Οι Duo Χορίαμβος κυκλοφόρησαν το νέο τους cd με τίτλο Dialogues/Διάλογοι . Η επίσημη παρουσίαση έγινε την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Συναυλιών του Ωδείου Φίλιππος Νάκας όπου το δίδυμο ερμήνευσε και μερικά από τα έργα που περιέχονται στο cd.

Το cd θα το βρείτε στα  δισκοπωλεία ενώ είναι το δεύτερο της σειράς W της Puzzlemusik στην οποία περιλαμβάνονται cd με έργα σύγχρονης-κλασσικής μουσικής (contemporary classical), κυρίως από το ρεπερτόριο της μουσικής δωματίου.

To Duo Χορίαμβος είναι το αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης και γόνιμης συνεργασίας δύο διακεκριμένων μουσικών: του Νίκου Νικόπουλου (φλάουτο) και της Γωγώς Ξαγαρά (άρπα), που κατέχουν θέσεις πρώτων κορυφαίων στα όργανά τους στην Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών αντίστοιχα.

Καταξιωμένοι στο χώρο τους, πετυχαίνουν μια αρμονική και ισόρροπη συνύπαρξη του φλάουτου με την άρπα ενώ έχουν χαρακτηριστεί ως ένα άψογα δεμένο ντούο με απόλυτο δέσιμο των οργάνων τους (Ελευθεροτυπία).

Στο ενεργητικό τους, πέρα από την ποικίλη προσωπική καλλιτεχνική τους δραστηριότητά έχουν τακτικές εμφανίσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσ/νίκη, Καβάλα, Λαμία, Σπάρτη, Πάρο κτλ) και φεστιβάλ του εξωτερικού και συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες της χώρας, οι οποίοι εμπιστεύονται τα έργα τους στο Duo.

Πρόσφατα συμμετείχαν μετά από πρόσκληση στο 6ο Διεθνές Συμπόσιο φλάουτου που διοργάνωσε ο αντίστοιχος βρετανικός φορέας, η British Flute Society, στο Royal Northern College of Music, στο Μάντσεστερ.