σοφούλη
30.05.2016 17:08
Η πειραματική ομάδα των NoVan Theater Group παρουσιάζει στο Θέατρο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη, το Club Noir της Λένας Πετροπούλου.
Ράφτης Κυριών, του Ζωρζ Φεϋντώ στο Θέατρο Σοφούλη
14.04.2016 17:02
Ο θεατρικός οργανισμός “Omerta” παρουσιάζει την ανατρεπτική κωμωδία του Ζωρζ Φεϋντώ, Ράφτης Κυριών, στο Θέατρο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη, για τρεις μόνο παραστάσεις!
Δεσποινίς Μαργαρίτα, του Roberto Athayde στο Θέατρο Σοφούλη
30.03.2016 10:49
Οι Θεατρικές Παραγωγές ΤΕΧΝΟΚΟΣΜΟΣ παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση “Miss Margarita” του Roberto Athayde, σε μετάφραση-διασκευή της Γαλήνης Αναστασούδη, στο Θέατρο Σοφούλη, στη Θεσσαλονίκη, για λίγες μόνο παραστάσεις.
Καιόμενοι, της Δέσποινας Καλαϊτζίδου στο Θέατρο Σοφούλη
07.03.2016 15:07
H No Land Theatre Group παρουσιάζει στο Θέατρο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη το έργο Οι Καιόμενοι, της Δέσποινας Καλαϊτζίδου, που κέρδισε το Β΄Κρατικό Βραβείο Συγγραφής Θεατρικού Έργου 2010.